Kimler Rehber Oluyor.Girin Bakın...
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kimler Rehber Oluyor.Girin Bakın...
Ne varki bunda rehber olmak sence full dizili çarı olmak mı ? Yoksa yeni başlayanlara ellerinden geldiğince oyuna adapte etmeye çalışmak mı?
JacksoN [(^)Ejder Asa]
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
Jeton düşmedi sanırımgkhnsckn yazdı:Ne varki bunda rehber olmak sence full dizili çarı olmak mı ? Yoksa yeni başlayanlara ellerinden geldiğince oyuna adapte etmeye çalışmak mı?
Yücelen Zırh ? Immm ..
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
Alakası yok gördüm tabikii.Ama dalgınlığına gelmiş olabilir bende çok yazdım yücelen zırh, miğrata çağırıyorum sanarken kenana büyücü falan diye kafası dalgındır insanlık hali konu açılacak bir durum yok bunu anlatmaya çalışıyorum..yaLnizadam66 yazdı:Jeton düşmedi sanırımgkhnsckn yazdı:Ne varki bunda rehber olmak sence full dizili çarı olmak mı ? Yoksa yeni başlayanlara ellerinden geldiğince oyuna adapte etmeye çalışmak mı?
Yücelen Zırh ? Immm ..
JacksoN [(^)Ejder Asa]
yücelen zırh diye birşey olmadığını bilmeyen birisi nasıl rehber olacakta başkalarına yardım edecek.peşpeşe de aranmazki ne dalgınlıkmış
nerelere dalmış adam öyle 
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
evtElitConan yazdı:yücelen zırh diye birşey olmadığını bilmeyen birisi nasıl rehber olacakta başkalarına yardım edecek.peşpeşe de aranmazki ne dalgınlıkmışnerelere dalmış adam öyle
#DirenİKV
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
Peş peşe arattığını bilmiyorum.Ayrıca öyle olsa bile yönetimin bir suçu yok adamlar İKV tecrübesi sormuşlar sadece adam belki yeni başladı ve 29 seviyeden beri oynuyorum dedi bunları bilip bilmediklerinden ne kadar emin olabilirler ki ?ElitConan yazdı:yücelen zırh diye birşey olmadığını bilmeyen birisi nasıl rehber olacakta başkalarına yardım edecek.peşpeşe de aranmazki ne dalgınlıkmışnerelere dalmış adam öyle
JacksoN [(^)Ejder Asa]
o değilde vatan hainlerinide rehber yapmışlar sancak sunucusundaki Cingoxxperi adlı rehber hırsız vede terör örgütü yandaşcısıdır ikv desteğe kaç kere mesaj attım banlanan benim çarım oldu yönetimi tebrik ediyorum oyununu 4 senelik hakkıyla oynayan bir kişiyi bekletin ama vatan haini #@!? köpeği hemen rehebr yapın :evil: