Saygıdeğer kadronuzdan "Yılmaz Ailesi" fertlerine sesleniyorum; kısmetse hafta içi Büyük Liman'a gelmeyi planlıyorum. :twisted:
Kapınız açık mı.. :?:
Sen İstanbul a gelip bana haber verme bak seni napıorum Silivrili gençChardonnay yazdı:Hayırlı akşamlar dostlar.
Saygıdeğer kadronuzdan "Yılmaz Ailesi" fertlerine sesleniyorum; kısmetse hafta içi Büyük Liman'a gelmeyi planlıyorum. :twisted:
Kapınız açık mı.. :?:![]()
Celal abi hayırdır noluyor ?CelalYILMAZ yazdı:Şu andan itibaren oyunla alakam kalmamıştır ( Forumda ki görevim dışında )
Rehberlik tag'ım alındığı gün bana ait karakterlerin hepsini silip oyundan kurtulacağım.
Sohbetimiz daimidir. Kimsenin şüphesi olmasın.
Fatih geldiğinde ismimi listeden silebilirsin.
İyi eğlenceler.
NaSiHatt yazdı:
LONCA YETKİLİLERİ/color]
BizeHerYerTRbzon & Nightspeed => Genel Koordinatör Lonca Başkanı ( Yunus Emre )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AmisoSxxPitbuLL & => KURUCU ( Celal )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisosGaMe => KURUCU ( Harun )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
AmisosxxAga ß Amisosxxreyizz => KURUCU ( Mustafa )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisosxxDanger => KURUCU ( Adem )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
NaSiHat => Forum Sözcüsü & Üye alım sorumlusu ( Fatih )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
LONCA ÜYELERİ/color]
xXxSERDARBEYxXx & Serdarbey => Üye ( Serdar ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisoSxxDyNaC => Üye ( Emre ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kingraizo => Üye ( Bilal ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< IIxDaDaLoGLUxII & Dadaloglux & Kerbella => Üye (Yavuz)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Heroxgandalf => Üye ( Burak Emre )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
AmisoSxxIaReNoSI & Arenos => Üye ( Eren ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Amisosxxdüello ß MonarChy => Üye ( Ertürk ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Mimarov => Üye ( Zekeriya ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Rapturka => Üye (Furkan )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Amisosxxcrayzozz => Üye ( Oğuzhan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Amisosxxgaddar => Üye ( Furkan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Amisosxxrealover => Üye ( Berke )
ClaRenCe => Üye ( İbrahim )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Yardırcan => Üye ( Fehmi Can ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
SheiNeN =>Üye ( Hamza )
=> Topluma aykırı davranışlar sergilenmemelidir.
=> Lonca üyeleri birbiriyle dayanışma içinde olmak zorundadır.
=> Birlik ve beraberlik sağlanmalıdır.
=> Yapılacak toplantılara katılmak zorunludur.
=> Toplantıya katılamayacakların ''Lonca Yönetimini'' mazeretiyle birlikte bilgilendirmelidir.
=> Forum Üzerinden yapılan Başvurular dikkate alınmayacaktır.
=> Loncamıza katılacakların Hırsızlık v.s konularda adının geçmemiş olması gereklidir.
=> Lonca içinde alınan önemli kararlar lonca dışına sızdırılmamalıdır.
Lonca ve oyun kurallarına uymayanlar hakkında '' Cezai İşlemler '' başlatılacaktır.
Lonca Sitemiz
Lonca Başvuru Formu
En güncel ve Daimi üye listemiz budur.
Çözülemesede Çemberlitaşın Gizemi, Unutulmayacaksın Lonca Sistemi![]()
|| AmiSoS LoNcaSı ||