Maden şans olmadıgı zamn 12 osmiridyumda 1 osmiyum ve 1 irid düştümü
dün yüzde 30 maden arttırıcı aldım 50 tane osmiridyum cektim bırakın iridyumu bir osmiyum bile düşmedi .
Şans arttırıcıymıs hiçbir işe yaramıyor verdiğim paraya yazık oldu ama yapcak birşey yok ....
Şans arttırıcılar hiçbir işe yaramıyor ....yalandan ibaret..
Şans arttırıcılar hiçbir işe yaramıyor ....yalandan ibaret..
Meran / Kacikxkoruyucu
Re: Şans arttırıcılar hiçbir işe yaramıyor ....yalandan ibaret..
Merhaba, "Şans Arttırıcı" adı üstünde şansını sadece arttırır şansını %100 hale getirmez birgün şanslısındır birgün şanssız ben bazen bir günde 1 mavi topazı zor çekerken bazende 4 mavi topaz çekebiliyorum bu tamamen şans işi ... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Melodrama yazdı:Merhaba, "Şans Arttırıcı" adı üstünde şansını sadece arttırır şansını %100 hale getirmez birgün şanslısındır birgün şanssız ben bazen bir günde 1 mavi topazı zor çekerken bazende 4 mavi topaz çekebiliyorum bu tamamen şans işi ... İyi Forumlar.

Ben paramı niye şansa BIRAKAYIM
O zaman almazsın olur biterKaraXHayalet yazdı:Melodrama yazdı:Merhaba, "Şans Arttırıcı" adı üstünde şansını sadece arttırır şansını %100 hale getirmez birgün şanslısındır birgün şanssız ben bazen bir günde 1 mavi topazı zor çekerken bazende 4 mavi topaz çekebiliyorum bu tamamen şans işi ... İyi Forumlar.
Ben paramı niye şansa BIRAKAYIM
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
Şans arttırıcılar hiçbir işe yaramıyor öylemi o zaman ben sana söylim neler çektiğimi 3 gün içinde
1'er aylık sarraf ve lokman arttırıcı aldım %60
3 gün içinde ;
27 mavi 16 yonca 3 gano 10 budaksız 5 kızıl
İyi Forumlar
3 gün içinde ;
İyi Forumlar
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
Rebornthebest yazdı:Şans arttırıcılar hiçbir işe yaramıyor öylemi o zaman ben sana söylim neler çektiğimi 3 gün içinde
3 gün içinde ;
İyi Forumlar
evet sanırım arkadaş günde 24saat maden cekmis
- MeGaxSHooT
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
Sarraf arttırıcı ve madencı arttırıcı varken 5 saatlik maden çekmemin ardından 1 şaheser üretebilecek kadar maden çekiyorum ..
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Şans artırıcıları kullanırken sadece 1 madene yönelmeyin. Örneğin Sarraf Şans Artırıcı ile bütün gün Elmas öbeğinin başında beklerseniz sadece 1 Menekşe Elmas alabilirsiniz belki o bile çıkmaz
Mavi Topaz,Kızıl Zümrüt,Akik,Sibiryalı gibi madenlere de yönelin,madenleri dolaşın,böylece daha az zamanda daha çok maden çekebileceğinizi görürsünüz 
Sarraf ve Lokman Şans Artırıcıları ile 27 Mavi Topaz 16 Dört Yapraklı Yonca 3 Ganoderma 10 Budaksız Abonoz 5 Kızıl Zümrüt çeken arkadaş da eminim bütün gün madenleri dolaşmıştır.
Sarraf ve Lokman Şans Artırıcıları ile 27 Mavi Topaz 16 Dört Yapraklı Yonca 3 Ganoderma 10 Budaksız Abonoz 5 Kızıl Zümrüt çeken arkadaş da eminim bütün gün madenleri dolaşmıştır.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
tamam gm abi.Melodrama yazdı:Merhaba, "Şans Arttırıcı" adı üstünde şansını sadece arttırır şansını %100 hale getirmez birgün şanslısındır birgün şanssız ben bazen bir günde 1 mavi topazı zor çekerken bazende 4 mavi topaz çekebiliyorum bu tamamen şans işi ... İyi Forumlar.
- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı

SpyderFreak yazdı:Şans artırıcıları kullanırken sadece 1 madene yönelmeyin. Örneğin Sarraf Şans Artırıcı ile bütün gün Elmas öbeğinin başında beklerseniz sadece 1 Menekşe Elmas alabilirsiniz belki o bile çıkmazMavi Topaz,Kızıl Zümrüt,Akik,Sibiryalı gibi madenlere de yönelin,madenleri dolaşın,böylece daha az zamanda daha çok maden çekebileceğinizi görürsünüz
Sarraf ve Lokman Şans Artırıcıları ile 27 Mavi Topaz 16 Dört Yapraklı Yonca 3 Ganoderma 10 Budaksız Abonoz 5 Kızıl Zümrüt çeken arkadaş da eminim bütün gün madenleri dolaşmıştır.![]()
Sabahları 3 saat Geceleri 3 saat yetti ama madenleri gezerek çektim.Başında beklemekle bu kadar çekilmez zaten
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST