receteler hakkında
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
receteler hakkında
beyler bugun saat 12:00 civarlarında Gm GEldi ve biz oyunculara recetelerin 49 seviyeden 1 seviyeye düsürdügünü soyledi bunu duymayan arkadslarımız olabilir ondan bu konuyu actım..
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
Re: receteler hakkında
Ben Yöneticiden Önce Forumdan Öğrendim Foruma Girmeyi Başaran Bu Konuyuda Bulmasını Başarır.
viewtopic.php?f=46&t=6734
HİPHOPSTYLE
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: ---
Konu zaten Gm yani yetkiler tarafından mevcut şekilde bildirilmiş yeni konu açarak forum kirliliği yaratmanın bi anlamı yok bence!
Ayrıca;
Forum Kuralları:
Nerull Yazdı 04 Arl 2009 15:54
3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
Konuya Kilit!
Konu zaten Gm yani yetkiler tarafından mevcut şekilde bildirilmiş yeni konu açarak forum kirliliği yaratmanın bi anlamı yok bence!
Ayrıca;
Forum Kuralları:
Nerull Yazdı 04 Arl 2009 15:54
3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
Konuya Kilit!
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
ilgin için saol ama ecel üretmeyi düşünende takip eder ztn olayları 
Κ◊мǷĻ◊¢µ -- нуѕℓση -- ѕтαвχşιƒα¢ι -- Ʈılsıɱ-- LoDoS --> îƨтɒиʚυl ʞıγɒмɘт vɒʞтı