Tebrik ederim sizi yönetim :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Tebrik ederim sizi yönetim :)

Mesaj gönderen Genius »

Başlıkta yazdığım gibi çok cesursunuz ikv yönetimi :)

Konuya girersek ; konu aslında gayet açık ve net . Gaffarı suana kadar kaç kişi kesebildi ? Koca bir 0 ...

Bunu İKV yönetimide biliyor ama niye bu kadar zor olmalıydı.Her gün veya gün aşrı çemberlitaşa girerim . Cok bi item de

düşmedi ama Sıgınak / Mıgrata geldiği zaman en fazla dıyorum 1 aya 3 haftaya junon kesilmişti. Dogrusunu söylemek

gerekırse o grub bölgelerınde eglendım keserken.. Bu kadar zor olması bir çok oyuncuyu soguttu hatta diyebilirim ki

%30 , 35 gibi yüksek bir yüzdelik dilimde oynayan oyuncular , kullanııclar oyunu bıraktı . Siz akçe ile zengin olmaya

çalıştınız gayet açık bir şekilde bu ve inkar etmeyin. Ama bu kadar cesur olacagını sadece ben degıl bır cok oyuncu

dusunuyor . Böyle giderse kaybetmeyi göze almanız açık bir durum olacak . Yazdıklarımdan notlar çıkaran , ne demek

istediğimi herkes anlamıştır ümit ediyorum. İlkten herkes GAFFAR'a gitmek isterdi ama bakıyorum da önceden

gidenler diğer bosslara yönelmiş durum da :)

@İyi forumlar dilerim ~~
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tebrik ederim sizi yönetim :)

Mesaj gönderen merandanx »

ya diyorlar oyuncular çemberli taşın zor olmasını istedi ya bi gösterin kim istemiş kaç oyuncu parmakla sayılcak kadar azdır çemberliden memnun olan oyuncu sayısı
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
catashrop
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen catashrop »

Ben Rockstargames bu yönetimde okuma geirliğimi var acaba mesajın altına yazdım bunu bu yönetici söyledi diye dedim salkmısınız avatarımız bile yok yönetici çakması olak.
Kullanıcı avatarı
kptm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kptm »

Arkadaşım çemberlitaşın zor olma nedeni şu düşünsene herkezde mevlana bıçak sırtı v.b. nadideler olsa ne olur ? oyunun tadı kaçar istiyen gaffar ı böylede keser kesmeyen yok diyemesin mutlaka kesilmiştir :)(Diyeceğim şu gayet iyi bir şey olmuş daha zor olsun daha iyi emek harcamadan bir şey olmaz ve bazı konulardada okuyorum beta galiba ben oynamıyordum o zamanlar 29 lwl dönemi keske geri gelse diye oyun o seviyede kalsaydı yada gurup bölgeleri olmasaydın eşitlik olurdu sonra bolca isyan:) oyun gayet iyi durumda yanlız akce olayı gerçekten abartıldı :) silaha rütbe basmak 20 lira vuv iyi para :) ) :evil:
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he :)
Kullanıcı avatarı
1aldandim1234
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen 1aldandim1234 »

zor olmazsını geç kesınce alıcagınız 1 madalya :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Melodrama »

Merhaba , Çemberlitaş'ın zor olması bence çok daha iyi oldu. Çemberlitaş diğer GB'ler gibi olsaydı şimdiden çoğu oyuncu efsunlarını sağlamış olucaktı ve oyundan sıkılacak ve yapacak pek bir şeyi kalmayacak yeni karakter açıp ona yönelecekti ve yönetimnden yeni bölgeler istemeye başlayacaktı .... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
AtesCan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AtesCan »

Zor olması problem değilde, boss kesimlerinde parayla alınan şeylerin koyulması çok saçma. Adam para dökmeden oyunu adaletlice oynayamayacak mı?
Resim

AteşCan

AteşCan

AteşCan

AteşCan

AteşCan

“Genel Etkileşim” sayfasına dön