IISaDoSaDoII yazdı:OYUNCU OLANA HEPSİ KOLAY OYUNCU OLMAYAN ATAR TURAR . . . !
Bizler oyuncu degılız be kesemıyoruz MAdem Oyuncusun YArın AKşam FOtoları Koyda Bİzde Yerimizi Bİlelim...
IISaDoSaDoII yazdı:OYUNCU OLANA HEPSİ KOLAY OYUNCU OLMAYAN ATAR TURAR . . . !
KuTSaLGeNc yazdı:IISaDoSaDoII yazdı:OYUNCU OLANA HEPSİ KOLAY OYUNCU OLMAYAN ATAR TURAR . . . !
Bizler oyuncu degılız be kesemıyoruz MAdem Oyuncusun YArın AKşam FOtoları Koyda Bİzde Yerimizi Bİlelim...
byreal yazdı:Kesilmes zor olduğu için şuan kimse taktiğini vermiyor bu akşamki denememizle birlikte kesilmiş fotolarını koymak nasip olur umarım.
YasinKocamanca yazdı:Yaz yaz kesilmiştirkuklacıda 2 kere kesilmiş
sıyır yalandan kim ölmüş
Senin şu king arkadaşlarını merak ettim doğrusubyreal yazdı:YasinKocamanca yazdı:Yaz yaz kesilmiştirkuklacıda 2 kere kesilmiş
sıyır yalandan kim ölmüş
isim açıklamıycam ugraşma boşa
YasinKocamanca yazdı:Senin şu king arkadaşlarını merak ettim doğrusubyreal yazdı:YasinKocamanca yazdı:Yaz yaz kesilmiştirkuklacıda 2 kere kesilmiş
sıyır yalandan kim ölmüş
adamlar kesecek item düşecek ya da düşmeyecek de foruma konu açmayacak hadı en basiti bunu biz duymayacağız kardeşim forumu kirletmekten vazgeçin haya dünyasında yaşamayı bırkaın artık ::)
YasinKocamanca yazdı:Senin şu king arkadaşlarını merak ettim doğrusubyreal yazdı:YasinKocamanca yazdı:Yaz yaz kesilmiştirkuklacıda 2 kere kesilmiş
sıyır yalandan kim ölmüş
adamlar kesecek item düşecek ya da düşmeyecek de foruma konu açmayacak hadı en basiti bunu biz duymayacağız kardeşim forumu kirletmekten vazgeçin haya dünyasında yaşamayı bırkaın artık ::)
Canceazi yazdı:YasinKocamanca yazdı:Senin şu king arkadaşlarını merak ettim doğrusubyreal yazdı:YasinKocamanca yazdı:Yaz yaz kesilmiştirkuklacıda 2 kere kesilmiş
sıyır yalandan kim ölmüş
Sen nasıl bir insansın. belki doğrudur ? bir kere açıkladılar ve ellerindeki herşey ellerinden alındı. Belki doğru söylüyor ?
KuTSaLGeNc yazdı:IISaDoSaDoII yazdı:OYUNCU OLANA HEPSİ KOLAY OYUNCU OLMAYAN ATAR TURAR . . . !