Sayın lathander bu konuya cevap verebilirmi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Re: Sayın lathander bu konuya cevap verebilirmi?

Mesaj gönderen Freehand10 »

Freehand10 yazdı:
Freehand10 yazdı:
Lathander yazdı:Bu tip bir olay imkansız demiyorum ama gerçekleşmesi çok uç şartlar altında olabilir. Şu an söz konusu hesabı bilmeden yardımcı olamam, ilgil hesaptaki karakter adını bu konuya bırakırsan kontrol edebilirim
Güncel!!!
Bir hesaba bakmak bu kadar zormu 1 hafta içinde 4 adet desteğe mail yolladım 1 tanesinden mi geri dönüş olmaz ?
Bu sürenin telafisini kim yapabilecek bana ? Hesap isimlerini bırakmamız söylendi bıraktık malesef yine bir dönüş yok..Hesaptaki çar isimleri konuda mevcut hesabımın bloklanmasına neden olacak tek bir hata göstersinler kuran çarpsın ben kendi ellerimle sileceğim bütün hesapları ve bu konuda arif olayı açıklayana kadar güncel kalıcak.
Konu Günceldir hala bir cevap beklenmektedir!!!
..
Nebula
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Nebula »

Freehand10 yazdı:
Freehand10 yazdı:
Freehand10 yazdı:
Lathander yazdı:Bu tip bir olay imkansız demiyorum ama gerçekleşmesi çok uç şartlar altında olabilir. Şu an söz konusu hesabı bilmeden yardımcı olamam, ilgil hesaptaki karakter adını bu konuya bırakırsan kontrol edebilirim
Güncel!!!
Bir hesaba bakmak bu kadar zormu 1 hafta içinde 4 adet desteğe mail yolladım 1 tanesinden mi geri dönüş olmaz ?
Bu sürenin telafisini kim yapabilecek bana ? Hesap isimlerini bırakmamız söylendi bıraktık malesef yine bir dönüş yok..Hesaptaki çar isimleri konuda mevcut hesabımın bloklanmasına neden olacak tek bir hata göstersinler kuran çarpsın ben kendi ellerimle sileceğim bütün hesapları ve bu konuda arif olayı açıklayana kadar güncel kalıcak.
..
...
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Haksız yere tam olarak kaç gün daha beklemem gerekiyor ? Bu kadar zor olmamalı bu bir çok yönetici konuyu görmüştür özellikle Arif de gördü ve eğer baktıysa hatalı bir uygulama olduğunu görmüştür ve hiç bir müdahale yapılmıyor!!!
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Nebula yazdı:
Freehand10 yazdı:
Freehand10 yazdı:
Freehand10 yazdı:
Güncel!!!
..
...
...
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Nebula yazdı:
Freehand10 yazdı:
Freehand10 yazdı:
Freehand10 yazdı:
Güncel!!!
..
...
Güncel!!!
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Bir kullanıcı nasıl mağdur edilir nasıl sebepsiz bir yere cezai işleme tabii tutulur buradan herkes görsün ve herkese ders olsun!!!
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Freehand10 yazdı:Bir kullanıcı nasıl mağdur edilir nasıl sebepsiz bir yere cezai işleme tabii tutulur buradan herkes görsün ve herkese ders olsun!!!
!!!!
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Bir çok kişi oyunu bıraktı ve geriye kalanları da bu şekilde harcıyorsunuz tebrik ederim bütün yönetim olarak sizi!!!
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

1 hafta geçmesine ragmen destek takımına attığım bütün mailler cevapsız kaldı [LATHANDER]' in kontrol ederim sözü askıda kaldı..1'er hafta arayla hesap bloklanıp kendi kendine açılıyor ve bunun bir yanlış olduğunu bildikleri halde şu anda yönetim buna göz yumuyor ve konuya bir cevap yazmaya çekiniyorlar çünkü şu anda tek yapabilecekleri şey özür dilemek..Oyuna milyonlarca lira para yatırıyoruz ve aldığımız karşılık bu olmamalı..TEKRAR söylüyorum konu içinde çar isimleri mevcut bir çok yöneticide görmüştür kontrol etmeleri 2 dakikalarını alır ve bloklanacak 1 neden göstersinler ben kendi ellerimle sileceğim bütün hesapları..Herhangi bir hak iddaa edemezler bu konu hakkında neden derseniz,ilk blok tarihi 15,06,2011 hesaba kayıtlı olan e-postaya tek bir mail gönderilmeden hesap bloklanıyor ve aynı şekil de bir mail gönderilmeden tekrar açıyorlar..Aradan 1 hafta geçiyor yada geçmiyor kaldıkı bu süre zarfında hesaba bir kaç kere giriliyor 1 hafta sonra tekrar bloklanıyor..Şimdi adama sorarlar madem bloklanmak için bir neden vardı 15,06 tarihinde bloklanan hesap neden 1 hafta sonra açılıyor? ve 1 hafta sonra aynı şekilde bloklanıyor..Günlerdir burda destek takımının nasıl çalıştığını hangi maillere dönüldüğünü insanlara nasıl muamele edildiğini göstermek için uğraşıyorum ve bunları bir çok yönetici görmesine rağmen sessiz kalıyor..Kardeşim insanların ailelerine,kutsal değerlerine ve sevdiklerine oyunda sürekli küfür eden insanlar oyunda 3 günlük bir susturma cezasına tabii tutulurken bize bu şekilde davranılması hak revamı..Oyunu ahlak çercevesinde gerektiği gibi oynamak suçsa devam edin bildiğiniz yolda çünkü artık sözün bittiği yerdeyiz..Bu saatten sonra ne olur onuda söyleyim hemen,belki 5 gün belki 10 gün sonra hiç bir şekilde neden göstermeden hesabı açarlar tek bir geri dönüş yapmazlar olay bu şekilde kapanır giden yine bizim zamanımız harcadığımız emekler heba olacaktır büyük ihtimalle..Yönetim haksız yere kimseye ceza vermez diyecek arkadaşlarda olabilir belki ama burdan diyorumki hangi yönetici gelirse gelsin bu konu hakkında tartışmaya hazırım,beni haksız bir duruma düşürebileceğini veyahut bloklanma nedenini ispatlayacak bir yönetici arkadaş varsa buyursun gelsin!!! [Lathander]'in cevabının üzerinden 5 gün geçti büyük ihtimal belki bakmıştır yanlışlık olduğunuda görmüştür fakat aynı konuya yorum yazmaya çekindiğinden eminim çünkü herkes de bugüne kadar İSTANBUL KIYAMET VAKTİ'NDE hata olmaz yanlış bir cezai işlem yapılmaz gibi bir mantık yattığı için bu konuda tabuları yıkmak bir çok oyuncunun ayaklanmasına yol açacak,benim gibi mağdur durumda olan kişilerin bir kaos ortamı yaratmasına zemin hazırlayacaktır.
Freehand10
İskele Babası
İskele Babası

Freehand10 yazdı:1 hafta geçmesine ragmen destek takımına attığım bütün mailler cevapsız kaldı [LATHANDER]' in kontrol ederim sözü askıda kaldı..1'er hafta arayla hesap bloklanıp kendi kendine açılıyor ve bunun bir yanlış olduğunu bildikleri halde şu anda yönetim buna göz yumuyor ve konuya bir cevap yazmaya çekiniyorlar çünkü şu anda tek yapabilecekleri şey özür dilemek..Oyuna milyonlarca lira para yatırıyoruz ve aldığımız karşılık bu olmamalı..TEKRAR söylüyorum konu içinde çar isimleri mevcut bir çok yöneticide görmüştür kontrol etmeleri 2 dakikalarını alır ve bloklanacak 1 neden göstersinler ben kendi ellerimle sileceğim bütün hesapları..Herhangi bir hak iddaa edemezler bu konu hakkında neden derseniz,ilk blok tarihi 15,06,2011 hesaba kayıtlı olan e-postaya tek bir mail gönderilmeden hesap bloklanıyor ve aynı şekil de bir mail gönderilmeden tekrar açıyorlar..Aradan 1 hafta geçiyor yada geçmiyor kaldıkı bu süre zarfında hesaba bir kaç kere giriliyor 1 hafta sonra tekrar bloklanıyor..Şimdi adama sorarlar madem bloklanmak için bir neden vardı 15,06 tarihinde bloklanan hesap neden 1 hafta sonra açılıyor? ve 1 hafta sonra aynı şekilde bloklanıyor..Günlerdir burda destek takımının nasıl çalıştığını hangi maillere dönüldüğünü insanlara nasıl muamele edildiğini göstermek için uğraşıyorum ve bunları bir çok yönetici görmesine rağmen sessiz kalıyor..Kardeşim insanların ailelerine,kutsal değerlerine ve sevdiklerine oyunda sürekli küfür eden insanlar oyunda 3 günlük bir susturma cezasına tabii tutulurken bize bu şekilde davranılması hak revamı..Oyunu ahlak çercevesinde gerektiği gibi oynamak suçsa devam edin bildiğiniz yolda çünkü artık sözün bittiği yerdeyiz..Bu saatten sonra ne olur onuda söyleyim hemen,belki 5 gün belki 10 gün sonra hiç bir şekilde neden göstermeden hesabı açarlar tek bir geri dönüş yapmazlar olay bu şekilde kapanır giden yine bizim zamanımız harcadığımız emekler heba olacaktır büyük ihtimalle..Yönetim haksız yere kimseye ceza vermez diyecek arkadaşlarda olabilir belki ama burdan diyorumki hangi yönetici gelirse gelsin bu konu hakkında tartışmaya hazırım,beni haksız bir duruma düşürebileceğini veyahut bloklanma nedenini ispatlayacak bir yönetici arkadaş varsa buyursun gelsin!!! [Lathander]'in cevabının üzerinden 5 gün geçti büyük ihtimal belki bakmıştır yanlışlık olduğunuda görmüştür fakat aynı konuya yorum yazmaya çekindiğinden eminim çünkü herkes de bugüne kadar İSTANBUL KIYAMET VAKTİ'NDE hata olmaz yanlış bir cezai işlem yapılmaz gibi bir mantık yattığı için bu konuda tabuları yıkmak bir çok oyuncunun ayaklanmasına yol açacak,benim gibi mağdur durumda olan kişilerin bir kaos ortamı yaratmasına zemin hazırlayacaktır.
Güncel!!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön