Cesurzade yazdı:Selamun aleyküm ...
Fırsatını bulduğum ilk anda yazamak istedim , 8 senedir K L L (Lösemi) hastalığı ile mücadele eden biricik canım sevgili anneciğim , Salı günü saat 14:00 sularında vefat etmiştir. Bir süre daha giremeyeceğim oyuna .
Başın Sağolsun Abi Gerçekden Çok Üzüldüm. Mekanı Cennet Olur İnş.
Yeni Loncamiza dahil olan arkadaslar ve isim degistiren arkadaslar herkes carlarinin ismini sayfamiza yazsin. Unutmayinki forumsayfasini takip etmek zorunlulugu vardir. Bunu unutmayin. Sonucda burda bildirileri yazip haberlesiyoruz!!!
Beyzade haklı.Dağılın.. !!! :twisted:
Bir kaçak gördüm forumda,nam-ı değer Beyzade'nin öğrencisi
yok canım buralardayız ya sen hiç gözükmüyorsun ortalıkta yüzünü gören cennetlik
Her Cuma günü,İslam Aleminin bayramlarından olan mübarek bir gündür
Cuma günü kim cemaatin omuzlarını yararak ilerlerse cehenneme bir köprü ittihaz olunur...
Fırsatını bulduğum ilk anda yazamak istedim , 8 senedir K L L (Lösemi) hastalığı ile mücadele eden biricik canım sevgili anneciğim , Salı günü saat 14:00 sularında vefat etmiştir. Bir süre daha giremeyeceğim oyuna .
Uzun Süredir Girmediğim Foruma Beni Sokabilecek Nadir ve Üzücü Bir Sebep Gördüm
Veli Abi'nin Annesi Vefat Etmiş ! Allah Rahmet Eylesin , Mekanı Cennet Olsun !