Oyun ne için oynanır?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
goldenll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Oyun ne için oynanır?

Mesaj gönderen goldenll »

Oyun ne için oynanır?
zevk için,eğlenmek için,zaman geçirmek için
Peki ikv de hangisi var?
para kaybı,zaman kaybı,stres.........devamını siz getirin
Goldenll

Goldenlxl
Kullanıcı avatarı
keremkel
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Re: Oyun ne için oynanır?

Mesaj gönderen keremkel »

para kaybı zaman katbı stres kaybı olan oyunu forumunda ne işin var o zaman ? yoksa zorla oynatan mı var?
Kullanıcı avatarı
goldenll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

goldenll yazdı:Oyun ne için oynanır?
zevk için,eğlenmek için,zaman geçirmek için
Peki ikv de hangisi var?
para kaybı,zaman kaybı,stres.........devamını siz getirin
Ben ekliyorum. üstteki yorumu yapan dengesizlerde var oyunda.
En son goldenll tarafından 29 Haz 2011 21:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Goldenll

Goldenlxl
Kullanıcı avatarı
keremkel
İskele Babası
İskele Babası

denğesiz değil dengesiz yazmasını öğren :)
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Artık şu zorlamı oynatıyolar zorlamı aldırıyolar diyen arkadaşların beyninde büyük ölçüde hasar olduğunu düşünemeye başladım
Kullanıcı avatarı
goldenll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

KaraXHayalet yazdı:Artık şu zorlamı oynatıyolar zorlamı aldırıyolar diyen arkadaşların beyninde büyük ölçüde hasar olduğunu düşünemeye başladım
Aynen.verin o zaman bu zamana kadar verdiğim tl leri zamanımı emeğimi bırakayım.zorla oynatmıyorlar ama bu zamana kadar giden emek,zaman,paramı kim verecek bunun cevabını bilmiyorsanız ve siz vermiyecekseniz yorum yapmayın yönetim yalakaları !!
Goldenll

Goldenlxl
Kullanıcı avatarı
keremkel
İskele Babası
İskele Babası

goldenll yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Artık şu zorlamı oynatıyolar zorlamı aldırıyolar diyen arkadaşların beyninde büyük ölçüde hasar olduğunu düşünemeye başladım
Aynen.verin o zaman bu zamana kadar verdiğim tl leri zamanımı emeğimi bırakayım.zorla oynatmıyorlar ama bu zamana kadar giden emek,zaman,paramı kim verecek bunun cevabını bilmiyorsanız ve siz vermiyecekseniz yorum yapmayın yönetim yalakaları !!

son pişmanlık neye yarar :D harcamıyacakdın arakadaş o zman herkes kendi iradesiyle oynuyor bu oyunu.
Kullanıcı avatarı
goldenll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

keremkel yazdı:
goldenll yazdı:

son pişmanlık neye yarar :D harcamıyacakdın arakadaş o zman herkes kendi iradedesiyle oynuyor bu oyunu.
İşte yönetimde senin gibi düşünüyor son pişmanlık fayda etmez.harcadıysan harcadın harcamadıysan bekleme yapma anlayışında yönetim bununda ayılı ve ayısız adamı karşılaştırdığında çok rahat anlarsın ayrıca sende bu yorumu yaptığına göre sen hiç para ve emek harcamamışsın karakterlerine buna eminim
Goldenll

Goldenlxl
Kullanıcı avatarı
keremkel
İskele Babası
İskele Babası

yo harcadım dediğim gibi kendi irademle
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen benzombi01 »

para kaybı zaman kaybı stres dimi
peki ben bir oyun aynım zamanında oyuna bağlandım ve geldim en yüksek levele ee sonunda itemdi yükseltmeydi derken birde yükseltme taşı aldım oyuna sonra orda savaş yaparken başkalarıyla 2 kişi dalıyor bana ve stres para dediğin bu oyunda şifacıya 20 tl bitti büyücüye 20 tl bitti savaşcıya 40 tl bitti ee peki bunlar oyunun biteceğine kadar kalması insanı sevindirmiyor mu ha bakın o oyunda +basıyoruz eyer 3 gün girmezsek +düşüyordu sonra basma taşı basınca hadi yanar diye korkuyorduk sonra 50 tane mekan harita ışınlayıcı yani ikv türk oyunu ve ikv kendi değerini biliyor peki sen neden başka oyunlar oynamıyorsun ikv yi şu anda 100 bin kişi oynuyordur belki ama yinede bil ki o 100 bin kişinin 90bini gönül verenler tamam mı sus ve oyununu oyna yada oynama ... yada git başka oyunlar oyna ha belki ordada foruma Oyun ne için oynanır? yazarsın

“Genel Etkileşim” sayfasına dön