YETER ARTIK BUKADARI DA FAZLA, KINIYORUM HARAM OLSUN PARAM
Re: YETER ARTIK BUKADARI DA FAZLA, KINIYORUM HARAM OLSUN PARAM
oyunumuzu mahvettiniz! her adımda para istiyorsunuz! sırf bu yüzden insanlar oyunu bıraktı, bırakmaya da devam edecek! sizin pazarlama uzmanınız falan yokmu bu ne cahilce görgüsüzce para tuzağı yaaa çocuklar bile gülüyor artık oyununuza! artık oyuna para veren varsa oyunun bağımlısı olmuş son birkaç kişidir onlarda yakında burdaki sömürüyü farkederler ve oyunu terkederler!!!!
Destekde akraban varmı ? Yoksa hiç umutlanma.
desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar.zaten oyundan soğumuştum son bir karakterim kaldı onu da gblere sokup uzerini tamamlayıp onlara gerekeni yapacaktım.ama sagolsunlar buna engel oldular.artık son noktaya getirdiler ama bu olay burda kalmayacak..
Crack yazdı:Ticked İD ile desteğe başvurdun mu ? eğer gerçekten hatalı bir moderasyonsa ilgilenmeleri gerekir. Zaten pamuk ipliğine bağlı gidiyor herşey maxımum dikkatle ilgilenmeleri daha hayırlı olur gelinen şu aşamada.htolga333 yazdı:olaya bakın .bugun maden artırıcı aldım maden çekmeye başladım ve dğier oyuncularla alışveriş yapıyordum.hiçbir sebep yokken bana susuturma cezası geldi.ustelık mailime bunu bildirmedıler.ben okadar küfür yagdıran kişileri şikayet edıyorum hiç ceza vermiyorlar ama normal konustugum halde ceza aldım.ben ecel uretmeye basladım maden alıyorum ıtem satıyorum fakat yonetıcıler sagolsun buna engel oldular.benım aldıgım sans artırım da sıze haram zıkkım olsun.inş burnunuzdan fitil fitil gelir.haksızlıgnız ve yaptıklarınız canımıza tak etti.derhal bırısı görüşmeye geçsin benle.sobee studıos telefonlarını da arıyorum cevap yok ama bırakmıycam bunun peşini [/color]
evet desteğe başvurdum mailler attım dünkü hakkım doldu bugün de atacam.ardarda 5 tane mail attım
hasaneren yazdı:Destekde akraban varmı ? Yoksa hiç umutlanma.
yok akrabam falan ama bizi zaten bu duruma getirenler akrabası olan bikaç adi insan zaten
Kardesim bunlardan her sey beklenir. Millet sövüyor ceza yok. Benim arkadaşım "#@!?" dedi diye 5 gün susturma aldı. Neresinde bunun adalet ?
Bırak oyunu oynama kafa rahat.
Hasta eder bu oyun artık adamı. Oyuna her girdiginde bi b*kluklar olmuş oluyo ve sinirler geriliyo.
sinir hastası olmaktansa bırak rahatla.
Hasta eder bu oyun artık adamı. Oyuna her girdiginde bi b*kluklar olmuş oluyo ve sinirler geriliyo.
sinir hastası olmaktansa bırak rahatla.

boşa mail atma cvp 6 ay sonra gelir
başimdan geçtide diyom çünkü en son geçen sene susturuldum 1 sene felan oldu desteğe mail attim nie susturuldum die cvp 6 ay sonra geldi xD bende cvp olarak bu kadar hizli olmaniza hayranim dedimdaha dönmedile bile xD
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
Başlığın ilk cümlesi bi şarkıyı anımsattı bana
yonetım sapıttı ıyıcelBlackDeathl yazdı:Hakkını ara destekliyorum.
auril & DoubleLift