Öncelikle mantar yüzünden oyuna bi 3-4 gün ara veiyorum :mrgreen:
Tuhaf rüyalar 2 günden beri sürekli gnaodermayı kaçırma ilgili tuhaf rüyalar gördüğüm için oyuna 3-4 gün ara veriyorum
Bunun nedeni galiba mantarda çok fazla durunca psikolojim gitti
Ben ve zeuss börteçine loncasından ayrılmıs bulunuyoruz ayrılma nedemızse lonca içindeki bencillik ve buyukluk taslamaktır mesela lanetlı meran gorevım var 2 hafta yalvardım ve anca yardım ettınız onuda herkes cıktı son 8ini kendim kestim ardından kenandan 500k istedim abi dedim lütfen dedim bana dilenci muamelesi gösterdi hadi yürü git benim sana vericek param yok dedi bu olaylardan sonra zeussun adamının soyulmasının ardından loncadan cıkıp tekrar baslama kararını aldık hepınıze kolay gelsin
Ergenekon yurdun adı,
Börteçine kurdun adı,
400 sene durdun hadi,
Çık ey 100 bin mızrağımız
Neler olmuş neler yeni üyeler eski üyeler herkes forumda yeni üyelerin çoğunu tanımıyorum ama eminim ki Siz Değerli Yönetim Kadrosunu üzmezler...
Ben Oyunu geçici süre için bırakırken Tüm yetkilerimi loncaya Alım atım vb.. her şeyi yönetime bıraktım Gördüm ki İsabetli bir karar vermişim, Yönetime faliyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve yeni gelen arkadaşlara ve atılan aradaşlara hayırlı olsun diyorum...
Yarın saat 19:00 dan itibaren internette olacağım oyuna girmem mümkün değil ama msn ve skype programları ile sizlerle görüşebiliriz özleyenlere müjde ...
Şimdilik diyeceğim bu kadar yarın görüşmek dileği ile...,
[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Bortecinexpostcu yazdı:Ben ve zeuss börteçine loncasından ayrılmıs bulunuyoruz ayrılma nedemızse lonca içindeki bencillik ve buyukluk taslamaktır mesela lanetlı meran gorevım var 2 hafta yalvardım ve anca yardım ettınız onuda herkes cıktı son 8ini kendim kestim ardından kenandan 500k istedim abi dedim lütfen dedim bana dilenci muamelesi gösterdi hadi yürü git benim sana vericek param yok dedi bu olaylardan sonra zeussun adamının soyulmasının ardından loncadan cıkıp tekrar baslama kararını aldık hepınıze kolay gelsin
embesil herif 400 bin param vardı benden 500 bin istedin olmadığı için yok dedim sende tamam abi k.g dedin az sık az sen kendini dilenci gibi görüyorsan ben napiyim keşke dilenci muamelesi yapsaymışım dümbük yalancı pislik kaybolun hiçte lazım değilsiniz
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan
Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.
Sizlere lonca nedir, nasıldır diye bir tanım yapmanın gerekli olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü loncamızdan son ayrılanların sebepleri hep aynı...
Lonca denilen sistem, oyun içerisinde yardım ve dayanışmayı baz alarak kurulmuş bir sistemdir, evet. Aynı fikir, aynı görüş ve aynı amaçlar doğrultusunda ilerlenir, birlikte bir şeyler yapılmaya çalışılır, kısacası oyunda bir takım yerlere gelmemizde yardımcı olur. Fakat bunlar elbette ki imkanlar doğrultusunda.. Lonca sayesinde oyunda nasıl para kazanılır, nelerden kâr elde edilebilir, bunlar öğrenilir ve yine imkanlar doğrultusunda birlikte grup bölgeleri yapılır, eksikler ihtiyaçlar giderilmeye çalışılır. Ama dikkat edin, bunlar hep bireylere bağlı olarak yapılan şeyler. Evet, elde fazla item varsa verilir, vakit varsa yardım edilir. Ama varsa işte.. Siz olmayan bir şeyi neden talep ediyorsunuz, haydi talep etme gafletini geçtim, bir de talepleriniz gerçekleşmedi diye şikayet edip isyanda bulunuyorsunuz, işi küfür etme noktasına kadar götürüyorsunuz. Bizler bu loncada nasıl bâki hale geldik, nasıl bulunduğumuz konumlara geldik, yeni gelen üyeler bunları sormak yerine bizden armut piş ağzıma düş misali her taleplerinin yerine getirilmesini diliyorlar. Şunu belirteyim arkadaşlar, loncamızda farklı farklı insan sınıfları var, kimimiz çalışıyor, kimimiz öğrenci, kimimiz evli barklı, kimimiz evli olmasa bile ailevi sorumluklarla mükellef. Ve kimilerimizin de oyunda lonca dışında sorumlulukları da var. Bir şeyler talep ederken, lütfen bunları da göz önünde bulundurun, çünkü inanın burada çoğu insan oyunu oyun amaçlı değil, dostluk sevgi ve kardeşlik amaçlı oynuyor. Ben ayrılanlardan memnunum, neden derseniz, zaten bizim kafa yapımıza sahip olmayan insanların aramızda barınması çok çok zor bir şey. Ve bütün yönetim üyeleri de bu konuda hemfikir eminim ki. Ama gene de ayrılan arkadaşlara bir tavsiye, sırf bir oyun için nice nimetlerden nice dostluklardan muhabbetlerden kendinizi mahrum bırakmayın, oyun dostluk kurmada bir araç olsun, asıl amacınız değil. Umarım bu yönde ilerde girdiğiniz ortamlarda daha dikkatli olursunuz, yolunuz bahtınız açık olsun...
Bilindiği üzere ufak tefek sorunlar yaşanarak aramızdan ayrılan bir arkadaşımız daha vardı, yusuf.. Kendisi ile görüşmelerimiz sonucunda, her iki tarafından da yanlış anlaşılmalar ile olayı bu boyuta getirdiğini ve yine her iki tarafın da bundan üzüntü duyduğunu anladık. Nitekim biz birer kardeşiz.. Bu görüşmeler vesilesi ile, ortadaki sorun halledilmiş ve yusuf arkadaşımız temelli olarak aramıza yeniden dönmüştür, tekrar kendisine hayırlı olsun diyor ve loncadaki görevinde başarılar diliyoruz
Esen kalın sevgili Börteçineler, Yaradan'a emanetsiniz
Teşekkür ederim İhsan abi , yinede yanlış anlaşılmalardan dolayı başta İhsan abi ve Alp olmak üzere özür dilerim.
Bortecinexpostcu yazdı:Ben ve zeuss börteçine loncasından ayrılmıs bulunuyoruz ayrılma nedemızse lonca içindeki bencillik ve buyukluk taslamaktır mesela lanetlı meran gorevım var 2 hafta yalvardım ve anca yardım ettınız onuda herkes cıktı son 8ini kendim kestim ardından kenandan 500k istedim abi dedim lütfen dedim bana dilenci muamelesi gösterdi hadi yürü git benim sana vericek param yok dedi bu olaylardan sonra zeussun adamının soyulmasının ardından loncadan cıkıp tekrar baslama kararını aldık hepınıze kolay gelsin
embesil herif 400 bin param vardı benden 500 bin istedin olmadığı için yok dedim sende tamam abi k.g dedin az sık az sen kendini dilenci gibi görüyorsan ben napiyim keşke dilenci muamelesi yapsaymışım dümbük yalancı pislik kaybolun hiçte lazım değilsiniz
bana embesil felan dme #@!? ben sana abi dedim doru konus
Ergenekon yurdun adı,
Börteçine kurdun adı,
400 sene durdun hadi,
Çık ey 100 bin mızrağımız