Bu ne şimdi neyin kapağı.?
Laf soktuğunu kapak yaptığını mı sanıyorsun.Angutun oğlu bak abim dediğim kişi diyor sen hiç tanıdıgın birisine abi demiyomusun annesiz it.
ChoosensxLaRuqen İKV TARİHİNDE BİR İLK
Re: ChoosensxLaRuqen İKV TARİHİNDE BİR İLK
Wizards yazdı:konu çok gereksiz. konuyu açan daha da gereksiz.
:lol: :lol: +1 :idea:Wizards yazdı:laf koyduğunu sanıyor ölü taklidi yapın gider
Paint kullanıcısı bana mı diyordu birisi ??Strongxsifa yazdı:sabah sabah iyi güldürdün , o kapaksa bu ne? KAPAKK
buna da halen gülüyorum zihin saldırısı şifacı yeteneği mi?
"Attığı resimde "abim dediğim kişi" diyor zaten. "Abim" demiyor ki ? Diğer görüntü de aşırı alakasız. Zihin saldırısı vs. dalga geçmeye çalışıyor küçük beyinli arkadaşımız burada. Ben belgesel öneriyorum. :lol: İyi forumlar..

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
fotoshop u en iyi sen yaparsın.Abim dediğim kişiyi de kızgınlıkla söylüyor o kadar küfürde nsorna canım abim 2 yaş büyük yoksa sövmezdim demesini beklemiyordun umarım.
neyse senturk'cuğum konuşma fazla oyununa bak rezalet çıakrma beni de arkadaşlarımı da karalamaya gücün yetMeyecek.
bu arada senin fotoda hiçbir oynama belirtisi yok mu? o kendi ismini spreyle karalamak oynama belirtisi değil mi
güldürdün senturk
neyse senturk'cuğum konuşma fazla oyununa bak rezalet çıakrma beni de arkadaşlarımı da karalamaya gücün yetMeyecek.
bu arada senin fotoda hiçbir oynama belirtisi yok mu? o kendi ismini spreyle karalamak oynama belirtisi değil mi
Senturk'un adını o pis ağzına almaya cürret etme.Kızgınken söylüyormuş da falan filan.Kanıt sunuyorsun ortaya kanıt da kanıt olsa.Açıklayıcı birşey yok.Diğer resim zaten saçma.Zihin atmış falan filan.ChoosensxLaRuqen yazdı:fotoshop u en iyi sen yaparsın.Abim dediğim kişiyi de kızgınlıkla söylüyor o kadar küfürde nsorna canım abim 2 yaş büyük yoksa sövmezdim demesini beklemiyordun umarım.
bu arada senin fotoda hiçbir oynama belirtisi yok mu? o kendi ismini spreyle karalamak oynama belirtisi değil migüldürdün senturk
2.Resimde Zihin'i şifacı yeteneği sandıgını söylüyorsun ama biraz akıllı olsan oradaki mantığı anlardın.
Neden zihin attın diyor.
Ölelim mi dedi.
Ruling' diyorki şifacı acemi ( Şifacı acemi ölmeyelim diye zihin atıldı anlamında..)
Türkçe öğretmenin kim.?
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Forum Kuralları Madde 2 'ye istinaden konu KİLİT altına alınmıştır.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>