Bak salih bunu ben değil isfendiyar söyledi az mantıklı ol ateşisfendiyar çalındı sobee hesabı ve ejder malzemesi çalındı hesaptaki bonq isimli büyü duruo ve oyuna girio montezuma pm atıo emreye ne işin var lan o çarda çık dio ve bakıoz ejder malzemeleri satılmış ve montezuma yansıtıyo hırsz diyoz sonra duyuyoz ki siz adamı loncaya almışsınız emre dio ateşlerden baskası bilmiyo şifremi adamıda loncaya almışlar dio herşey ortada ama baş edemessin boşver ben oyunu bırakıom dedi gitti ben savundum ben iftira atmam atmadım bunu herkes bilir emre söyledi bende emrenin söylediklerini söyledim 4 yıllık adamım o çocuk benim sancağa da ben getirdim siz iftiralarınızı kesin delikanlı gibi geçin düşman olcaksanız olun olmıcaksanız olmayın ama delikanlı gibi unutmayın ben size iftira atmadım szde iftira atmayın artık umrumda değil ben emreyide uyarmıştım boşuna hakkını savundum o yine bni suçlu duruma düşürdü artık alakam yok sizde karşıma iftiralarla değil karaktelerinizle çıkçaksanız çıkın ben hatır bilirim hakan abinin hatrına susuyorum sizde hatır bilin madem abi diyosunuz gerçekten abi bildiğinizide gösterin ..Terbiyeci yazdı:Buyur bak senin de abi dediğin bizimde abi dediğimiz biri, Hakan abi loncamızda. Çok kafana takılıyor ise Hakan abiye sor, nasıl bir yapıda oyun oynadığımızı söylesin sana. İtem, çar peşinde koşsaydık senden farkımız kalmazdı![]()
Neyse zamanımı sana harcayamam bu kadar yeter.
Selametle![]()
Hakkınızı Helal edin
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
Re: Hakkınızı Helal edin
-
- Salgın Koruyucusu
Tebrik etmek istediğin arkadaşlardan kimleri kasteddiğini biliyorum ama daha isim değiştirmediler değişsinler yazıcam abi
)
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
La adı ustunde oyun qq bu kadar büyütmenin ne anlamı var iteminiz yok dıye nıye mılletı hakkına gırıyosunuz ki anlamış değilim :S
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
-
- Salgın Koruyucusu
Benim için bu konu kapanmıştır herkese kolay gelsin sorunu olan oyuna gelsin ..
XxTayfunxX yazdı:La adı ustunde oyun qq bu kadar büyütmenin ne anlamı var iteminiz yok dıye nıye mılletı hakkına gırıyosunuz ki anlamış değilim :S
Bir çarım bilem yok olsunda yeterki benimkide çalınsın.
Bir çarım bilem yok
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
La Hırsız EfelerxReis ;
Senin Yazdıklarına Baktım'da.. Seni Kaaleye Alanda Kabahat var. Ne olduğun ve ne olucağın belli... Nasıl Bir Kişilik Mahlukatsın oda ap açık ortada... Yalancı Hırsız Bir Kişi İle Muhattap olmaz bizim Loncamız
Selametle...
Senin Yazdıklarına Baktım'da.. Seni Kaaleye Alanda Kabahat var. Ne olduğun ve ne olucağın belli... Nasıl Bir Kişilik Mahlukatsın oda ap açık ortada... Yalancı Hırsız Bir Kişi İle Muhattap olmaz bizim Loncamız
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
- Yahuseyn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Arkadaşlar herkes yNçRxSPaCeX in charımı nasıl aktardığını gorebilir Uye adı :1971ile@hotmail.comşifre mehmet : girin ve akçe hareketlerine bakın
ve nasıl aktardığını gozlerinizle gorun.. herkes denesin lutfen
ve nasıl aktardığını gozlerinizle gorun.. herkes denesin lutfen
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
Konu cevap vermek istemiyorum aslında ancak Emre ve Montezuma mevzusunu sadece duyum ile bilerek yorum yapmaya devam etmeyelim aynı şeyi emre de yaptı kendisinide uyardım birincisi uğur bu mal varlığının yüzde 70 ini kuklacıda yapmıştı sonradan bu sunucuya geldi. uğur un hiç bir şekilde emrenin çarını çalmak gibi bir sebebi yok adam geleli 1 hafta bile olmadan emrenin çarı çalındı. ve şu da varki çarının şifresi ateşlerde var diyorsan ve daha uğur loncaya girmeden sunucuya geleli 1 hafta bile olmamışken bunlar deniyorsa o zaman çarı ateş loncası üyeleri çaldı diyorsun. O zaman emre forum bölümüne gelsin bütün yazılanları okusun ve kendisi söylesin ateş loncası soydu diye sana ne oluyor onu anlamıyorum. Bizim muhalefetimiz olmaya aday konulara hep yakınlık gösteriyorsun. Bu konunun uzamasına gerek yok emrenin sadece aklında şüphe olan birileri tarafından iyice kabartıldı kendisi ile de uzun uzun konuştum şayet bu şüpheden bizler emin olsak üstüne bir hata yapmazdık.DuMaNxReiS yazdı:Bak salih bunu ben değil isfendiyar söyledi az mantıklı ol ateşisfendiyar çalındı sobee hesabı ve ejder malzemesi çalındı hesaptaki bonq isimli büyü duruo ve oyuna girio montezuma pm atıo emreye ne işin var lan o çarda çık dio ve bakıoz ejder malzemeleri satılmış ve montezuma yansıtıyo hırsz diyoz sonra duyuyoz ki siz adamı loncaya almışsınız emre dio ateşlerden baskası bilmiyo şifremi adamıda loncaya almışlar dio herşey ortada ama baş edemessin boşver ben oyunu bırakıom dedi gitti ben savundum ben iftira atmam atmadım bunu herkes bilir emre söyledi bende emrenin söylediklerini söyledim 4 yıllık adamım o çocuk benim sancağa da ben getirdim siz iftiralarınızı kesin delikanlı gibi geçin düşman olcaksanız olun olmıcaksanız olmayın ama delikanlı gibi unutmayın ben size iftira atmadım szde iftira atmayın artık umrumda değil ben emreyide uyarmıştım boşuna hakkını savundum o yine bni suçlu duruma düşürdü artık alakam yok sizde karşıma iftiralarla değil karaktelerinizle çıkçaksanız çıkın ben hatır bilirim hakan abinin hatrına susuyorum sizde hatır bilin madem abi diyosunuz gerçekten abi bildiğinizide gösterin ..Terbiyeci yazdı:Buyur bak senin de abi dediğin bizimde abi dediğimiz biri, Hakan abi loncamızda. Çok kafana takılıyor ise Hakan abiye sor, nasıl bir yapıda oyun oynadığımızı söylesin sana. İtem, çar peşinde koşsaydık senden farkımız kalmazdı![]()
Neyse zamanımı sana harcayamam bu kadar yeter.
Selametle![]()
İYİ FORUMLAR
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...