Hakkınızı Helal edin
- Yahuseyn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Hakkınızı Helal edin
bu oyun oynanmaz oldu En guvendiğim adamlar charımı caldı . Real hayattan uzak kaldım ben ali DuMaNxYaHuSeYn(Ecel Getiren) Barışgücü (ashap) (Barışgücü'nu yNçRxSPaCeXve DuMaNxReIS çalmıstır herkese kolay gelsin iyi oyunlar..[Dailymotion][/Dailymotion]
-
- Salgın Koruyucusu
Re: Hakkınızı Helal edin
Şakacı çocuk istediğin bi ashapsa gel vereyim sen bana şifre mi verdin mail adresimi verdin face mi verdin ki senn şifreni çalabileyim seni gb lere aldırmadğım için çarım çalındı ayağı yapıp ismini değiştirceksin yemezler koçum 12 yaşında çocuksun kafan biraz bassın. Yönetim konu kilit 12 yaşındaki veledler yüzünden forumda takılamam ..
- Yahuseyn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
DuMaNxReİsE KaPaK
ben senden farkla büyüyüm lan p.ç sen kimsin ogluma böle dion #@!?
adam ol karsımda
adam ol karsımda
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
EfelerxReis Ne oldu La Kendi Loncanımı Soyuyorsun
Kaldığın Yerden Devam Ediyorsun Yani...
Huylu Huyundan Vazgeçmez Nerde görülmüş bu
Selametle...
Huylu Huyundan Vazgeçmez Nerde görülmüş bu
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
-
- Salgın Koruyucusu
Yahüseyin bana ne şifre verdin ne bişe verdin o adam ayrıca bnm loncamda değil kermate kendinle karıştırma siz ateşisfendiyarı soydunuz sana taş atan olmadı sen bi git başka konuya bu arada veled ali sana gelince babam diyip durma babanda kim mübarek bütün veledlerin babası oynuyo işine gelmeyince
) her neyse kanıtın varsa bnm çaldığıma dair foto koy ama çarını çalmak isterdim çnkü o çarı ben dizdim yani o kadar emeğim var lonca için kastık dizdik ashap çektik adını duman yapcam dedin snra bizi sattın ecelide öyle çektirdin kaçtın şaheser çektirene kadar abim abim şaheseri çektikten snra dalga geçmeler falan 2 çarda benim hakkımdı ama kim çaldıysa helali hoş olsun ama kimse çalmadı bence sen ayak yapıyosun çarın adını değiştirip adını temizlicen bi loncaya giricen amacın bu ama yemezler ..
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Bir adam 7 sinde neyse 70 dede odur değiştiğini mi düşündünüz ??
)))))
-
- Salgın Koruyucusu
Re: DuMaNxReİsE KaPaK
Yönetim eğer bunu görmüyosanız bende forumu kirletirim adam küfür ediyo ve saatlerdir sizde tık yok bende forumu sanal kişilerle doldurur kirletirim kimsede bişe yapamaz bunların yaptıkları cezasız kalmasın bn kendi cezamı kesmek zorunda kalmıyım türk oyunu diye saygı duyuyorum CERENİMO zamanındaki gibi olmasın yine oyuna dökülmek zorunda kalmayın türk oyunu ve herkesin hakkını savunuyosunuz burda bana küfür ediliyo hakkımı savunan yok ister tehdit olarak algılayın ister uyarı ben size nasıl saygı gösteriyorsam sizde bana saygı gösterin şahsıma edilen küfürlere karşılık bişeyler yapın .. Teşekkürler ..Yahuseyn yazdı:ben senden farkla büyüyüm lan p.ç sen kimsin ogluma böle dion #@!?
adam ol karsımda
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
Ateşİsfendiyar benim mahalleden arkadaşım, şaheser üretimi ve bölgelerde bizzat ben yardım ettim. Çarı çalındığında ben tek dizili karakterim olan şifacımı ona vermeyi teklif ettim ve oyunu bırakacağını söyleyip kabul etmedi. Seni belki yeniler tanımıyor fakat eski oyuncular tanır, yani kalkıpta senin bize iftira atman bizim açımızdan hiç bir şeyi değiştirmez. Adam olsan da bir laf desen belki inanırlardıDuMaNxReiS yazdı:Yahüseyin bana ne şifre verdin ne bişe verdin o adam ayrıca bnm loncamda değil kermate kendinle karıştırma siz ateşisfendiyarı soydunuz sana taş atan olmadı sen bi git başka konuya bu arada veled ali sana gelince babam diyip durma babanda kim mübarek bütün veledlerin babası oynuyo işine gelmeyince) her neyse kanıtın varsa bnm çaldığıma dair foto koy ama çarını çalmak isterdim çnkü o çarı ben dizdim yani o kadar emeğim var lonca için kastık dizdik ashap çektik adını duman yapcam dedin snra bizi sattın ecelide öyle çektirdin kaçtın şaheser çektirene kadar abim abim şaheseri çektikten snra dalga geçmeler falan 2 çarda benim hakkımdı ama kim çaldıysa helali hoş olsun ama kimse çalmadı bence sen ayak yapıyosun çarın adını değiştirip adını temizlicen bi loncaya giricen amacın bu ama yemezler ..
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bizim Hiç Bir Şekilde Kimsenin Charında Gözümüz Olmaz Hırsız Efendi. Senin Geçmişin Belli Geleceğin Belli. Allah Bilir Gerçek Hayatta da Böyle Şeyler Yapıyorsundur Sen.
Ateşİsfendiyar Konusunda ise Charı Bizim Loncamızdan Calan Biri Olmadı. Kendi Arkadaşlarına Bakmalı Senin Gibi Mesela
Ona Rağmen Salih Arkadaşımız Kendi Charını Verdi Al Senin Olsun Kullan Diye. Charı Çalsak Etsek Neden Böyle Bir Teklif Verelim Ki... Biz Senin Kadar Düşmedik Char için ne Hırsızlık Yaptık Nede Adam Sattık. Hırsız EfelerxReis 
Yüzsüz Adamsın Tükürsek Şükür Diyecek Kadar...
Selametle...
Yüzsüz Adamsın Tükürsek Şükür Diyecek Kadar...
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
-
- Salgın Koruyucusu
ateşsalih bak ne güzel söylüyosun biz iftiralarla size zarar veririz ama siz zarar veremessiniz çnkü biz yalan atmayı beceririz diyosun foruma girmiyorum girmek istemiyorum derdin varsa oyuna gel ve bu konu kilit diyorum yönetim ciddiye al beni tanıyosunuz eskilerden size tekrar söylüyorum şahsıma açılan konulara kilit istiyorum benim özelim ve hakkımda kimsenn konuşmasına izin vermeyin bende konuşurum bu son isteğim sizden bir daha böyle bir şey istetmeyin bana rica ediyorum şahsıma açılan konulara kilit lütfen..