Kafkasbey yazdı:Arkadaşın söylediği şey çok farklı yeteneğin gücünden değil, hiddet oluşturup oluşturmamasından bahsediyorTekrar okumanı tavsiye ederim
Beni birtek sen anlıyorsun kardeşim 

Kafkasbey yazdı:Arkadaşın söylediği şey çok farklı yeteneğin gücünden değil, hiddet oluşturup oluşturmamasından bahsediyorTekrar okumanı tavsiye ederim

CharLanqeQesK yazdı:ForeverHope yazdı:Merhaba Arkadaşlar.
Bu konuyu açmamın sebebi savaşçının dikkat dağıtma yeteneğinin eksiklikleriyle ilgilidir. Neyse lafı uzatmadan konuya geçeyim.
Bildiğiniz gibi savaşçının dikkat dağıtma yeteneği yaratığa veya düşman kişiye atıldığında, bir hasar, bir hiddet etkisi yaratmıyor. Örneğin karşı klan üyesini kesmek için kovalarken bir dikkat dağıtma attığımızda adam hemen alt + f4 çekip karizmasının gitmesinden kurtuluyor. Gelelim bir diğerine. Yine bir karşı klan üyesini uzaktan gördüğümüzde hemen doğal olarak dikkat dağıtma atarız bir savaşçı olarak. Bunu attığımızda arkadan gelen bir büyücü, herhangi bir büyü atıp kesilecek olan kişinin kpsinin ona gitmesini sağlıyor ve savaşçıya haksızlık oluyor.
Gelelim savaşçının yaratıklarla olan sorunlarına.
Mesela Karacin mağarasının akreplere bakan bir yüksek bölümü var. Hepimiz burayı biliriz ve burda çok kasılmışızdır. Şimdi birde şu açıdan bakın. Savaşçı aşağıdaki akrepleri dikkat dağıtma ile kendisine çekiyor. Ve oda ne! Ordan bir büyücü hemen büyü atıp yaratığın expinin torbasının parasının kendisine gitmesini sağlayıp. Kendisinede bir güzel sövdürüyor. Ve yine savaşçı mağdur durumda kalıyor.
Diyeceğim şudurki arkadaşlar. Savaşçının dikkat dağıtma yeteneğinin bir kaç değişikliğe uğraması gerektiğidir.
Hiçbir şekilde [Ç]alıntı değildir. Lütfen emeğe saygı.
İyi forumlar.
Bu konuyu birde diğer yandan düşün bir klan savascı var otomatikmen kp acıda cok adam gelicek sıra ile butun karsı klan uyelerıne dikkat atıcak oturucak yere diğer adamlar onları kesıcek kesen adamların karı ne olucak bu konuda ?

+1Kafkasbey yazdı:Güzel ve doğru bir noktaya değinmiş arkadaşımız. Bu aslında oyundaki bir mantık hatasıdır

ForeverHope yazdı:CharLanqeQesK yazdı:ForeverHope yazdı:Merhaba Arkadaşlar.
Bu konuyu açmamın sebebi savaşçının dikkat dağıtma yeteneğinin eksiklikleriyle ilgilidir. Neyse lafı uzatmadan konuya geçeyim.
Bildiğiniz gibi savaşçının dikkat dağıtma yeteneği yaratığa veya düşman kişiye atıldığında, bir hasar, bir hiddet etkisi yaratmıyor. Örneğin karşı klan üyesini kesmek için kovalarken bir dikkat dağıtma attığımızda adam hemen alt + f4 çekip karizmasının gitmesinden kurtuluyor. Gelelim bir diğerine. Yine bir karşı klan üyesini uzaktan gördüğümüzde hemen doğal olarak dikkat dağıtma atarız bir savaşçı olarak. Bunu attığımızda arkadan gelen bir büyücü, herhangi bir büyü atıp kesilecek olan kişinin kpsinin ona gitmesini sağlıyor ve savaşçıya haksızlık oluyor.
Gelelim savaşçının yaratıklarla olan sorunlarına.
Mesela Karacin mağarasının akreplere bakan bir yüksek bölümü var. Hepimiz burayı biliriz ve burda çok kasılmışızdır. Şimdi birde şu açıdan bakın. Savaşçı aşağıdaki akrepleri dikkat dağıtma ile kendisine çekiyor. Ve oda ne! Ordan bir büyücü hemen büyü atıp yaratığın expinin torbasının parasının kendisine gitmesini sağlayıp. Kendisinede bir güzel sövdürüyor. Ve yine savaşçı mağdur durumda kalıyor.
Diyeceğim şudurki arkadaşlar. Savaşçının dikkat dağıtma yeteneğinin bir kaç değişikliğe uğraması gerektiğidir.
Hiçbir şekilde [Ç]alıntı değildir. Lütfen emeğe saygı.
İyi forumlar.
Bu konuyu birde diğer yandan düşün bir klan savascı var otomatikmen kp acıda cok adam gelicek sıra ile butun karsı klan uyelerıne dikkat atıcak oturucak yere diğer adamlar onları kesıcek kesen adamların karı ne olucak bu konuda ?İşte tam olarak o dediğini büyücüler yapıyor bir savaşta en kuytularda duruyorlar herkese büyü atıp kpleri alıyorlar. Şifacıda bunu yapabiliyo asit veya zehir yeteneğiyle. Ama işte savaşçı sadece durdurma ve kanatma yeteneğiyle yapabiliyo. Bazı savaşçılar kanatmaya vermiyo bile. Ve de durdurmanın menzili kısa olduğundan Dikkat dağıtmanında böyle bir hiddet hasar yaratması gerektiğini düşünüyorum.

ForeverHope yazdı:Kafkasbey yazdı:Arkadaşın söylediği şey çok farklı yeteneğin gücünden değil, hiddet oluşturup oluşturmamasından bahsediyorTekrar okumanı tavsiye ederim

Bi zahmet depar bas. İstiyosunuz ki savaşçı oyuna girsin server çöksün yok öyle bişey arkadaş 26 bin canın var gir yanına kes 2 atıyosun zaten.TeknoBYraM yazdı:ForeverHope yazdı:Kafkasbey yazdı:Arkadaşın söylediği şey çok farklı yeteneğin gücünden değil, hiddet oluşturup oluşturmamasından bahsediyorTekrar okumanı tavsiye ederim
Cidden olayı kimse anlamamışarkadaşlar şöyle özetleyeyim KP üstünden anlatıcam daha rahat anlarsınız belki diye
Şimdi şifacı asit zehir attığında direk vurduğunda kendisi alır
Büyücü büyü attığında zaten normal ama anormal olanlar:
DK atınca kp ye sahip olur
Zihin atınca kp ye sahip olur
Hatta ve hattaKutup açınca kp ye sahip olur
Elektirik büyüsünü sölemiyorum bile
Savaşçı Çok yakınına gidip durdurma atmalı veya çiftenin menziline girene kanatma atmalı.
Olayı kp üzerinden anlattım yaratıklardada aynısı geçerli. sorun şuki yaratık kesmek için ofans oluyosun yapabileceğin en ii şey durdurma onunda menzili zaten oooo

Bide bunu şöyle yazdığını düşünsenize :mrgreen:[b][i][color=#0080FF]Saynimo[/color][/i][/b] yazdı:Forum kuralları madde 10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
[b][i][color=#0080FF]Saynimo[/color][/i][/b] yazdı:Forum kuralları madde 10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.

Aynen demek istediğim bu. Ben dikkat dağıtmanın güçlerinden bahsetmiyorum. lütfen iyi anlayın okuduğunuzu. yada yarım okuyup bırakmayın.TeknoBYraM yazdı:ForeverHope yazdı:Kafkasbey yazdı:Arkadaşın söylediği şey çok farklı yeteneğin gücünden değil, hiddet oluşturup oluşturmamasından bahsediyorTekrar okumanı tavsiye ederim
Cidden olayı kimse anlamamışarkadaşlar şöyle özetleyeyim KP üstünden anlatıcam daha rahat anlarsınız belki diye
Şimdi şifacı asit zehir attığında direk vurduğunda kendisi alır
Büyücü büyü attığında zaten normal ama anormal olanlar:
DK atınca kp ye sahip olur
Zihin atınca kp ye sahip olur
Hatta ve hattaKutup açınca kp ye sahip olur
Elektirik büyüsünü sölemiyorum bile
Savaşçı Çok yakınına gidip durdurma atmalı veya çiftenin menziline girene kanatma atmalı.
Olayı kp üzerinden anlattım yaratıklardada aynısı geçerli. sorun şuki yaratık kesmek için ofans oluyosun yapabileceğin en ii şey durdurma onunda menzili zaten oooo