Choosensxkral ChoosensxLoncası İle alakası Yoktur ..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Choosens

Re: Choosensxkral ChoosensxLoncası İle alakası Yoktur ..

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

zaza00 yazdı:öncelikle Allah'ın selamı ile sözüme baslamak istiyorm .. Esselamün Aleyküm !
Arkadaslar uzunca bir süredir hakkımda olmadık olur olmaz seyler söylendi bunlara cevap bile vermicem bana cocuk dediler hala da diyorlar desinler msn veya face de yada skypiye veyahut telefonda görüşmeye hazırım herkesle .. konumuz bu değil elbette > choosensx loncasında yıllardır görev yaptım yıllarca emek verdim vs . ler attım paralar kazandırdım ..! fakat dün aksam yasadığımız bir olaydan sonra ' ' Loncadan Alakamı Kestim ' ' !
Ben çıkınca ; kardeşimin oyuna girmesiyle oyunda Ghost'u kenan grubuna almadıgımız için kardeşi yaşındaki cocuga olur olmaz küfürler etmiş ! Benim kardeşime ben bile küfür etmez o kim de ediyor ? .. Benim ayrılmamla beraber kardeşlerim arkadaslarım herseyim dostlarımda yalnız bırakmadı ve Emrah yoksa bizde yokuz dediler ..
ChoosensxKaHiN , ChoosensxKRaLı , Choosensxkrall , ChoosensxBeddua , Choosensxdanger , ChoosensxSyLeNT , Choosensxrmzn , Aynadakiyalan , ılılıMaDiSoNılılı , Alayınaxlyderr .. basında Choosensxolmayanlar bu hafta loncaya dahil olmus ve isim pini bekleyen arkadaslarımdı , onlarda katılmıcaklar ... Benden ve Dostlarımdan Choosensxlere bu kadar . . ! Artık ARz kLanında aLBayRaKx oLarak devam edicez ! Herkes için hayırlısı ne ise o olsun , iyi forumlar ..
Son cümlemide Söylemek İstiyorum Önceden Ghost Legend Bir hiç ti Ne zmn bunları bası belaya girse EMRAH CARIMA GİR .. denen sözcük devri bitti artık arkalarında KRALIN GÖLGESİ yok . Bundan sonra Geophal Zamanxyingg Mcerdem Kholpashalixfaer vs . Kişilerle Ws atarken Carlarına Kim Girecek Cok merak Ediyorum ..

' ' DeniLdi mi BiR yeRe TÜRK BeLdesi ; Gözüm aLbayRak aRaR , kuLağım Ezan Sesi ! ' ' [EmRe]

emrah yoksa bizde yokuz ha :D lan yarısından çoğu snn çarın zaten kimle konuşuyon sen :D
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

QMCERDEMQ yazdı:Emrahın beklenen hazin sonu geldi... Başından beri belliydi , Ben Dursun'un olgun ve adamına göre muhamele yaptıgını en basından berı bılıyordum ... Sizin gibi benim gibi arkadasına can ciger kuzu sarması düşmanına kan kusturan biriydi... Emrah ın üzerinde ne kadar item varsa nadide şaheser veya sarı olarak hepsı Legend ve Ghost un eserıdır. Fakat sanmayın kı karsılıksız. Dursun krala item veriyor onun yalanlarına ( Yaş , para wesaire ) arka cıkıyor Kralda onun charlarında ws atarak onun adını yüceltiyordu... Benım kralın tek hayran kaldıgım yönü kusursuz yalan söylemesiydi. Saniye başı yalan üreten bir arkadastı... Askerligini yaptıgını idda ediyordu halbuki 1995 dogumlu agaçören çok programlı lisesinde okuyor fotolar ile kanıtlandı... Oynadıgı internet kafesındekı arkadaslarını kamerada göstererek insanları ınandırmaya calısıyordu . Üzerinde 1 adet yücelen solucan olmadıgı halde Ghostun itemlerini kendisinin gibi gösterip reklam yapıyor , kral item aldı dendıgınde ise binbir türlü yalana başvuruyordu... Ben bunları hep söyledım bu son fazla uzak degıldı . O gun geldı cattı... Hayırlısı olsun !

ya erdem bırak konuşsun dursun kale alan yok zaten Kral Çaldığı itemleri Çıkartı "Krall" Çıplak. :o .!

Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

CuRe yazdı:3. bir klan istiyoruz. 8-) Başımızı dinleyebileceğimiz.

İMKANSIZLIKLARIN DOLU OLDUĞU BİR OYUNDA .. 3 CÜ KLAN :) HİÇ TE FENA OLMAZDI :geek:
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

OoOWARNINGOoO yazdı:

İMKANSIZLIKLARIN DOLU OLDUĞU BİR OYUNDA .. 3 CÜ KLAN :) HİÇ TE FENA OLMAZDI :geek:
3 olsun hatta 4 olsun :D iyice zorlaşsın ...

Arz muhafızı Bayan
Lodos Muhafızı Bay
X muhafızı g4y

olurdu :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
xsWiTxBANNED
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xsWiTxBANNED »

haydegidelum yazdı:
OoOWARNINGOoO yazdı:

Arz muhafızı Bayan
Lodos Muhafızı Bay
X muhafızı g4y

vede travesti :mrgreen:
Tokerx ;)
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

xsWiTxBANNED yazdı:
haydegidelum yazdı:
OoOWARNINGOoO yazdı:

Arz muhafızı Bayan
Lodos Muhafızı Bay
X muhafızı g4y

vede travesti :mrgreen:

Galata Klanı die bişi var oyunun tarihçesinde de o GB atolyesinin :D onlara g4y tr4vesti diyinde koysunlar 90 bin hasarı :D

Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reverence »

kardeşime katılıyorum rütbelerin gitmediği bir klan sadece grup bölgesi için olan bir klan istiyoruz !! :) kısacası arz lodos kardeşliği istiyoruz:)
Resim
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

Reverence yazdı:
kardeşime katılıyorum rütbelerin gitmediği bir klan sadece grup bölgesi için olan bir klan istiyoruz !! :) kısacası arz lodos kardeşliği istiyoruz:)
Evet. Öneri olarak desteğe başvuralım, birlikten kuvvet doğar. :)

:arrow:

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
BiLGeKaGaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BiLGeKaGaN »

zaza00 yazdı:öncelikle Allah'ın selamı ile sözüme baslamak istiyorm .. Esselamün Aleyküm !
Arkadaslar uzunca bir süredir hakkımda olmadık olur olmaz seyler söylendi bunlara cevap bile vermicem bana cocuk dediler hala da diyorlar desinler msn veya face de yada skypiye veyahut telefonda görüşmeye hazırım herkesle .. konumuz bu değil elbette > choosensx loncasında yıllardır görev yaptım yıllarca emek verdim vs . ler attım paralar kazandırdım ..! fakat dün aksam yasadığımız bir olaydan sonra ' ' Loncadan Alakamı Kestim ' ' !
Ben çıkınca ; kardeşimin oyuna girmesiyle oyunda Ghost'u kenan grubuna almadıgımız için kardeşi yaşındaki cocuga olur olmaz küfürler etmiş ! Benim kardeşime ben bile küfür etmez o kim de ediyor ? .. Benim ayrılmamla beraber kardeşlerim arkadaslarım herseyim dostlarımda yalnız bırakmadı ve Emrah yoksa bizde yokuz dediler ..
ChoosensxKaHiN , ChoosensxKRaLı , Choosensxkrall , ChoosensxBeddua , Choosensxdanger , ChoosensxSyLeNT , Choosensxrmzn , Aynadakiyalan , ılılıMaDiSoNılılı , Alayınaxlyderr .. basında Choosensxolmayanlar bu hafta loncaya dahil olmus ve isim pini bekleyen arkadaslarımdı , onlarda katılmıcaklar ... Benden ve Dostlarımdan Choosensxlere bu kadar . . ! Artık ARz kLanında aLBayRaKx oLarak devam edicez ! Herkes için hayırlısı ne ise o olsun , iyi forumlar ..
Son cümlemide Söylemek İstiyorum Önceden Ghost Legend Bir hiç ti Ne zmn bunları bası belaya girse EMRAH CARIMA GİR .. denen sözcük devri bitti artık arkalarında KRALIN GÖLGESİ yok . Bundan sonra Geophal Zamanxyingg Mcerdem Kholpashalixfaer vs . Kişilerle Ws atarken Carlarına Kim Girecek Cok merak Ediyorum ..

' ' DeniLdi mi BiR yeRe TÜRK BeLdesi ; Gözüm aLbayRak aRaR , kuLağım Ezan Sesi ! ' ' [EmRe]

evet zanlı herşeyi itiraf etti :mrgreen:
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Kullanıcı avatarı
SoNxBLooDy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SoNxBLooDy »

Yasla başını bebeğim kafan dinlenir :o :D
[numberoneturk][NEmTLuTÜRKümDyNe][NuMBeRoNeTÜRK]

“Genel Sohbet” sayfasına dön