Veda Vakti (sanatarium)
- nonameonur
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Veda Vakti (sanatarium)
Pardon Knk zaten geri aldık büyücüyü karakter kurtarma ile ama bakıcaz gelicekmi
Oyunu Bırakma Kararın Oldukça Kısa Oldu Anlaşılannonameonur yazdı:Bu sabaha kadar aklımda olmayan bu veda biraz ani oldu aslında, her şey bir ws ye kadarmış ÇapkınÇocuk İsimli kullanıcı ile ws attım kestim ancak arkdaş sürekli bana hile yapıorsun dedi bunu aldırmadım . Ancak Klandan sen para için aileni satarsın dedi işte orası son nokta patladım bende Sevgilisne küfür ettim ancak sevgilisinin suçu yoktu ondan Binlerce kez özür dilerim hani sevgilisidir ya Çapkından Bende kalsın erkeklik diyerek özür dilerim... Sanatarium karakterimi sildim artık oyunda olmıyacağım Emeği geçen herkese Teşekkür ederim Sağolun.
Tekin abim (nemecic Sancarın zehri ISTIKLAL hepsi bunun İçinde)
Ulaş
Sergey
Sami
Hatem
akaş
reidın
cehennemin olucam ve unuttuğum herkese başarılar dilerim iyi oyunlar :!: :!: :arrow: :|[/Oyundan Gidişin ve Dönüşün Çabuk Oldu Neyse Hayırlı Olsun
nonameonur yazdı:Pardon Knk zaten geri aldık büyücüyü karakter kurtarma ile ama bakıcaz gelicekmi
Redstrom
Redstrom yazdı:hehe Herşey Rant meselesi kardeş karakter falan silme olayıda yok :lol: :lol:nonameonur yazdı:Bu sabaha kadar aklımda olmayan bu veda biraz ani oldu aslında, her şey bir ws ye kadarmış ÇapkınÇocuk İsimli kullanıcı ile ws attım kestim ancak arkdaş sürekli bana hile yapıorsun dedi bunu aldırmadım . Ancak Klandan sen para için aileni satarsın dedi işte orası son nokta patladım bende Sevgilisne küfür ettim ancak sevgilisinin suçu yoktu ondan Binlerce kez özür dilerim hani sevgilisidir ya Çapkından Bende kalsın erkeklik diyerek özür dilerim... Sanatarium karakterimi sildim artık oyunda olmıyacağım Emeği geçen herkese Teşekkür ederim Sağolun.
Tekin abim (nemecic Sancarın zehri ISTIKLAL hepsi bunun İçinde)
Ulaş
Sergey
Sami
Hatem
akaş
reidın
cehennemin olucam ve unuttuğum herkese başarılar dilerim iyi oyunlar :!: :!: :arrow: :|[/Oyundan Gidişin ve Dönüşün Çabuk Oldu Neyse Hayırlı Olsun
nonameonur yazdı:Pardon Knk zaten geri aldık büyücüyü karakter kurtarma ile ama bakıcaz gelicekmi
Oyunu Bırakma Kararın Oldukça Kısa Oldu AnlaşılanHayırlısı Olsun...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- KIYAMETxLONCASI
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
H.g aramıza
Hayırlı Olsun
Qllllatakanllll
Hayırlı Olsun
Qllllatakanllll
Reel hayatında başarılar...
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
Seni tanımıyorum ama oyuna bırakma sebebine üzüldüm biraz da saçma geldi . ReeL hayatında Basarılar
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
zulumkar yazdı:BU OYUNDANKURTULDUGUNA SEWINDIM KARDES GERCEK HAYATA BASARILAR DILERIM YOLUN ACIK OLSUN
Baba konuştu
Ne Sevene Düşmanım
Reel hayatında başarılar dilerim..
- Whatdedingulum
- Acemi Savaşçı
- grafikzeydan
- Cin Avcısı