açılmayan fotoğraflar hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

açılmayan fotoğraflar hk.

Mesaj gönderen fuci »

ark. ben pcme format attırdım daha önce fotoğraflar açılıyodu ama şimdi açılmıyor açılması için hangi program gerekir internet kafeye gittim yine açılmadı acaba hangi progrma gerekir
ResimResim
metallica
İskele Babası
İskele Babası

Re: açılmayan fotoğraflar hk.

Mesaj gönderen metallica »

fuci yazdı:ark. ben pcme format attırdım daha önce fotoğraflar açılıyodu ama şimdi açılmıyor açılması için hangi program gerekir internet kafeye gittim yine açılmadı acaba hangi progrma gerekir
Fotoğrafların açılmaması muhtemelen kullandığın tarayıcı ile ilgili bir sorundur. Kullandığın tarayıcı haricinde (chrome, firefox, opera, safari vb.) başka bir tarayıcı ile de deneyip yeniden yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
"Bir defa adlandırılan şey ne? Ne ise o bir şey. Yine bir şey ise biliyoruz ki ne? Diyelim ki bir şey, belki çok şey belki hiçbir şey."

Mustafa Topaloğlu
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

metallica yazdı:
fuci yazdı:ark. ben pcme format attırdım daha önce fotoğraflar açılıyodu ama şimdi açılmıyor açılması için hangi program gerekir internet kafeye gittim yine açılmadı acaba hangi progrma gerekir
Fotoğrafların açılmaması muhtemelen kullandığın tarayıcı ile ilgili bir sorundur. Kullandığın tarayıcı haricinde (chrome, firefox, opera, safari vb.) başka bir tarayıcı ile de deneyip yeniden yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Buhara »

Adobe Flash Player ın son sürümünü yükleyiniz
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fuci »

metallica yazdı:
google chrome ile giriyordum internet explorer ile girdim yine aynı oldu sanırım adabe flas palyerın son versiynu yüklenmeli biraz daha araştıramyım ona göre yorum yazarım yinede yardımlar için saolun
ResimResim
metallica
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen metallica »

fuci yazdı:
metallica yazdı:
google chrome ile giriyordum internet explorer ile girdim yine aynı oldu sanırım adabe flas palyerın son versiynu yüklenmeli biraz daha araştıramyım ona göre yorum yazarım yinede yardımlar için saolun

Chrome 'da flash player yerleşik olarak gelir ve yeni sürümleri haberiniz olmadan otomatik olarak günceller. Bu yüzden fotoğrafların flash player ile ilgili bir sorunda görünmemesini pek sanmam ama sen yinede bir dene tabiki.

Güncel adobe flash player : Adobe Flash Player
"Bir defa adlandırılan şey ne? Ne ise o bir şey. Yine bir şey ise biliyoruz ki ne? Diyelim ki bir şey, belki çok şey belki hiçbir şey."

Mustafa Topaloğlu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön