Önemli bi bakın
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Önemli bi bakın
Beyler şimdi ben mesela ecel getiren uretecem malzemelerını recetısını aldım.Sılahtar mı olmak gerekıyor bıraz bılgı werırmısınız?
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Re: Önemli bi bakın
Şaheser reçetelerini istediğin şekilde alabilirsin örnek veriyorum kimyacı bile olsan üretebilirsin kimyacı ecel reçetesini almalısın
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
AynenYasinKocamanca yazdı:Şaheser reçetelerini istediğin şekilde alabilirsin örnek veriyorum kimyacı bile olsan üretebilirsin kimyacı ecel reçetesini almalısın
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
benım demek ıstedıım soyle ben sımdı sarraf+lokman hıc sılahtara felan wermedım genede uretebılırmıyım ?YasinKocamanca yazdı:Şaheser reçetelerini istediğin şekilde alabilirsin örnek veriyorum kimyacı bile olsan üretebilirsin kimyacı ecel reçetesini almalısın
Hangi özellikte materyal toplayabiliyorsanız onun reçetesi NpC'lerde mevcut . Fakat siz özelliklerinizi yanlış ve düzenli olarak dağıtmadığınızı söylüyorsanız Mısır çarşısında Aktar şevketi geçtikten sonraki Makinadan karakteristik özelliklerinizi değiştirebilirsiniz.
Yani lokmansanız - Madenci --- Sarrafsanız - Silahtarcı - Sarrafsanız - kimyacı dilediğiniz olabiliyorsunuz.
Sadece 3 aylık özel kutu almış olmanız gerekiyor. Tahmini 300 bin oyun parası miktarıyla halledebilirsiniz.
iyi forumlar
Yani lokmansanız - Madenci --- Sarrafsanız - Silahtarcı - Sarrafsanız - kimyacı dilediğiniz olabiliyorsunuz.
Sadece 3 aylık özel kutu almış olmanız gerekiyor. Tahmini 300 bin oyun parası miktarıyla halledebilirsiniz.
iyi forumlar