Davidofxrotti Hk.
- hamzorotti21
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Davidofxrotti Hk.
Dün gece ArafxxGözümkara isimli şahısın kardeşime verdiği linkten dolayı charımız çalınmıştır. Bugün myneti aradık ve ''Öyle bir kullanıcı yok '' dediler. Büyük ihtimal aktardı . Lütfen oyunda gördüğünüz yerde alışveriş yapmayın . İyi günler
AmisosxSheiNeN
- Arenos
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Osmanlı
Re: Davidofxrotti Hk.
Geçmiş olsun kardeşim üzüldüm yav
oOo Arenos oOo
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY!

- hamzorotti21
- İskele Babası
Geçmiş olsun :shock: .
- hamzorotti21
- İskele Babası
- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
Bak Bi kere yazıcam.. Lonca adını kirletmek kolay degildir heleki bizim kimseyle işimiz olmaz kendimiz görürüz bi kişi çıksın desin. Tabi senden haric belli bi amacın var
ula denyo senin kıytırık çarını kim napsın olayı daha yeni okudum yeni geldim ve hemen yazıyım dedim oyunda aktarım bile yapmam tabi gözükara yani ademede söylerim herkese bizdeki aktarımda yapmayız yanlız tanıdıklara yaparız sen ne sanıyosun kendini? adam 14 çarı lonca çarı şifresi biliyo senin kıytırık çarınımı çalıcak? çamur atmak kolay diyceksinki aha bu kanıtım aha bu yaptıgı işin belgesi ozaman bizde destek veririz ama açıp bi konu o hırsız bu hırsız dersen bende senin için açarım herkes için açarım olur biter o hırsız dedigin adamın ÇIgLıkxAaTtAAtar çalı çalındı ve şuan e.ö de yani hemn hırsız hem kendi çarını çaldırıyo öylemi? ne gereksiz insanlarsınız...
ARAFxAcAyİpHeRiF

- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
He bide şunu belirtiyim denyo arkadaşım hiç bi çar bi günde sunucu degişmiyormuş .. Madem leke atıcaksın araştırda at ezik herif...
ARAFxAcAyİpHeRiF

- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
Konu açıyosunuz , Hırsız diyorsunuz , Ama kafa basmıyo çok saçmasınız kanıtlarmı buyrun....Konuyu açan abisi heralde diyoki çarı link atıp çaldı , Çarın sahibi kardeşi ise oyunda diyoki öyle degil şifremi istedi bende verdim diyo
okadar niye verdin diyorum bişey kontrol edicekmiş ondan vermiş 
Sonra abisi diyoki çarı aktardı ,Kardeşi diyoki Aktarmadı içindeki mor itemleri atmış 30 m para varmış ...
Ben bu adama soruyorum daha dün çok degil daha dün öğlen vakti kenana al abi lütfen abi diyip daha motordkai asayı düşürmeye çalışan herifte ne mor itemi yada 30 m parası olcak?

Arkadaş bari atıyosunuz usturuplu atında bizde dogruysa gerekeni yapalım...
Sonra abisi diyoki çarı aktardı ,Kardeşi diyoki Aktarmadı içindeki mor itemleri atmış 30 m para varmış ...
Ben bu adama soruyorum daha dün çok degil daha dün öğlen vakti kenana al abi lütfen abi diyip daha motordkai asayı düşürmeye çalışan herifte ne mor itemi yada 30 m parası olcak?

Arkadaş bari atıyosunuz usturuplu atında bizde dogruysa gerekeni yapalım...
ARAFxAcAyİpHeRiF

- hamzorotti21
- İskele Babası
allah hepinizin belasını versin dün gece kenanda olanları bi ben bi kardeşim birde o gözümkara hırsızı biliyo birşey dememe gerek yok kardşeim cahildir . size nedesem boş pislik herifler adi insanlar
AmisosxSheiNeN
- Notvalid
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Saltanat
Geçmiş Olsun ..