bbsnake yazdı:Gaffar 15 canı kala büyük bir Patlama yaratarak tüm grup üyelerini Rüyahaneye çeker Burda 3 Adet karabasan Bulunur öldürdükten sonra en sondaki kapıya tıklayarak gaffarın odasına geri dönersiniz gaffar canını 40 yapmıstır Ve bundan sonra kesersınız
teşkilatta kesenler gaffarı semihayı öldürmüş sonra gidiyor ordan baksana fotografa şimdi aksam aksam konusmayayım o fotograf hakkında
bbsnake yazdı:Gaffar 15 canı kala büyük bir Patlama yaratarak tüm grup üyelerini Rüyahaneye çeker Burda 3 Adet karabasan Bulunur öldürdükten sonra en sondaki kapıya tıklayarak gaffarın odasına geri dönersiniz gaffar canını 40 yapmıstır Ve bundan sonra kesersınız
Kardeş semihayı napcagınız
Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49) Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
Resimlerden görüldüğü kadarıyla karabasan kolay bir yaratık.Kudretler biraz inmiş ve canlar yüksek.Muhtemelen sığınaklardaki baş fedai migratlardaki evocadi ayarında bi yaratık olmalı
Datacılardan ses çıkmıyo bu konuda şaşırdım Ya gaffar dediğiniz bir Beyaz Büyücü Kuklacıdan sonra oyunun en güçlü yaratığı (Agah ı saymıyorum Agahla ilgili bi süpriz olabilir ilerde Yani olayı iflissle bağlamaları gerekiyodu ki yol iflis merdivenleri gibi. Ayrıca semiha ölmeden gaffarın yanına ışınlanıyo buna şaşırmıyosunuzda en güçlü boss gaffar böyle bi olay yaratıyo bunamı şaşırıyosunuz en son Gaffar ölür yine
DiSMoTi yazdı:Resimlerden görüldüğü kadarıyla karabasan kolay bir yaratık.Kudretler biraz inmiş ve canlar yüksek.Muhtemelen sığınaklardaki baş fedai migratlardaki evocadi ayarında bi yaratık olmalı
Kardeş ronun kesimi şaibeli araştırıyorlar o kudret canın full olmasına fazla takılma
Dediklerimi iyi dinleyin gong görevini yapıyoruz ve alcaktan yukarı dogru cıkıyoruz iflisin mekanı Erg enerjisinin kaynagı gibi yani cok fazla dönüyor ama bir şey yok yani kaynağı orası değil Çemberlitaşta ise sstanss yani İflisin olduğu o yüksek taş tapınagın Oldugu yerde Çemberlitaş anıtı bulunuyor yani Oyunda Gaffar beyden sonra karabasanlara cıkıyoruz ve iflisin mekanına benzer yer yani Erg enerjisinin kaynagına gidiyoruz
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
arkadaşlar herşey olabilir
bi arkadaş güzel demiş migonun en kralı junon ama ondan ilerde tazılar ve beyaz şapkalı var
ayrıca o resimlerin orjinalini bende gördüm teşkilat komutanı diye birini kesiyolardı.
DiSMoTi yazdı:Resimlerden görüldüğü kadarıyla karabasan kolay bir yaratık.Kudretler biraz inmiş ve canlar yüksek.Muhtemelen sığınaklardaki baş fedai migratlardaki evocadi ayarında bi yaratık olmalı
Kardeşim onlara hiç yaratık vurmamış ki gaffarı da kesmişler Hata ile gidenler çok var .Vursa bile vurduğunun çok çok az bir miktarda hasar yersiniz
~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Arkadaslar bu junonda beyaz şapkalı esire giden bir yol ve karabasanlarda tazıya benzetsek ileride gaffarı kestıgımız zaman alacagımız görev ıtemını veren biri olabilir
Arkadaşlar özelime gelen mesajları inceledim bazı fotoğraflar vardı birşey gördüm ordaki bir oyuncu yani patasana=TATLISU değilmi? Oyun hatasından yararlanarak gitmişlerdir diye düşünüyorum ve Lathander bir konuya mesaj yazmıştı Şu an gaffarı kesen yok diye.Neyse konumuza geçelim 3 adet karabasanın sonunda istihbarat komutanı var ama resimlerde kesiyorlar yani görev itemini ondan alamazlar diye düşünüyorum.