açılmayan fotoğraflar hk.
açılmayan fotoğraflar hk.
ark. ben pcme format attırdım daha önce fotoğraflar açılıyodu ama şimdi açılmıyor açılması için hangi program gerekir internet kafeye gittim yine açılmadı acaba hangi progrma gerekir

Re: açılmayan fotoğraflar hk.
Fotoğrafların açılmaması muhtemelen kullandığın tarayıcı ile ilgili bir sorundur. Kullandığın tarayıcı haricinde (chrome, firefox, opera, safari vb.) başka bir tarayıcı ile de deneyip yeniden yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.fuci yazdı:ark. ben pcme format attırdım daha önce fotoğraflar açılıyodu ama şimdi açılmıyor açılması için hangi program gerekir internet kafeye gittim yine açılmadı acaba hangi progrma gerekir
"Bir defa adlandırılan şey ne? Ne ise o bir şey. Yine bir şey ise biliyoruz ki ne? Diyelim ki bir şey, belki çok şey belki hiçbir şey."
Mustafa Topaloğlu
Mustafa Topaloğlu
metallica yazdı:Fotoğrafların açılmaması muhtemelen kullandığın tarayıcı ile ilgili bir sorundur. Kullandığın tarayıcı haricinde (chrome, firefox, opera, safari vb.) başka bir tarayıcı ile de deneyip yeniden yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.fuci yazdı:ark. ben pcme format attırdım daha önce fotoğraflar açılıyodu ama şimdi açılmıyor açılması için hangi program gerekir internet kafeye gittim yine açılmadı acaba hangi progrma gerekir
auril & DoubleLift
Adobe Flash Player ın son sürümünü yükleyinizfuci yazdı:ark. ben pcme format attırdım daha önce fotoğraflar açılıyodu ama şimdi açılmıyor açılması için hangi program gerekir internet kafeye gittim yine açılmadı acaba hangi progrma gerekir
google chrome ile giriyordum internet explorer ile girdim yine aynı oldu sanırım adabe flas palyerın son versiynu yüklenmeli biraz daha araştıramyım ona göre yorum yazarım yinede yardımlar için saolunmetallica yazdı:Fotoğrafların açılmaması muhtemelen kullandığın tarayıcı ile ilgili bir sorundur. Kullandığın tarayıcı haricinde (chrome, firefox, opera, safari vb.) başka bir tarayıcı ile de deneyip yeniden yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.fuci yazdı:ark. ben pcme format attırdım daha önce fotoğraflar açılıyodu ama şimdi açılmıyor açılması için hangi program gerekir internet kafeye gittim yine açılmadı acaba hangi progrma gerekir

fuci yazdı:google chrome ile giriyordum internet explorer ile girdim yine aynı oldu sanırım adabe flas palyerın son versiynu yüklenmeli biraz daha araştıramyım ona göre yorum yazarım yinede yardımlar için saolunmetallica yazdı:Fotoğrafların açılmaması muhtemelen kullandığın tarayıcı ile ilgili bir sorundur. Kullandığın tarayıcı haricinde (chrome, firefox, opera, safari vb.) başka bir tarayıcı ile de deneyip yeniden yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.fuci yazdı:ark. ben pcme format attırdım daha önce fotoğraflar açılıyodu ama şimdi açılmıyor açılması için hangi program gerekir internet kafeye gittim yine açılmadı acaba hangi progrma gerekir
Chrome 'da flash player yerleşik olarak gelir ve yeni sürümleri haberiniz olmadan otomatik olarak günceller. Bu yüzden fotoğrafların flash player ile ilgili bir sorunda görünmemesini pek sanmam ama sen yinede bir dene tabiki.
Güncel adobe flash player : Adobe Flash Player
"Bir defa adlandırılan şey ne? Ne ise o bir şey. Yine bir şey ise biliyoruz ki ne? Diyelim ki bir şey, belki çok şey belki hiçbir şey."
Mustafa Topaloğlu
Mustafa Topaloğlu