Yasinowiç TheAnd

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
YaSnoV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottman

Yasinowiç TheAnd

Mesaj gönderen YaSnoV »

arkadaşlar uzun süredir oyuna giremiyordum bazı nedenlerden dolayı ... ve dün saat 19:30 gibi halil '' Revengeofage'' aradı dedi kanka şifreyimni değiştirdin yok dedim açamıyorum ki oyunu ... sonra benim gizlü sorumun cevabını verdim dedi olmuyo sonra anladım ki çar elden gitti ....... dedim canın sağ olsun #@!? çarını ..... ama şifremi verdiğim kiseden şüphelenmiyorum ..... artık Yasinowiç .... Xlxanatoliaxlx ..... Gybxlxyaskoxlx ve Wildottoman.... çarlarını benle ver arkadaşlarımla alakası yok bunun bilinmesini istiyorum... oyun artık benim için sona ermiştir ..... herkes hakkını helal etsin bendeb yana şüpheniz olmasın allaha emanet olun kendinize iyi bakın ... ... ... ...

çarımın çalnması büyük ihtimal ''key loger '' la olmuştur gizli sorum değiştirilmiş ....
IIYasinowiÇII[SAVAŞÇI]

Resim

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Yasinowiç TheAnd

Mesaj gönderen GoodfatheR »

yasin kaRdeşim geRçekten üzüLdüm okadaR uğRaştığın emeğin gitti:( inşaLLah biR çaRe buLunuR.
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
YaSnoV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: The Lodos Of Ottman

Mesaj gönderen YaSnoV »

itemleri geçtim amq. bare çarı versin hatta kp ile gözlük alsın sonra versin :)
IIYasinowiÇII[SAVAŞÇI]

Resim

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Yasin Olum Bzm Eve gelsene sana diceklerim var Özelden konuşalım beni bul bi şekilde Kaç qündür Göremiyorum zaten seni Şimdide çarım çalındı diosun
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

O Çarın Kimin çaldığını sende iyi biliosun bende
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen freze61 »

seLcuk beni kasteddiginden adım gibi eminim kardeşim senide anlayısla karsılıyorum .. sonucta yasini düşünüyorsun ama senin bu yaptıgın yargısız infaz

Arkadaşlar yasinin şifresini bildigim doğruduz inkar etmiyorum hatta o carlarla kp kasıyordum .. ve yasin istedigm zaman vcardan istedigini alma iznini bana verdi bunlardan kendisinin de haberi var ... Dün yasin kardeşimi aradım ve car gitmiş kendiside keyloger oldugunu söyledi ve bana senden kesinlikle şüphelenmeiyorum dedi .. yasin bunu dedikten sonra kimin ne dediği umrumda değil

Arkadşlar ben sadeye casinin şifresini değil Crazyronaldooo * Doktorxdede * Karaxşövalyedört * Bugsxbunny in şifreLerini de biliyorum gerçi şövalyeninkini şimdi bilmiyorum ama önceden biliyordum ve inanın bana sadece Bugs un carı hariç hepsinde yasinden çok fazla para ve item var Bu carların sahiplerine istediginizi sora bilirsiniz ben carlarından Kurus aLdıysam yineliyorum KURUS aldıysam hakkımda istediginzi atıp tutun

Mantıklı düşündüğünüzde yasin zaten bana o itemleri kullanma iznini verdi ... İstedigim aman kullanabileceğim itemLeri niye çaLayım zaten kullanabiliyorum biraz mantıklı düşünün.

Ayrıca dün ben Yaşlıkurt (selcuk) kardeşim dikkat edin kardeşim diyorum çünkü yasini düşündügü aşikardır dedimki bana ev adresinizi verin yüz yüze geleyim sizden heLaLLik alayım bana emanetti benim elimdeyken car gitti diye bana verdiği cevap ' İş yerindeyim ' Dedimki iş yerine geleyim bana verdigi cevap ' Sen benim iş yerime giremezsin ' Dedim ki bana ayıracak 10 dk bile yokmu ? cevap alamadım Bunlarda en ufak bi yanlışlık varsa seLcuk çık söyle en ufak bi yalan varsa çıksın biri söylesin ALLAH BELANI VERSİN YALANCI desin

Ayrıca SeLcuk bana dediki yasin kabuL ederse 250 m ver sorun kapansın bende dedim ki carımda ne var ne yok satarım genede o parayı çıkarırım dedim bi mantıklı düşünün ben soymuş olsam niye çaldıgım miktari geri vermek için ne var ne yok satayım parayı geri vermemin sebebide seLcukla uzaktan yakından alakası yok sadece yasin şu oyunda en değer verdiğim insanlardandır emeginin karşılıgını vermek için

Bir diğeri de Ben fuara gittigim de Yasini aradım gelemeyecegini ver kardeşi ahmetı yollayacagını söyledi bana emanet etti Bende ahmete orada sahip çıktım kardeşine sahip çıktıgım adamın carını niçin çalayım

Ayrıca ben o carlarla şu anda kp kasıyorum şimdi niye o carı çalayım da benim saat başı 4 tane karizmam gitsin ..

Şimdi beyLer bunLar benim yasinin carını çalmamak için şu anda aklıma gelen sebepLer. Çalmak içinde akLıma geLen tek sebep var : PARA e ben dedim zararı üstleniyorum diye niye çalmış olayım ki

Şimdi arkadaşlar siz bana diyosunuz bu kadar şeyi niye yazdın sucluluk mu duyuyosun veya senmi çaLdın hayır hiç bi aLakası yok aLLaha şükür aLnım ak beni bilen biliyor sadece gerçekleri görün diye yazdım içinde en ufaK bir yaLan varsa ELİM AYAGIM TUTMAZ GÖZÜM GÖRMEZ oLsun

Ayrıca Yasinle sözleştim 8 şubat da Yasinlerin yanına gidecegim ama oyunla iLgili en ufak bi muhabbet oLmayacak yasin dedi ki ben oyun konusmam dedi giden gitti ben oraya öncelikli oLarak selcuk iLe konusmak için gidiyorum üstünde ne onun hakkı nede benim onda hakkım kaLmasın .

Ayrıca car caLındıgını öğrendikten sonra bütün sunucuya bu haberi yayan benim eğer ben çaLmış oLsaydım kendi kendimi eLemi verecektim o kadar da saLak mıyım .

Arkadaşlar Lütfen bir kişi üzerinde hüküm vermeden bi mantıklı olarak düşünün sizLere saygıLarımı sunuyorum

Revengeofage * Wildrevenge
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

Yasin iTemLerinin gittigine gerçekten üzüLdüm oyuna döneceksen beni ara zararını ben karşılayacam ne var ne yok satacam gerçi çok bişi yok ama o parayı bulup zararını çıkaracam bide seLcuk oyunda beni buL seni bütün sunucu tanır benide herkezin gözü önünde ben konusmaya razıyım gerekirse yineliyorum ta kartaldan yeni bosnaya kapınıza geleyim ama bana bi HIRSIZ * #@!? muamelesi yapma bu muameleyi sadece sen yapıyosun yada cep telefonunu ver ne biliym bi şekiLde bana uLaş

Revengeofage
Revengeofage
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen batuhangs »

dağıtırlarsa bizz toplucaz yine dağıtsınlar yine toplucaz yasin taa ki onlar pes edene kadar
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

beyLer yasinin üstünü ben düzeceğim car benim mesuliyetimdeydi bütün itemimi satarım genede o parayı çıkarırım ..

Revengeofage
Revengeofage
Kullanıcı avatarı
Ghazel
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Ghazel »

Hesabınızın şifresini kimseyle paylaşmamanızı yönetim kaç kere tekrarladı.

Geçmiş olsun...

Hesabınızı sır gibi saklayın,koruyun ki o kadar emek boşa gitmesin.

“Genel Sohbet” sayfasına dön