Öyle güzel anlatmışsın ki Neredeyse bunu sen değilse Ferdi abi " TATLISU" yazmış diyecektim . Tebrikler :lol:XxWhiteDewiLxX yazdı:Merhabalar,
Puan olarak elektrik direncimize verdiğimizde, 1000+ üzeri olabilir fakat; onayladığımızda bu sayı 1000'e düşer.
Resimlere baktığımızda elektrik direnci 1000+ olmuş ama onaylanmamış. Kenan hala sadece elektrik hasarı vermektedir.
Elektrik dirençlerinizi verdiğinizde onaylayıp kesime başlarsanız hasar almazsınız.
Not: Onaylanmadan verilmiş puanlarla direncinizi yükseltemezsiniz. Puan verdikten sonra, o puanların işlemesi için onaylayınız.
KENAN'a Ne Oldu?
Re: KENAN'a Ne Oldu?
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Merttende bu beklenirdi zaten
:lol:
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ZAten o yazdı ben bir şey yazmadım hala tartışma ortamı vardı beni copy / paste yaptı bir sorun mu var :?:

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
Ben de ona dikkat ettimXxWhiteDewiLxX yazdı:Merhabalar,
Puan olarak elektrik direncimize verdiğimizde, 1000+ üzeri olabilir fakat; onayladığımızda bu sayı 1000'e düşer.
Resimlere baktığımızda elektrik direnci 1000+ olmuş ama onaylanmamış. Kenan hala sadece elektrik hasarı vermektedir.
Elektrik dirençlerinizi verdiğinizde onaylayıp kesime başlarsanız hasar almazsınız.
Not: Onaylanmadan verilmiş puanlarla direncinizi yükseltemezsiniz. Puan verdikten sonra, o puanların işlemesi için onaylayınız.