küfretme gibi amacım yok olsa zaten ederim ama sizin loncanız kişiler gibi haysiyetsiz deyilm...adam insanca soru soruyor sen ve senin gibi insanlıktan anlamayan embesiller it gibi cevap veriyorsunuz....
bide laf koymaya çalışıyosun ya nediyim kalk git kumda oyna
Lonca nasıl açılıyor??
Re: Lonca nasıl açılıyor??
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
Hadi öyle olsun bakalımEvulation yazdı:küfretme gibi amacım yok olsa zaten ederim ama sizin loncanız kişiler gibi haysiyetsiz deyilm...adam insanca soru soruyor sen ve senin gibi insanlıktan anlamayan embesiller it gibi cevap veriyorsunuz....
- qWaNTeDq
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Kéndinden başkasına it embesil deme hakkını nerde buluosun ?? Nasıl cevaap werip wermicemi sana sormam.Evulation yazdı:küfretme gibi amacım yok olsa zaten ederim ama sizin loncanız kişiler gibi haysiyetsiz deyilm...adam insanca soru soruyor sen ve senin gibi insanlıktan anlamayan embesiller it gibi cevap veriyorsunuz....
KaRaNLıK kasıRGa.
Adrenalinxneo
AdRénaLîn'in doruKlarına ÇıkaCaĞız.

•AdRéNaLîn•
Adrenalinxneo
AdRénaLîn'in doruKlarına ÇıkaCaĞız.

•AdRéNaLîn•
- Ssplendorr
- Şarapçı'nın Sırdaşı
nicx yazdı:Hadi öyle olsun bakalımEvulation yazdı:küfretme gibi amacım yok olsa zaten ederim ama sizin loncanız kişiler gibi haysiyetsiz deyilm...adam insanca soru soruyor sen ve senin gibi insanlıktan anlamayan embesiller it gibi cevap veriyorsunuz....
bide laf koymaya çalışıyosun ya nediyim kalk git kumda oynaacubucu bucu bucu
hanimiş veledim
Ozan abi
Kontrealçik.....///.....Thenirvana....///....Bodyxredbulll
KaTy PeRRy
[ ( - E.T-) ]
ŞebNeM FeRaH

Caroline Wozniacki
AnDreA PeTkoViç
[{ PeTko DanCe }]

Love You
Her bahar öncesinde
Kardelene dönüşmeyi
Kopmayı koparılmayı anlat
KaTy PeRRy
ŞebNeM FeRaH
Caroline Wozniacki
AnDreA PeTkoViç
Love You
Her bahar öncesinde
Kardelene dönüşmeyi
Kopmayı koparılmayı anlat
Gülüm çocuk sevindiriyoruz işteSsplendorr yazdı:nicx yazdı:Hadi öyle olsun bakalımEvulation yazdı:küfretme gibi amacım yok olsa zaten ederim ama sizin loncanız kişiler gibi haysiyetsiz deyilm...adam insanca soru soruyor sen ve senin gibi insanlıktan anlamayan embesiller it gibi cevap veriyorsunuz....
bide laf koymaya çalışıyosun ya nediyim kalk git kumda oynaacubucu bucu bucu
hanimiş veledim
Ozan abiD Hanimiş veledim
DD
sizde bir gram akıl varsa varya kaybolun gidin ya bebeler
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
- Kralxxkerem
- Işık Hanım'ın Elemanı
küfürle yaşın ne alakası var 10 yaşındaki çocukta küfür eder 70 yaşındaki adamda küfür eder hatta 10 yaşındaki iyi küfür eder dene istersennicx yazdı:''m4l'' şeklinde küfrettiğini sanan besili ergen yaşın kaçta küfretmeye korkuyosunEvulation yazdı:Kralxxkerem yazdı:2 adet kimlik fotokopisi
ikametgah kağıdı
varsa sürücü belgesi
annenin kızlık soyadı
100bin tl
ve aile cüzdanı fotokopisiqWaNTeDq yazdı:ßeden hocana git o açar :lol: Lonca sistemi henüz aktif deyil.Şu anki kurulan örnek olarak Noktax lonca deyildir sadece grup.3 nüzde m4l sınız adam insanca soru soruyor siz ite cevap verirgibi küçümseyerek cevap veriyorsunuz...nicx yazdı:Sen git bi Kadı Efendiye görünen yakın Lonca teşkilatına katılmak istiyorum de
:):)
adam bilmiyorsa suc mu ? adam akıllı anlatsanız olmuyormu?
Artur kardesm arkadas grubn varsa önce bir isim belirle mesela senin adın arthur arkadasınıki aro digeri raro felan ...
lonca ismini belirleyin mesela "Fear"... sonra Fearxarthur Fearxaro Fearxraro arkadasının ismi yani lonca oldugunuz bilinir + birde forumdan loncada bu adamlar var yada yeni lonca actıysan lonca actım katılmak için su su sartlara uyan dicen kural belirliycen daha ayrıntılı bişey istiyosan özele gel...[/color]![]()
**Yaşamtarzı**Marazburak**
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?
İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?
İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...