Arkdaşlar boz ayıda bir hatta var farkındamısınız bilmem
Defansif dövüşmede kanatması 10 sn boyunca rakıbın kudretını goturur dıyor.
Fakat bu özellik 10 sn degıl kanatma bitene kadar yanı 1 dk suruyor !!
Buyucunun kudretını bıle 20 e getırıyor sıfacının 0 a getırıyor ve savascının yaklasık -5000 e getırıyıor
Bu hatta bence cok acıl kaldırılmalı 60 sn kudret goturuyor buyucu bı kutup açsa 2 buyu atsa kudretı kalmıyor dusunun buyucunun bıle 10.000 kudretı olmazsına ragmen !!
Boz Ayı Hatta
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Boz Ayı Hatta
zaten boz ayının kanaması büyücünün canını 70 götürüyor 30 a getiriyor sadece KANAMA ? Ayıda vursa 3 kere vursa ayı yeter. Bırak kudreti bitsin öldükten sonra kudreti napacak
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Düşünceye bak :mrgreen:gadali yazdı:zaten boz ayının kanaması büyücünün canını 70 götürüyor 30 a getiriyor sadece KANAMA ? Ayıda vursa 3 kere vursa ayı yeter. Bırak kudreti bitsin öldükten sonra kudreti napacak
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Ya bu ayı ınanılmaz derecede güçlü şifacının ayısı olan savascı karşısında hıçbır şansı yok 15 puanlık ayıyı cıkarsa agır sert abansa sıfa hemen yerde kudretıde gıtmezsı cabası (once defansıfe geçse) buyu bozma desenız 15 puandan aşşagısı kurtarmaz ve bu 15 puanla baska yeteneklere vermezsı gerekıyor ayrıca kanatma olmazsa bıle ayının 1 dk boyunca normal vuruslarıyla 600-700 hasar vermezsı sıfacının canını okumasına yeter zaten normal şartlarda bıle sıfacı savascıya birşey yapamıyor bırde ayıyı cıkarınca şansı 0.
Ayrıca ayı ıle guclendırılmıs kangalı kapıştırdılar ve ayı o kadar rahat bir şekılde kestıkı guclendırılmıs kangalı sormayın ! canı su gıbı ınıyordu resmen kangalın bu ayının su defansıf modundakı 1 dk kudret tuketen kanatması hatadır ve acıl 10 sn ye ındırılmezsı gerekıyor
Ayrıca ayı ıle guclendırılmıs kangalı kapıştırdılar ve ayı o kadar rahat bir şekılde kestıkı guclendırılmıs kangalı sormayın ! canı su gıbı ınıyordu resmen kangalın bu ayının su defansıf modundakı 1 dk kudret tuketen kanatması hatadır ve acıl 10 sn ye ındırılmezsı gerekıyor
- Comader
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
1aldandim1234 yazdı:Ayrıca ayı ıle guclendırılmıs kangalı kapıştırdılar
Katılıyorum bencede Ayı olması gerekenden güçlü.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
Boz ayı Hatta diyince telefon konuşması sandım
Hata de şuna 
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

Boz ayıyı bırak sen Türkçeyi öyle bir kanattın ki 1 yıl kendine gelemez 
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Çok pardon hata yerıne hatta yazmışım k.b yın neyse bunun bır onemı yok bence su yetkılılerın bu olaya el atması lazım yav geçen herıf benı defansıfle kestı resmen ya bı ayıyı saldı çayıra bır dalıyorkı sormayın
ayının kanatmasını yedım sonra 1 kutup 1 hapıs 1 tesla 5-6 buyu attım oda ne kudret bıtmıs 1 dk suruyor kudret goturmezsı 10 bın kudret olsa neye yarar bu arada savascımın kudretınızde -5000 gormustum :mrgreen: İnş duzelır
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Meclis-i Ayan
-5000 lik kudret de bişi mi ? 
Biz deneme yapıyorduk , 2 ayı salınıyordu aynı kişiye . -10bin rahat oluyor , daha çok da denenebilir
Biz deneme yapıyorduk , 2 ayı salınıyordu aynı kişiye . -10bin rahat oluyor , daha çok da denenebilir
FATALFORCE
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Hatta yazarak bunu düzeltecek süper zekayı aradı sandım ama yanlışlıkla yazmış düzelttiğin için sana minnettar bence SÜPER ZEKA!hukumdargame yazdı:Boz ayı Hatta diyince telefon konuşması sandımHata de şuna