İKV bağımlısı arkadaşlara!Hayatınızdan ve Paranızdan olmayın
İKV bağımlısı arkadaşlara!Hayatınızdan ve Paranızdan olmayın
4 yıla yakın süredir İKV ye gönül verenlerden biriyim bende. nice gecelerimi günlerimi burada geçirdim. toplasan belki milyarı bulmuştur buraya harcadığım paralar... farkedilmiyor anlaşılmıyor ama şöyle makbuzlara bakınca şu geçen süre içinde biriken harcamalar içler acısı... bunun pek bir önemi yok ancak her online oyunda olduğu gibi İKVde de onu yapayım şunu da yapayım diye diye günlerini sadece bir bilgisayar başında geçirdiğimi gördüm...yaz geldi bahar geldi hayat aktı geçti , biz burda çakılıp kaldık ve hayatımızı harcadık...4 koca yıl... elbette böyle bir bağımlılık farkedildi ve oyun sahipleri istedikleri gibi bir kitleye ulaştıklarını gördüklerinde oyunda para kavramını arttırdıkça arttırdılar... oyunun telaşesinde farketmedik verdik doymadılar verdik doymadılar doymuyorlar da...
bağımlı insanlar sömürülmeye en uygun kişilerdir bunu unutmayın arkadaşlar...
bu platform eğlenmek için vardı önceleri...artık insanları sömürmek için var...hem para hem zaman olarak..hayat olarak... burda genel olarak genç arkadaşlar var, öğrenci veya öyle yada böyle hayatlarını kurmaya çalışan insanlar..çemberlitaş heyecanına gününün 8 - 10 saatini bir umutla burada geçirdiler hep bende geçirdim ancak bir yerde farkettim ve oyundan kendimi uzaklaştırdım. şuanda 2 aydır oyunu oynamıyorum ve çok huzurluyum. sosyal hayatım canlandı, somut hayatın güzellikleri için çabalıyorum, saçma sanal bir item için gece gündüz hayatımı harcamıyorum.... sizlere de tavsiye ederim, hayatını güzelleştirmek istiyorsanız bu bağımlılıktan kurtulmaya çalışın!!!
Saygılarımla....
bu oyunda anlamlı paylaşımlarda bulunduğum Meran serverındaki tüm arkadaşlara sevgilerimi sunuyorum..Allah cümlemize akıl fikir versin...kısa hayatımıza zarar veren tüm bağımlılıklardan kurtulma gücü versin....
Re: İKV bağımlısı arkadaşlara!Hayatınızdan ve Paranızdan olmayın
100 de 100 haklısın kardeşim bende çok bağımlı birisiydim gü nde 12 13 saat felan oynardım bende sileli oyunu 1 hafta oldu. çok büyük fark var ya dünyayla bağlantım yokmuş ben onu hissettim. Hem sömürülüyoruz. kesinlikle bağımlısı olmayın bu oyunun. adı üstünde bir oyun. Arkadaş çok haklı çıkın gezin dolaşın bu oyunun hiçbir yararı yok zararı var :!:

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kişiden Kişiye Farklılık Gösterebilecek Bir Konuya Değinmişsin Fakat ; Kimse Zorla Oyunu Oynatmıyor Yani 
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
Evet güzel kardeşim çok güzel bir konuya değinmişsin. Bir düşünelim. Ben bu oyunu ilk öğrendiğimde on iki yaşındaydım. altıncı sınıf civarlarıydı. başladık bi heves çocukluktur oyun diye. Şimdi delikanlı sayılırım geldim lise 2 ye,16 yaşına. Bu bir saplantı aslında ben günümün çoğunu ikv ile geçiriyorum ejder üretme telaşı falan. Bile bile teslim oluyorum ama. İkv yi 4 sene aralıksız oynamadım,sosyal aktivitelere zaman ayırdığım oldu,bazen başka oyunlar soktuğum da oldu.
ama hiç bir oyunda buradaki ortamı bulamadım.
büyüyeceğiz ve belki de hayatımızın en güzel zamanlarını yaşıyoruz.gün olunca pişman olacağımı biliyorum ama bile bile teslim olmak bu. hırs,heves.. Belki yararlı olur arkadaşlarımız için.
ama hiç bir oyunda buradaki ortamı bulamadım.
büyüyeceğiz ve belki de hayatımızın en güzel zamanlarını yaşıyoruz.gün olunca pişman olacağımı biliyorum ama bile bile teslim olmak bu. hırs,heves.. Belki yararlı olur arkadaşlarımız için.
BitiriMMxBizans-Beyaz Köşk
Since 2006.
Since 2006.
:!: :!: :!:Masterlid yazdı:Kişiden Kişiye Farklılık Gösterebilecek Bir Konuya Değinmişsin Fakat ; Kimse Zorla Oyunu Oynatmıyor Yani
[(^)Ejder Asa]Re: İKV bağımlısı arkadaşlara!Hayatınızdan ve Paranızdan olmayın
Bıraktım ve mutluyum 
Üzgünüm fakat şu anda aramayı kullanamazsınız. Birkaç dakika içinde tekrar deneyiniz.
Masterlid yazdı:Allah cümlemize akıl fikir versin...kısa hayatımıza zarar veren tüm bağımlılıklardan kurtulma gücü versin...
tabiki zorla oynatmıyor kardeşim, kimse sigara ve alkolü de zorla içirmiyor ama insana verdiği büyük zararlar ortada...biz anlamıyoruz oynarken ancak hayatımızı burada harcıyoruz, aklın yolu bir dir sen de biliyorsun gerçek olduğunu,
Allah cümlemize akıl fikir versin...kısa hayatımıza zarar veren tüm bağımlılıklardan kurtulma gücü versin...
Adam bağımlılara diyor zatenMasterlid yazdı:Kişiden Kişiye Farklılık Gösterebilecek Bir Konuya Değinmişsin Fakat ; Kimse Zorla Oyunu Oynatmıyor Yani
Üzgünüm fakat şu anda aramayı kullanamazsınız. Birkaç dakika içinde tekrar deneyiniz.
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bu yazıyı Ilk kım yazacak dıe merak edıodumMasterlid yazdı:Kişiden Kişiye Farklılık Gösterebilecek Bir Konuya Değinmişsin Fakat ; Kimse Zorla Oyunu Oynatmıyor Yani
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Abım cok guzel bı konuya degınmıssın.. Şu ana kadar bız bu oyuna hayattakı en degerlı şeylerımızı verdık..O nemı ZAMAN 4 yıl gıbı kos koca bı zaman pekı bız bunu neye verdık sadece bır hıc e verdık.. Sadece zamanımızı vermekle yetınmedık mılyarlar verdık belkıde.. O da yetmedı stres yaptık sinirlendık oyundakı öfkemızı gerçek hayata yansıttık.. O da yetmedı hayattan koptuk asosyal ınsanlar olduk insanlar gezıp eglenırken bız saattlerımızı ,günlerımızı, haftalarımızı ,aylarımızı, yıllarımızı bu oyuna verdık..
Bir hiç için hayattan bukadar şey kaybettık ama insanları dusunmeyen oyunu yapanlar gıttıkce somurmeye basladı bunun farkına varmaya basladık artık.. sadece bır eglence olmaktan cıktı bu oyun.. artık sadece PARA dusunuluor..
Güzel gunlerımız oldu abı senınle o naylon yaparkenkı muhabbetler,sıgınaklar ılk geldıgındekı senın soyunmaların fln :mrgreen: onlar unutulmaz.. cok ıyı arkadaslıklar,kardeslıkler de kurduk ama artık buraya kadarmıs.. ben şuan oyunu kaldırıorm real de gorusmeye devam ederız bulusuruz ama bu sömurgecı ınsanları artık sevındırmek ıstmeıorm ben..
Saygılarımla..
İKV / Meran / ZüMRüDxANKA - Korleg { Enes}
Bir hiç için hayattan bukadar şey kaybettık ama insanları dusunmeyen oyunu yapanlar gıttıkce somurmeye basladı bunun farkına varmaya basladık artık.. sadece bır eglence olmaktan cıktı bu oyun.. artık sadece PARA dusunuluor..
Güzel gunlerımız oldu abı senınle o naylon yaparkenkı muhabbetler,sıgınaklar ılk geldıgındekı senın soyunmaların fln :mrgreen: onlar unutulmaz.. cok ıyı arkadaslıklar,kardeslıkler de kurduk ama artık buraya kadarmıs.. ben şuan oyunu kaldırıorm real de gorusmeye devam ederız bulusuruz ama bu sömurgecı ınsanları artık sevındırmek ıstmeıorm ben..
Saygılarımla..
İKV / Meran / ZüMRüDxANKA - Korleg { Enes}