Arkadaşlar bügün iki üç saat öncesi sancak sunucusunda oyundayım eminönünde klan savaşı vardı hadi bende aradan bir iki tane karambole ındrırız dıye etrafta dolasıyodum arzlar bir geldi oyunda kamareyı cevıremıyorum herkez birbirine giriyo makina kafa yedi depar atıyorum elımdeki silah benden önce kosuyor acayıp lag girdi oyuna bu sırada her sey ı sıfırladım yine aynı hiçbir degişlik olmadı ama bayagı kalabalık vardı asagı yukari 40 kişi belki daha fazla destege daha önce bu konu hakında mesaj atmıştım bilgisayar özelıklerınız iyi olması gerekmektedırve net baglantınızı iyileştırın gıbı bir cevap aldım
pc ımde crys 2 sorunsuz bır şekilde bıtırdım en son cıkan oyunları rahatlıkla oynayabılıyorum diger onlıne oyunlarda oynuyorum toplu savaşlara katılıyorum böyle biri sorun yok torent ile yaptıgım ındırmelerden sn 1,5 mb ıle ındırme yapıyorum sizce sorun bendemi yoksa hiç bir sorunu görmezden gelıp hala dukana günceleme yapan şaçma sapan para kazanma yontemleri ile bizleri somuren dolaylı yolardan akçe almaya mecbur bırakan vb vb yönetimdemı sorun
(tamam dukkan olur diger sorunlar görmezlikten gelip insanlar sömurulemez)
yukarıda anlatıgım olayın benzerlerını yaşayan arkadaşlar yazarsa sevınırım artık çok sıkmaya başladı kımsede cıkıp bu sorunlar uzerinde calışılıyor demıyor hala inkar edlıyor akçe alıp parasını yapptırıp bu oyunu tatını almayan arkdaşlarda vardır sanırım bı savaş yapılamayacaksa parasının hakını alamyacaksa neden dukan var kı
Kasma Hk
Re: Kasma Hk
ben metin2 oynadım zamanında gm geldiği zaman çok kalabalık olu8yor oynayanlar bilir pazay yerleri çok kalabalık oluyor ama bir defa bile lag olmadı metin2 ile ikv nin kapladığı alanlar arasında pek fark yok metein2 de sorun yok ikvde sorun var bu lag uzun süredir var ama hala çözülmedi şimdi biri diyecekki bu işler kolay olmuyor hemen çzölemez diyecek ama bu çok çok uzun süredir var yönetim artık bişey yapsın

- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşım sana bir cümle metin 2 nin grafikleri ve ikv nin grafiği eşit mi? ve metin 2 de pazar yerinde oynuyan harekert edn az diye lag yoktur ikv de yerinde duran 1 kişi bulamazsın öyle yerlerde
metin 2 deki görsel efeklerın hangisi ikvde var ikv yı kotulemek için soylemıyorum ama ikv deki skıl vuruşlara bak bırde metın2dekilere göz var nizam var aslında bu ıkı oyun kıyaslanması dogru degil bence ama en çok oynanan oyunlardan bırı o oldugu için hemen o akla gelıyo görsel efekleri birde savaşlarda 100 200 kişi abartısıs kulanıyo sıkıntı yok sıkıntı nerede dıye sorarsan bence duyarsız para sömurucu yönetımde bu konuda yakında sılınır zaten
pazarda dolaşan o kadar çok kişi varki eğer oyun biraz yoğunsa çok kişi dolaşıyorbenzombi01 yazdı:arkadaşım sana bir cümle metin 2 nin grafikleri ve ikv nin grafiği eşit mi? ve metin 2 de pazar yerinde oynuyan harekert edn az diye lag yoktur ikv de yerinde duran 1 kişi bulamazsın öyle yerlerde
bencede yönetim istese lag sorunun çözerBuhara yazdı:metin 2 deki görsel efeklerın hangisi ikvde var ikv yı kotulemek için soylemıyorum ama ikv deki skıl vuruşlara bak bırde metın2dekilere göz var nizam var aslında bu ıkı oyun kıyaslanması dogru degil bence ama en çok oynanan oyunlardan bırı o oldugu için hemen o akla gelıyo görsel efekleri birde savaşlarda 100 200 kişi abartısıs kulanıyo sıkıntı yok sıkıntı nerede dıye sorarsan bence duyarsız para sömurucu yönetımde bu konuda yakında sılınır zaten

-
Doktordoctor
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Sancak
evet kalabalıkta cok kasıyor
eskıden etkınlıklerde 50 kısı dolusurdu sıfacılar bı dırenc acardıı ekran 15 dk felç gıbı kalırdı 
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)