CelalYILMAZ yazdı:19.07.2011( Çarşamba günü ) saat : 13:00 sularında oyun içerisinde toplantı olacaktır.
Herkesin belirttiğim saatte oyunda olmasını istiyorum.
Ayın 14 ünde Ayvalıkta bulunucam sanırım 1 hafta kalıp geri dönücem. Eğer ki Çarşamba günü yapıcak olursanız katılmaya söz veremem ama ayın 24'ü (Pazar) yaparsanız katılabirim.Toplantıya katılamazsam eğer ki benimle ilgili bi sorun varsa bi şekilde öğrenmeye çalışırım.Dediğim gibi 19.07.2011 tarihinde katılamam gibi duruyo. Ayvalıkta ne kadar kalıcağımıza bağlı... :? :?
Hayırlı cumalar ! bir önceki gün kadim ihtiyacımı belirtmiştim ama kaileye alınmadım.Bu gün yeniden tekrarlıyorum ecel üretimindeyim sadece 1 kadim hidra pençesi kaldı.Bu konuyu en kısa zamanda sonuçlandırmak istiyorum.
BizeHerYerTRbzon & Nightspeed => Genel Koordinatör Lonca Başkanı ( Yunus Emre ) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AmisoSxxPitbuLL & => KURUCU( Celal )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< AmisosGaMe => KURUCU ( Harun )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> AmisosxxAga ß Amisosxxreyizz => KURUCU ( Mustafa )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< AmisosxxDanger => KURUCU ( Adem )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
NaSiHat => Forum Sözcüsü & Üye alım sorumlusu( Fatih ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
LONCA ÜYELERİ /color]
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< xXxSERDARBEYxXx & Serdarbey => Üye( Serdar )<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< AmisoSxxDyNaC => Üye ( Emre ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kingraizo => Üye( Bilal )<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<IIxDaDaLoGLUxII & Dadaloglux & Kerbella => Üye (Yavuz)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Heroxgandalf => Üye ( Burak Emre )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> AmisoSxxIaReNoSI & Arenos => Üye ( Eren ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Amisosxxdüello ß MonarChy => Üye ( Ertürk ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Mimarov => Üye ( Zekeriya ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Rapturka => Üye (Furkan )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Amisosxxcrayzozz => Üye( Oğuzhan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Amisosxxgaddar => Üye ( Furkan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Amisosxxrealover => Üye ( Berke ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Amisosxxdisplay & xDİSPLAYx => Üye ( Olcay ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ClaRenCe => Üye( İbrahim ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Yardırcan => Üye ( Fehmi Can )<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< SheiNeN =>Üye( Hamza ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Nancyy => Üye( Sedat )
=> Topluma aykırı davranışlar sergilenmemelidir.
=> Lonca üyeleri birbiriyle dayanışma içinde olmak zorundadır.
=> Birlik ve beraberlik sağlanmalıdır.
=> Yapılacak toplantılara katılmak zorunludur.
=> Toplantıya katılamayacakların ''Lonca Yönetimini'' mazeretiyle birlikte bilgilendirmelidir.
=> Forum Üzerinden yapılan Başvurular dikkate alınmayacaktır.
=> Loncamıza katılacakların Hırsızlık v.s konularda adının geçmemiş olması gereklidir.
=> Lonca içinde alınan önemli kararlar lonca dışına sızdırılmamalıdır.
Lonca ve oyun kurallarına uymayanlar hakkında '' Cezai İşlemler '' başlatılacaktır.