Dükkan - Görünüm Değiştirme

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lucia
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Dükkan - Görünüm Değiştirme

Mesaj gönderen Lucia »

Desteğe yollanmıştır. . .
Üzgünüm fakat şu anda aramayı kullanamazsınız. Birkaç dakika içinde tekrar deneyiniz.
Kullanıcı avatarı
Lucia
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lucia »

Güncel.
Üzgünüm fakat şu anda aramayı kullanamazsınız. Birkaç dakika içinde tekrar deneyiniz.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Refresh yazdı:
Canceazi yazdı:Direk konuya gireyim. Arkadaşlar ben bu oyuna başlayalı 3 yıla yakın bir süre oluyor. Ciddi olarak oynadığım karakterlerim oyuna girdiğimde ilk kullanmaya başladıklarımdır. Bu sebeple görünümlerine fazla önem vermedim diyebilirim. Ancak karakterimin görünümü benim için önemli artık. Belki'de dükkanda akçe ile satılabilecek bir seçenek ile bir karakterin imajını ( saçını - sakalını - yüz hatlarını) değiştirebiliriz. Böylece oyunda acemiyken yaptığımız hataları telafi etmiş oluruz. [daha önce toplama / üretim puanlarını amaçsızca dağıtmam sebebiyle bir serzenişte bulunmuştum. Kutu sayesinde düzelmişti]. Eğer benimle aynı fikirde olanlar varsa lütfen 2 dakikanızı ayırıp dükkan öneri kısmına bu mesajı yollayınız. İyi forumlar . . .

Kod: Tümünü seç

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
[/i][/color]
BEnce bununla ilgili Dükkana ürün gelebilir.Ama şu anda mevcut saç sakal çeşitleri artar kanatimce.Daha karizmatik saç ve sakal tipleri gelir diye düşünüyorum .YAni sadece mevcut durumla değiştirme olmaz .Çünkü o şekilde fazla rağbet görmez.Ama normalde karekter açarken bulunmayan saç sakal tipleri gelirse daha çok kişi satın alcaktır o ürünü
:arrow:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön