Yönetime Sallayanlara

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Atmosferr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Yönetime Sallayanlara

Mesaj gönderen Atmosferr »

NesTinaS yazdı:Merhaba Arkadaşlar

Beğenirsiniz veya beğenmezseniz şu anki oynadığınız oyun türkiyenin ilk ve tek 3 boyutlu ve Türkçe MMORPG oyunudur.

Uzun yıllardır bu oyunu oynarım..

Yeri gelmiştir en acımasız eleştirileri bile kendim yapmışımdır.
Ama yalnışları söylerken bile asla kötülememiş, oyundan nefret etmemişimdir.

Bakın sizin anlamadığınız şudur

Daha bundan bir kaç ay öncesine kadar akçe filan yokken..

Bu oyunun sobee'ye aylık geliri 2-3 bin tl'yi geçmiyordu..

Lakin bu oyunu idare etmesi gereken merkezi yönetim de 2 elin parmağından fazla insan çalışmakta veya çalışıyor..

Günümüz mevcut sistemin de

İş yeriniz iş yapmayınca, belli bir süre sonra zarar edince işçinizi, elemanınızı çıkarmaya başlarsınız..
çünkü zarar eder..

sobee'ye gelirsek tek bir işçinin maliyetinin maaşı sigortası, diğer masraflar vs vs dahilin de " en az 5 bin tl " hesap ortaya çıkarken

sobee yıllardan beri bu mevcut sistem de, zararına batarcasına direnerek bu çalışmaya devam etti..
bkz: mevlüt dinç abimizin yıllardır sponsor arayışları, çalışmaları, reklam antlaşmaları..

Niye yaptı niye koşturdu bunca sene peki ?

O ve ekibi olan bir avuç insanın dişini tırnağına takarak yıllardan beri uğraştığı emek verdiği ve bebek gibi büyüttüğü bu oyunu öldürebilirmiydi ?

Bir oyunu yapmak kolay mı sanıyorsunuz ???

Herkes fedakarlık yaptı
Herkes aç kaldı

Pc başlarında sabahladılar
Bayram seyran dinlemediler ailelerinin yanlarına gitmeyip grafik tasarım çalıştılar
Yemek kahvaltıyı düşünmediler, gözlerini bozdular, uyku düzenleri mahfoldu..

Niye peki arkadaşlar niye ??

Her şey iyi bir ikv için
Türkiyenin ilk ve tek oyununu çok daha iyi yerlere getirebilmek için..

Menfaatsiz,karşılıksız gönülden...

Madturk onur, Abura murat, Lathander arif, Zwartan, bülent abi, neslihan, zembekoğlu ve Gm ahmet bir avuç insanın emeğiyle tüm bunlar gerçekleşti.

Ve sevgili mevlüt dinç abimizin büyük büyük fedakarlıklarıyla...

Şimdi siz neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz sevgili oyuncular..??

Ben türk oyununu bunca yıldır destekliyorken ve binlerce lira seve seve elimden geldiğince bunca zaman aktarmışken..
Siz 3-5 kuruş ödeyerek neyi kanıtlamamaya veya hangi hakkın peşinden koşuyorsunuz ??

Neymiş 5 iksir 300 akçe olur mu ... !!
Bence siz böyle tepki verdiyseniz az bile...

Emeğin terinden anlamayanın, dilinde söz söylemeye hakkı yoktur..

not:nestinas nerde ne yapıyor diyenlere..
O oyunu hiç bırakmadı, bir yerlerde bi şekilde, başka bir nickle, her hangi bir yerde devam ediyor kendince..
sevgiler.

not:2 arif yakında seni bombalıcam eleştirilerimle hazır ol =)

NesTinaS..

Geçmişten bir video.. =)

http://www.youtube.com/watch?v=3MQsyGSA7ac

Merhaba dan sonrasını okumadim ama içeriği tahmin edebiliyorum ve merhabadan sonrasını yonetimde okumadı.
ResimResim

GReMLiN[49] [(^)Ejder Asa]
Kullanıcı avatarı
devrimingunu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen devrimingunu »

Beğenirsiniz veya beğenmezseniz şu anki oynadığınız oyun türkiyenin ilk ve tek 3 boyutlu ve Türkçe MMORPG oyunudur.

Lakin bu oyunu idare etmesi gereken merkezi yönetim de 2 elin parmağından fazla insan çalışmakta veya çalışıyor..

İş yeriniz iş yapmayınca, belli bir süre sonra zarar edince işçinizi, elemanınızı çıkarmaya başlarsınız..
çünkü zarar eder..

sobee'ye gelirsek tek bir işçinin maliyetinin maaşı sigortası, diğer masraflar vs vs dahilin de " en az 5 bin tl " hesap ortaya çıkarken

sobee yıllardan beri bu mevcut sistem de, zararına batarcasına direnerek bu çalışmaya devam etti..
bkz: mevlüt dinç abimizin yıllardır sponsor arayışları, çalışmaları, reklam antlaşmaları..

O ve ekibi olan bir avuç insanın dişini tırnağına takarak yıllardan beri uğraştığı emek verdiği ve bebek gibi büyüttüğü bu oyunu öldürebilirmiydi ?

Herkes fedakarlık yaptı
Herkes aç kaldı

Bayram seyran dinlemediler ailelerinin yanlarına gitmeyip grafik tasarım çalıştılar

Her şey iyi bir ikv için

Madturk onur, Abura murat, Lathander arif, Zwartan, bülent abi, neslihan, zembekoğlu ve Gm ahmet bir avuç insanın emeğiyle tüm bunlar gerçekleşti.

Ben türk oyununu bunca yıldır destekliyorken ve binlerce lira seve seve elimden geldiğince bunca zaman aktarmışken..
Siz 3-5 kuruş ödeyerek neyi kanıtlamamaya veya hangi hakkın peşinden koşuyorsunuz ??

O oyunu hiç bırakmadı, bir yerlerde bi şekilde, başka bir nickle, her hangi bir yerde devam ediyor kendince..
sevgiler.

NesTinaS..

Geçmişten bir video.. =)

GM ler ve her neyse gönüllü çalışanlar dahil bu oyunun yapımcıları tarafından yönlendirilen kişilerdir.Ben bunu kavradığımı düşünüyorum fakat bizim eleştirilerimiz gm lerden çok bu oyunu artık akçe üzerine temellendiren düzenleyen kişileredir."Her şey İKV için." böyle bir söz yoktur olamazda bu sözü söylemek oyuna inanmak tapmak demektir.Her şey İKV için olabilir ama akıl ve mantık çerçevesinde olmalı bence.Bu oyunu büyük küçük herkes oynuyor, parası olmayan küçük bir çocuğun silahını parlatamamasından veya bir şeyleri elde edemeyince onu nasıle tkileyebileceğini bu oyunu yapanlar düşünüyor mu sizce ? Biz bile bu oyunda bazı şeyleri elde edemeyince düşünürüz kafa yorarız.Bunu bir çocuğu nasıl etkileyeceğini düşünemiyorum.Bu oyunu ticarete çeviren arkadaşlara sormak lazım bu soruları.
Biz sonuna kadar oyuna inanan insanlara değil oyun için düşünen insanlara ihtiyaç duymalıyız.İnanan insan sorgulamaz eleştirmez
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BaLikekmek »

Her konun saçmalık bu konunda bir saçmalıktan ibaret.
Bu metinde herşeyi abartarak anlatmışsın sebebini bilmiyorum ve ön yargılı davranmak istemiyorum.

Nestinas - Lakin bu oyunu idare etmesi gereken merkezi yönetim de 2 elin parmağından fazla insan çalışmakta veya çalışıyor..
-
Çalışanlarla bizimle ne alakası var,biz oyuncuyuz sadece ve artık şu ikv çalışanlarına acımayı kesin,kendinize acıyın !

Nestinas - Yeri gelmiştir en acımasız eleştirileri bile kendim yapmışımdır.
-
Bak güzel insan eleştiriyi onların duyabileceği bir yerde yapmanı öneriyorum arkadaşlarının arasında yapma ona dedikodu derler.

Nestinas - Daha bundan bir kaç ay öncesine kadar akçe filan yokken..

-
Emin ol ben hiç birşey anlamadım,sen sobee studios'damı çalıştın daha önceden bukadar kesin konuşuyorsun.

Nestinas - İş yeriniz iş yapmayınca, belli bir süre sonra zarar edince işçinizi, elemanınızı çıkarmaya başlarsınız..
çünkü zarar eder..
-
Çok üzüldüm :cry:

Nestinas - Bir oyunu yapmak kolay mı sanıyorsunuz ???
-
Zormu :?

Nestinas - Herkes fedakarlık yaptı
Herkes aç kaldı

-
Peçete alabilirmiyim çok duygulandım.
-
Nestinas - Neymiş 5 iksir 300 akçe olur mu ... !!
-
İnsanların tepkisi sizimi gerdi ?

Nestinas - not:nestinas nerde ne yapıyor diyenlere..
sevgiler.
-
Kendi reklamını yapıp yönetim kadrosunda yer almaya çalışan birisin.Test sürümünde oynamış ol istersen ama ilk önce insan ol.
-
Nestinas - not:2 arif yakında seni bombalıcam eleştirilerimle hazır ol =)
-
Sıfır resmiyet...
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Tuzluk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Tuzluk »

Zıt fikirlere gösteremediğimiz sabır, kendi fikrimize ne kadar körü körüne bağlandığımızı göstermektedir. Bu tahamülsüzlüğümüz bir yandan da kendi düşüncemizin ne kadar zayıf olduğunu sızdırır, diğer insanlara.

Tahamülsüz olmanın sonucu olarak istemeden de olsa karşımızdaki kişiyi kıran sözler sarf ederiz. Oysaki o da bizim gibi düşünmüş ama farklı bir fikir paylaşmıştır.

Paylaşma kelimesinin anlamında olduğu gibi kendinden bir şeyi, bir düşünceyi bize hediye etmiştir. Fakat biz ne kadar gaddar, ne kadar zalimiz ki verilen bu hediyeyi kabul etmek bir yana elimizin tersi ile itip hakaret ediyoruz.

Sadece üzücü.

Yazdıklarım Nestinas'ın fikirleri ile alakadar değildir. Sadece onun bu paylaşımına şiddet gösteren bir takım kişilere duyduğum acımanın bendeki dışa vurumurdur.

Bir dost...
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

Sagopakajmeran yazdı: Türkiyede kurulmuş olabilir fakat paranın Türkiyede kaldığına emin misin? Soobe TT altında bir şirket. ve Türk Telekom ne yazık ki özelleştirildi. yani Türk değil kardeşim bu oyun.
hahaha haha ehehe ehe ehehe kihkih kohkoh.... :D Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
komkom
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen komkom »

bak ilk cümleyi okudum şimdi.
Not: her cümleye ayrı yorum atıcam.
Türkiyede kurulmuş olabilir fakat paranın Türkiyede kaldığına emin misin? Soobe TT altında bir şirket. ve Türk Telekom ne yazık ki özelleştirildi. yani Türk değil kardeşim bu oyun.
Saçmalama %49 u satıldı hiçbir zaman %100 bir şirket satılmaz!! %51 i hala türklerde
[list]Newnamex ---- Kartalpençe[/list][/color]
Kullanıcı avatarı
Atmosferr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Atmosferr »

komkom yazdı:Saçmalama %49 u satıldı hiçbir zaman %100 bir şirket satılmaz!! %51 i hala türklerde
%51 inin turklerde olduğuna dağir bi link atta aydınlanalım.
ResimResim

GReMLiN[49] [(^)Ejder Asa]
Kullanıcı avatarı
NesTinaS
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen NesTinaS »

Tuzluk yazdı:Zıt fikirlere gösteremediğimiz sabır, kendi fikrimize ne kadar körü körüne bağlandığımızı göstermektedir. Bu tahamülsüzlüğümüz bir yandan da kendi düşüncemizin ne kadar zayıf olduğunu sızdırır, diğer insanlara.

Tahamülsüz olmanın sonucu olarak istemeden de olsa karşımızdaki kişiyi kıran sözler sarf ederiz. Oysaki o da bizim gibi düşünmüş ama farklı bir fikir paylaşmıştır.

Paylaşma kelimesinin anlamında olduğu gibi kendinden bir şeyi, bir düşünceyi bize hediye etmiştir. Fakat biz ne kadar gaddar, ne kadar zalimiz ki verilen bu hediyeyi kabul etmek bir yana elimizin tersi ile itip hakaret ediyoruz.

Sadece üzücü.

Yazdıklarım Nestinas'ın fikirleri ile alakadar değildir. Sadece onun bu paylaşımına şiddet gösteren bir takım kişilere duyduğum acımanın bendeki dışa vurumurdur.

Bir dost...
Sanırım daha güzel anlatılamazdı.
"NesTinaS ikv'nin gelmiş geçmiş en efsane oyuncularından biridir "
G.M MadTurk;
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byreal »

çünkü zarar eder..

Herkes fedakarlık yaptı
Herkes aç kaldı

Her şey iyi bir ikv için

sevgiler.

NesTinaS..

Geçmişten bir video.. =)

Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Şu oyunda yönetim hakkında güzel sözler söyleyen her yazıya olduğu gibi buna da birçok tepki gelmiş.Beklenmedik bir olay değil artık benim için ama yazan kişinin eline , parmaklarına sağlık demek istiyorum.Birçok konuyu güzel bir şekilde bize aktarmaya çalışmış.

Kimse , kimseye " yönetimi eleştirmeyin , onlar dokunulmaz " demiyor ama eleştirininde belli bir üslubu ve sınırı vardır diye düşünüyorum.Aklımdaki düşünceleri daha iyi bir şekilde anlatana sanırım rastlayamazdım.Bu yazıyı buraya yazma cüretiniz bile " yönetim gibi " her eleştiriye açık ve hazır olduğunuzu gösteriyor.Diğer yazılarınızıda okudum mizahi ve edebiyat yönünden güzel yazılardı :) .Umarım devamı gelir.

Keyifli forumlar.
[YaLNıZSavaŞÇII]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön