<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ozifb
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen ozifb »

wolf giricenmi şimi
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Kullanıcı avatarı
ozcan12
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ozcan12 »

çarı var ama oyunun en ezik çarı :D
ResimResim
Resim
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen lahy1 »

BU MESAJ KURTREİS (MURAT ) TARAFINDAN YADIRILDI
ÖNCELİLKLE HERKJESE SELAM OLSUN ARKADASLAR İZİNDEN GERİ CEZAEVİNE DÖNELİ 16 GÜN OLDU İZNE CIKTIĞIIM ZAMAN BAZI SEYLERİ DÜZELTTİK DİYE DÜŞÜNÜYORDUM MALESEFKİ DÜĞÜNDÜĞÜM GİBİ OLMAMIŞ HERSEY DAHADA KÖTÜYE GİTMİŞ ÖNCELİKLE GÖKÇEN KONUSUNDA BERKAYIN VERMİŞ OLDUĞU KARAR HÜKÜMSÜZDÜR,İZİNDEN DÖNMEDEN ÖNCE VERMİŞ OLDUĞUM 3 LÜ BASKANLIK SİSTEMİNDE BU TÜR İHRAÇ KARARLARINI KKISITLAMIŞ BULUNMAKTAYDIM BUNU HİÇ KİMSE İHLAL EDEMEZ İHRAÇ İÇİN BERKAY IN GÖZTERMİŞ OLDUĞU GEREKÇE BENİM NEZNİMDE BAMBAŞKA BİR ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİLECEK BİR KONUDUR GÖKÇENİN ARAKDASLAIK ETİĞİ VE ŞİFRELERİNİ PAYLAŞTIĞI ExxR (EMRAH ÇITA) İSİMLİ SAHIS UZUN ZAMAN ÖNCE LONCAMIZDAN TARAFIMCA ATILMIŞTIR Kİ GEREKÇELERİ OLDUKÇA FAZLADIR ÖZETLE YAPTIĞI AHLAK DIŞI VE KENDİNİ TASIYAMAMSI YANI SIRA KÜFÜRLERE KADAR GİDEN SAPKINLIKLARI BAŞLICA NEDENLERİDİR DEFALARCA BENİM BERKAYIN AİLESİNE VE NAMUSUNA DİL UZATMIŞ HAKARETLER ETMİŞ BİR KİŞİLİK TİR AMA HİÇ BİR ZAMAN ONUN SEVİYESİNE İNEREK ONA KARSI AYNI TÜR HAKARETLERDE BULUNMADIM LONCADAN ATILDIKTAN SONRA KENDİSİ GİBİ ATILMIŞLAR İLE BİRLİKTE KURTX LONCASI VE ÜYELERİ ALEYHİNDE HAREKET ETMİŞ VE İNSANLARI BİZİM ALEYHİMİZDE DÜŞÜNMELERİNE ÇABALAMIŞ BİR İNSANDIR BU DURUMLARA GÖKÇEN KENDİSİDE VAKIFTIR ŞAHİTTİR BU HALDE BİLE ŞİFRELERİNİ PAYLAŞABİLECEK BİR SAMİMİYETE GİRDİĞİNİ GÖRMEK BANA NE DÜŞÜNDÜRMELİ ?
HEPİNİZİN ÇOK İYİ BİLDİĞİ GİBİ YERİ GELDİ BİR TANENİZE YAPILAN BİR HAKARET İÇİN LONCALARI KARŞIMA ALDIM YERİ GELDİ BİR TANENİZİN NAMUSUNA DİL UZATILDI ENYAKINIMDAKİ ARKADASLARA BİLE TAVIR KOYARAK DISLADIM ÇÜNKÜ SİZ O LONCADA BİR ÜYE YADA ELEMAN OLARAK DEİLDE BİR KARDEŞ ARKADAS ABİLERİM VE ABLALRIMSINIZ HER ZMAANDA DAVRANISLARIMI BUNA GÖRE BELİRLEMİŞİMDİR .GÖKÇEN BENİM NAMUSUMA DİL UZATAN BİR ADAMLA BÖYLE BİR SAMİMİYETE GİRİYOR İSE BEN BUNU LONCA İÇİ BİR MESELE OALRAK DEYİL AİLE İÇİ BİR MESELE OLARAK GÖRÜYOR VE BUNUN SORGULANMASINIDA GÖKÇEN İN KENDİ VİCDANINA BIRAKIYORUM.
ARKADAŞLAR UZUN ZAMNADIR ALDIĞIM BAZI UYUMLAR VARDI AMA BU DUYUMLARI ALDIĞIM ARKADAŞIN BÖYLE BİR ENTRİKANIN İCİNE GİREBİLECEĞİNE İHTİMAL VERMEDİĞİM İÇİN KAYLE ALMIYORDUM NE YAZIKKİ YANILMIŞIM BENİM CEZA EVİNE GİRMEMİ FIRSAT BİLEN BİR ARKADAŞIMIZ NE KADAR İLGİNÇTİR Kİ LONCADA İHTİLAL YAPMAK GİBİ APTALCA BİR İŞ PEŞİNE DÜŞMÜŞ,KENDİSİDE KABUL EDEREK LONCAYA İLK KATILDIĞINDA BULUNAN MEVCUT YÖNETİM SİSTEMİMİZ BİLİYOR İKEN ŞİMDİ BU YÖNETİM İSSTEMİ KENDİSİNİ RAHATSIZ ETMEYE BAŞLAMIŞ,BENİM İLK CEZA EVİNE GİRERKEN BAŞKAN OLARAK ATADIĞIM ARKADAŞA KARSI LONCAMIZI KISKIRTARAK HERKESİ ALEYHİNDE CEVİRMEK İCİN GİRİŞİMLERDE BULUNMUŞ YUKARIDA BAHSETTİĞİM OLAYLAR CERYAN ETTİĞİ SIRADA KENDİSİ İLE TELEFON İLE GÖRÜŞTÜM BEN KONU HAKKINDA GÖKCENİ HİÇ KİMSE ATAMAZ DEDİM KENDİSİ BERKAYIN TAMAMEN LONCADAN ATILMASINI İSTEDİKİ Kİ (BU BİR HAYAL) AYRICA KONUSMAMIZDA B UARKADAS BERKAYA YÖNETMİNDE ZORLUKLAR CIKARTARAK RAHAT HAREKET ETMESİNE İZİN VERMEYECEKMİŞ DAHADA İLGİNCİ BEN DÖNDÜĞÜM ZAMAN İSTEDİĞİM ŞEKİLDE YÖNETMEME İZİN VERMEYECEKMİŞ :D BU KONUSMA ESNASINDA TELEFONDA KENDİSİ İLE GÖRÜĞÜYORDUK BU YORUMUNDAN GEREKLİ CEVABI KENDİSİ ALMIŞTIR BU KENDİSİNE YETMEYİP LONCADAKİ ARKADAŞLARIMIZI GÖKÇEN KONUSUNDA VE LONCA YÖNETİMİ KONUSUNDA BEN VE BERKAYI AYNI ZİHNİYETTELER DEYİP HERKESİ BİZİM ALEYHİMİZE CEVİRMEK İÇİN YALANLARLA FARKLI KONUSMALARLA ÇALIŞMALARDA BULUNDU BU ARKADAŞIMIZIN HAYAL GÜCÜ BAYA GELİŞMİŞ LONCADA DEVRİM YAPACAKMIŞ BE VE BERKAYI GÖNDEREREK LONCANIN BASINA GECECEKMİŞ BU KONU İLE İLGİLİ PC MDE RESİMLER MEVCUT CIKTIĞIM ZAMAN SİZİNLE PAYLAŞICAM . LONCAMIZIN BİRLİK VE BEKASINI BOZMAK İÇİN GİRİŞMİŞ OLDUĞU BAZI YÖNTEMLER ATAKAN İLE ORTAKLAŞA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ TESPİT İLE BAZI GÖRÜNTÜLERİ SİZLERE SUNUYORUZ
ResimResimResimResim
Resim

RESİMLERDEDE GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE AMAÇ BELLİDİR SUÇ İHANETTİR BU ADAMLA AYNI YOLDA GİDEN AYNI ORTAMDA BULUNAN SELAM DAHİ VEREN BUNUNLA AYNI ZİHNİYETTE DEMEKTİR Kİ BÖYLE DÜÜŞÜNMEKTEDE HAKSIZ DEİLİM SİZLERİNDE TAHMİN ETTİĞİ VE BİLDİĞİNİZ GİBİ.BU ERGENEKONCU:D ARKADASIMIZIN İSMİ Kurtlarxalpar-kurtlarxserdar(serdar yıldırım) İSİMLİ ARKADAŞIMIZDIR. KENDİSİNE BURADAN ÖZEL OLARA KSÖYLEMEK İSTEDİKLERİM ŞUNLARDIR AYNI AMSADA ÇAY İÇMİŞ KELAM ETMİŞLİĞİMİZ VAR O KADAR MI ADAMSIN KİDE BENİM CEZA EVİNE DÜŞMEMİ FIRSAT BİLDİN VE BÖYLE BİR İŞİN İCERİSİNE GİRDİN HİÇ DÜŞÜNMEDİN Mİ MURAT DÜZİNELERCE LONCANIN DEFTERİNİ DÜRMÜŞ BUNA FIRSAT VERİRMİ DİYE AKLINADAMI GETİRMEDİN.SEN ORADA 7,5 AY URASIRSIN BU KADARINI BASARIRSIN BEN 7,5 DAKİKADA SENİ YERİN DİBİNE SOKARIM YİNE SANSLISINKİ İÇERDEYİM.DIŞARIDA OLSAM BU KADARI İLE YIRTAMAZDIN AZ GURURLU OL NE BENİM NEDE CEVREMDEKİ VE LONCAMDAKİ HİÇ KİMSENİN ETRAFINDA DOLAŞMA ŞUANDA GİRMİŞ OLDUĞUMUZ OYUNUNA FARKINDAYIM İZİNE CIKTIĞIM ZAMAN BUNUN CEVABINI EN ŞİDDETLİ ŞEKİLDE ALACAKSINIZ.
ARKADAŞLAR LONCADA Kİ BASKANLIK SİSTEMİNİ DÜŞÜRÜYORUM BAŞKANLIK SADECE BENDEDİR BEN DÖNENE KADAR YÖNETİM KURTLAR KONSEYİNDEDİR,CİDDİ KONULARDA BEN KONSEYDEKİ ARKADASLARIMIZA TELEFON İLE YARDIMLARIMI SUNUCAM 3 BASKANA GETİRDİĞİM 36 KISITLAMA YÖNETİM İCİNDE GECERLİDİR ÇOK ÖNEMLİ KONULARDA TELEFON İLE BİLGİLEDİRİLİP SİZLERE GEREKLİ TALİMATLARI VERİCEM
ARKADAŞLAR MALESEFKİ CEZA EVİNE GİRMEM ÇOK ŞEYİN GÜN YÜZÜNE CIKMASINA SEBEP OLDU İHANETİN ENTRİKANIN VE SADAKATİN BİN TÜRLÜSÜNÜDE GÖRDÜM ELBET BU CEHENNEMDEN CIKICAM İŞTE O ZAMAN HİÇ BİR SEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK HESAP VERMESİ GEREKENLER HESAP VERECEKLER HAKKI YEYİLENLERDE HAKKINI ALACAKLARDIR SİZ BANA SADI KKALAN BİR AVUÇ DOSTUMA MİNNETLE TESEKKÜRLERİMİ SUNARIM.İYİ GECELER DİLERİM
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Selamun aleyküm..

Az önce reisle yaklaşık 1 saat kadar konuştum allaha şükür iyiymiş selamları var..

Serdar konusuna gelince sen neymişsin be öyle sen kimsinde loncayı eline geçiriceksin sen şu kalanalrı ne sanıyosun ?

Reis var diye biz burdayız ben olsun yasin olsun hasan olsun hepimiz reisin gelmesini bekliyoruz emin ol..
dahası daha giricek olan kişiler bol ama iyi oluyo çürükler temizleniyo..

Çokmu film izledin sen neymiş Kurtları ele geçiriceksin :)

Sokak köpekleri ne kadar uğraşsada kurtun yerine geçemez bilemenmi ?

Başkanlık sistemi kalktı zaten biliyosunuz zaten şuan loncada kalanalr gerçek vefakarlar eskilerindeniz zaten ne emeklerle yükseltittik gene burdayız..
Herkez kendi kafasına göre zaten kalanalrda hata yapmaz.

Reis geldimiki o geldimi sınavlarımfalanda biticek Kurtlar gene ayaklanıcak biz kaç lonca devirdik haddi hesabı yok Tılsımın geçmişinden bilirler..

Zamanı geldi Kendi klanımız bize karşı çıktı karşı çıkanlara ne oldu ? Parçaları kalmadı..

Zamanı geldi biz sadece Kurtlar olarak Lodos loncalarına karşı geldik resmen at koşturduk tılsımda o sırada arz loncalararıda çekemedi tanbbiki kaç lonca hükmümüz altına girdi..

Bi kaç kıçıkırık bu loncayı deviremez sadece çöpler temize ayrıldı o kadar..

Kadriye ablamda Kurtlardan ayrılmadı Reis geldimi görüşürülür Birdenbire kesip atılamaz bu durum.
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Berkopasa »

ilkönce hepinize iyi geceler dilerim.Ben bu olanlar hakkında artık hiçbir yorum yapmıycam.inanın aartık yoruldum.ben murat gelince loncayı ve konseyi yada geçici başkanlığı bırakcaktım ama bu gece olanalrdan sonra ben loncayı konseyi yada bazıların dediği gibi padişahlık koltuğunu bırakıyorum.bugune kadar hepinizle iyi vakit geçirdik eğlendik güldük bazen üzüldük ama buraya kadarmış.herkes hakkını helal etsin benden yana helal olsun.hiç kimseye dargınlığım küskünlüğüm yok sadece üzüldüm.Bu kararı verirken muratla bir telefon konuşması yaptım ve boyle olamsının daha iyi olucağını söyledim.o konuşma muratla aramızda kalıcak deşifre etmeye gerek yok.Bundan sonra sizlere canı gönülden birlik ve beraaberlik içersinde başarılı bir oyun hayatı dilerim.siz birlik olun kimse sizi yıkamaz.varsın çok iteminiz olmıyversin yüreğiniz yeter.son olarak şunuda belirteyim bugune kadar hiç kimde hakkında art niyetim olmadı bazılarınızı kırdım bilerek yada bilmeyerek ama bunlar sanırım affedilebilcek şeyler.ama bazı şeyelr varkı insanın şahisyetini ilgilendirien konular onalrdan da asla taviz vermem vermedim vermeyceğim.bu sözüm yerini bulucaktır umarım.hepinize iyi eğlenceler.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
kurtpence37a
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kurtpence37a »

selamın aleyküm kurtlarım canemler ve herkez beni tanıyan !

ilk önce sana teşk ediyorum cok hoş yazmışın canem gercekden katılıyorum yazıklarına + düşündünklerini.Ben normalde uzakdan izliyerek ve ölcerek yaklaşırım ,bazı konularda ,ama buaraya yazdım anda ,demek ki artık bazı noktalar aşmış durumda ve bende daha dikatli dinliyorum ve daha dikatli izliyorum demek.Evet malesef baya bi bölüçü vakalar olmaya başladı,dedin gibi,içden ve dışdan gelen etkiyi,alırız ve parçalara ayrıp (it) lere atarız ,yemeyiz bile cünkü cöp kokan leş kokan maddelerle uğraşmayız.Malesef belli olduki düşündüm,noktalar birleşmeye başladı düzenbazlar kuruldu intrika yanliş (ikili) oyunlar vsvsvs...!!! Hm,sanki burda herkez yatıp kış uykunuda fark edmiyor,ta ki bi laf vardır teste su yolunda kırılır veya kuyuyu kazan kendi düşer (anlayan anlamışdır).Gercekden üzüçü olan durum ki sinsilik hiç bir kurtta bulunmaz ...adilik hiç bir kurtta bulunmaz...yanliş ve ikilem olmak asla bizim kitabımızda veya isnsanliğimizda bulunmaz (harbi delli kanlı bir kurt) dan bahsediyorum (kıllıklı kurt değil).Neyse uzun lafın kısası daha dikatli ve daha sorumlu izleyeceğim. Reisimiz gellene kadar layık sabırlı ve akıllı eşlitliceyiz hepimiz .

kurtlarxkurtpnce,kurtpence,kurtlarkurtpence,
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen lahy1 »

selmalar Kurtlarxkomando (oğuz) ile kurtlarxhakan(hakan) bana bi ulaşabilirmisiniz rica eetsem iyi oyunlar
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Selamınaleyküm arkadaşlar :)
Geçen hafta Burger King Sarıyer şubesinde işe başladım. Çok hız gerektiren ciddi anlamda yorucu bir iş :)
Vardiyalarım genelde öğlen gibi başlıyor ve geç bitiyor.
Bu sebeple oyuna ayırabilecek vaktim kalmıyor.
Bu sebepten ötürü 'Savaş Komutanlığı' görevimi bırakıyorum.
Bırakmaktaki amacım oyunda aktif olarak bulunan bir arkadaşa görevimin devir edilip savaş komutanlığının daha iyi şekilde yürütülmesini sağlamaktır.

İyi oyunlar kendinize iyi bakın :)

NOT: Forum Sözcülüğüne Devam Ediyorum Listede Değişiklik Gerektiğinde Forum ÖM den ulaşabilirsiniz :)
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Resim

Resim

KURTLAR LONCASI YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VE GÖREVLERİ

(Murat) Kurtreis Kurtreiis [Genel Başkan]

(Berkay) Kurtlarxfatiha KuRTLaRxBeRKaY [Genel Başkan]

(Ahmet) Kurtlarxsuskun [Üye Alım Sorumlusu]

(Atakan) Kurtlarxatakaan KURTLARXATAAKAN [Üye Alım Sorumlusu]

(Yağız) Kurtlarxyağız Kurtlarxyagız [Üye Gözlemcisi]

(İbrahim) Kurtlarxgenıus Kurtlarxhard Kurtlarxhardd [Üye Gözlemcisi]

(Gökçen) Kurtlarxkadriye Kurtlarxkadrıye Kurtlarxkdriye [Kasa Sorumlusu]

(Serdar) Kurtlarxalpar [İstihbarat Sorumlusu]

Resim

KURTLAR LONCASI GÖREVLİLERİ

(Ali) Kurtlarxjunior Kurtlarxperfect [Savaş Komutanı]

(Hasan) Kurtlarxsarıyer Kurtlarximhotep [Forum Sözcüsü]

(Haşim) Kurtlarxkurtpençe [Savaş Komutanı]

(Kürşad) Kurtlarxkürşad [Görev Takımı Komutanı]

Resim

KURTLAR LONCASI ÜYELERİ
Gizlenmiş İçerikGöster
Kurtlarxrderya KuRTLaRxMaYReD (Derya)

Kurtlarxgöçmen (Pelin)

Kurtlarxredsonya (Elvan)

Kurtlarxbozkurtt Kurtlarxbozkurt [Askerde]

Kurtlarxmuntazam Kurtlarxmert Kurtlarxcellatı (Barış)

Kurtlarxhezeyan Kurtlarxgüneş (Hüseyin)

Kurtlarxdr (Alparslan)

Kurtlarxgülnaz (Gülnaz)

Kurtlarxkomando (Oğuz)

Kurtlarxüntitlet (Emre)

Kurtlarxkutalmış (Gökhan)

Kurtlarxbloodspy Kurtlarxfndysn Kurtlarxfndysnx (Yasin)

Kurtlarxnarutoo Kurtlarxflagx Kurtlarxflag (İsmail)

Kurtlarxozixxx Kurtlarxozixx (Oğuzhan)

Kurtlarxbelali (Ayça)

Kurtlarxkütayalı Kurtlarxkütayali (Eyüp)

Kurtlarxwhite

Kurtlarxikvakti (Şenol)

Kurtlarxalbatros (Fikret)

Kurtlarxnefrett

Kurtlarxdjj

Kurtlarxgladiox Kurtlarxosirius (Furkan)

Kurtlarxwilson (Özcan)

Kurtlarxpredator (Ümit)

Kurtlarxforgiven (Ersin)

İzinli Lonca Üyelerimiz
Gizlenmiş İçerikGöster
Kurtlarxmajeste

Kurtlarxmaçakızı

Kurtlarxdelikan (Deniz)

Kurtlarxcrash

Kurtlarxüçhilal (Aydın)

Kurtlarxscoker (Sabri)

Kurtlarxölümsüz (Arda)
Oyunu Bırakan Onursal Üyeler
Gizlenmiş İçerikGöster
Kurtlarxkaplan (Tunahan)

Kurtlarxscream Kurtlarxsamaraa Kurtlarxferyat (Feryat)
Lonca Resmi Sitesi:
Lonca üyeleri imzalarına aşağıdaki kodu yapıştırmalıdır!
[code]
Resim
[/code]

LONCAYA ÜYE ALIMI TEKRAR BAŞLAMIŞTIR!!

Üye Başvurusu İçin Aşağıdaki Formu Doldurup Lonca Genel Başkanına ÖM ile Yollayabilirsiniz yada Konumuza Cevap Şeklinde Yollayabilirsiniz.

1. İsim ? (Zorunlu)
2. Yaş ? (Zorunlu)
3. Kurt Loncasına neden katılmak istediniz ? (Zorunlu)
4. Kurt Loncasından beklentileriniz nelerdir ?
5. Sizce lonca ne demektir ve Kurt Loncasına katıldıktan sonra loncanın tabiatına ayak uydurabilecekmisiniz ?
6. Var ise önceki loncanızın adı ve ayrılma sebebiniz ? (Zorunlu)
7. Oyundaki karakterlerinizin adları , sınıfları ve seviyeleri ? (Zorunlu, bu sizi tanımamız için gereklidir)

LİSTEDEKİ SON İŞLEMLER
Aynen devam güncelleme yok :)
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
ozcan12
İskele Babası
İskele Babası