okeyss sanıyorum yanlıs sayfaya yazdın kusura bakma bukadar yazıdan sonra hakaret gibi gelebilir fakat burdaki insanların amacı kadimi kesememek değil ikv camiasının bizlere yeterli gelmemesi hidra eklentisinin zayıf kalması ve en buyuk sebebi ise ecel getirenin en fazla 2bin vurması yani bu kadar abartılıp şaheser ismi koyularak ortaya cıkarılan ecel getirenden bahsediyoruz...
kadim kolay kesilmemesi gerekir elbette zaten kolay kesilse komik olur mutlaka püf noktaları vardır ama daha buyuk beklenti içerisine giren bizlere yetmedi yetmiycekte......
abi bu oyunda gördümki pulus sahibi ol yada olma bi ayrıcalık sahibi değilsin bunu son güncellemede aktarma sırasında kaybettiğim 150m itemim gidince anlamıstım.
forumda konu actım gelen cevaplar arasında dikkatimi ceken sadece bir kişiydi bu zatı muhterem arkadasımızın sanıyorumki yönetimle bi alaksı vardı çünkü o kadar destek mesajı içerisinde aktarma yaptığım için kendimi suclu hissettirecek soruları soran bir tek oydu çünkü rahatsız olmuslardı ben ikv de olan boşluklardan bahsettikce onların eksik yanlarını oyuncular farkedecekti ve susturma cabasına girdiler bu kadar olumsuzluğun içerisinde giden itemleri yapıp tekrar oyuna devam ettim.
fakat eski günlerimizi arar olduk inanın eminönündeki kızgın kumu kesme sırasını bile özlüyorum ben hiç değilse orada bi beklentimiz yoktu sadece grv yapmaktı amacımız.
keske burada da tek amacımız kadimi kesmek olsa ansanlar hiç değilse hayal kırıklığı yasamazdı
Kadim Hidra Ve Getirdikleri
- Estergonxemre
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kadim Hidra Ve Getirdikleri
İyide bu kadar zor göreve degermi 2 kadim için dert yanmıssın.
Ecel işe yaramaz diyorsun kafa kopranondançok iş görür diyon birşeyler diyom senin beklentin hidralar gelince daha büyük birşey olmalı diyordun ama bizler hidraalr gelsede kessek diye düşünüyorduk zati başından beri biliyorduk bir ekletisi daha varmış alttan merana giriş yolu var oda yakında açılır o zaman snein için daha büyük bir yer olur.
Hidraların geç açılmasının sebebi bence herkesin 49 levele yakın bir konuma gelmesi ve şifalrın çok olması düşünsene ilk başta direk hidralar olsadın o zaman bu görevi kimse yapamazdın. yapan bir daha tovbe eder giderdin.
Demekki bir nedeni var sadece küçük bir eklenti oldu diye isyan etmenin bir anlamı yok eminönünde çöl eklentisi çıkınca boyle isyanalr yoktun tepegözler gelincede.
Bir eklenti sonra ecelelin 3500 vurup kafakopranın 2200 vurmayacagı nerden belli ben 15 m verip alman tüfek aldım saldırı aradan 3 gün sonra menzili 60 oldu ne işime yaradı. sabır bence bir amacı vardır elbet.
Silahlar hayal kırıklığı olmuş senin için benim içinde. Ama ilerisinide düşünmüşlerdir.
10 level altı esyaalrın işe yaramaz oldugunu vaysayarsak sen 59 level olunca ecelin 5400 vurması içten bile degil.
o zamanda kafakopranlar çöp olur. Daha savascıya zırh gelecek.
O zaman en etkili silah büyücülere ver şifacılar için en tehlikeli silahın ecel oldugunu göreceksiniz.
Ecel işe yaramaz diyorsun kafa kopranondançok iş görür diyon birşeyler diyom senin beklentin hidralar gelince daha büyük birşey olmalı diyordun ama bizler hidraalr gelsede kessek diye düşünüyorduk zati başından beri biliyorduk bir ekletisi daha varmış alttan merana giriş yolu var oda yakında açılır o zaman snein için daha büyük bir yer olur.
Hidraların geç açılmasının sebebi bence herkesin 49 levele yakın bir konuma gelmesi ve şifalrın çok olması düşünsene ilk başta direk hidralar olsadın o zaman bu görevi kimse yapamazdın. yapan bir daha tovbe eder giderdin.
Demekki bir nedeni var sadece küçük bir eklenti oldu diye isyan etmenin bir anlamı yok eminönünde çöl eklentisi çıkınca boyle isyanalr yoktun tepegözler gelincede.
Bir eklenti sonra ecelelin 3500 vurup kafakopranın 2200 vurmayacagı nerden belli ben 15 m verip alman tüfek aldım saldırı aradan 3 gün sonra menzili 60 oldu ne işime yaradı. sabır bence bir amacı vardır elbet.
Silahlar hayal kırıklığı olmuş senin için benim içinde. Ama ilerisinide düşünmüşlerdir.
10 level altı esyaalrın işe yaramaz oldugunu vaysayarsak sen 59 level olunca ecelin 5400 vurması içten bile degil.
o zamanda kafakopranlar çöp olur. Daha savascıya zırh gelecek.
O zaman en etkili silah büyücülere ver şifacılar için en tehlikeli silahın ecel oldugunu göreceksiniz.
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
Sanırım ikv yapımcıları, savaşçıların yeterince güçlü olduğunu düşünüyorlar ki, her seferde savaşçılara daha az ayrıcalık tanınıyor. Örneğin 29 lwller varken, büyücülere anka şifalara inat veriyordu ve onlar bu ikisinden başka birşeyi asla kullanmazlardı. Daha sonra, 49 lwllere geçelim. Noldu. Aynı mesele.. Büyücülere ejderi, şifacılara başka bir zımbırtıyı verdi ve savaşçılara yine işe yaramazı düştü.
Hiiç uğraşmaya gerek yok. Ecelin madenine materyalina vereceğiniz parayla, bir yücelen halit girmenç kafa ya da balyoz alsanız çok daha karlı olacağınıza emin olun. Ama büyücüyseniz kesinlikle ejder asa denen zımbırtıyı elde etmeye çalışın.
Hiiç uğraşmaya gerek yok. Ecelin madenine materyalina vereceğiniz parayla, bir yücelen halit girmenç kafa ya da balyoz alsanız çok daha karlı olacağınıza emin olun. Ama büyücüyseniz kesinlikle ejder asa denen zımbırtıyı elde etmeye çalışın.

- Rapid
- FareAdam Düşmanı
Ayrıca.
Peki sorsanız, maden işe yaramıyor neden ecel denen aletin reçetesini koymuşlar. E koymasalar o seferde millet neden savaşçılara şaheser yok diye kendini yırtacaktı. Adamlarda verdiler, ama hiç bir işe yaramıyor. Ama belki bir sırrı vardır. Yani eceli başka bir şekilde, başka bir metodda kullanmamız gerekiyodur-ki fazla vursun.
İkv yönetimi sanırım en çok büyücülere önem veriyor. Büyücülerin kıyafetlerini, silahlarını, yeteneklerini mükemmel yapmışlar. Aynı şekilde orayada ejderi koymuşlar. Ama baksanıza şifacılar vs. 49 lwl olmuşlar ama charlarda tip denen şeyden eser yok.
Zaten oyunun oturtulmuş bir rayı yok. Şu an için o şaheserler için kendinizi yırtıyorsunuz. Ama bu oyun sonsuza kadar 49 kalmayacak elbet, diyelim 69 lwllere kadar geldi, o zaman bunlar ne işe yarayacak? Bi şifacı 49 lwlde bile inat kıranı kullanıyorsa o bir şaheserdir. Ama siz 69 olupta o kadar uğraştığınız o şaheseri kullanmıyorsanız o sadece bir zımbırtıdır.
Peki sorsanız, maden işe yaramıyor neden ecel denen aletin reçetesini koymuşlar. E koymasalar o seferde millet neden savaşçılara şaheser yok diye kendini yırtacaktı. Adamlarda verdiler, ama hiç bir işe yaramıyor. Ama belki bir sırrı vardır. Yani eceli başka bir şekilde, başka bir metodda kullanmamız gerekiyodur-ki fazla vursun.
İkv yönetimi sanırım en çok büyücülere önem veriyor. Büyücülerin kıyafetlerini, silahlarını, yeteneklerini mükemmel yapmışlar. Aynı şekilde orayada ejderi koymuşlar. Ama baksanıza şifacılar vs. 49 lwl olmuşlar ama charlarda tip denen şeyden eser yok.
Zaten oyunun oturtulmuş bir rayı yok. Şu an için o şaheserler için kendinizi yırtıyorsunuz. Ama bu oyun sonsuza kadar 49 kalmayacak elbet, diyelim 69 lwllere kadar geldi, o zaman bunlar ne işe yarayacak? Bi şifacı 49 lwlde bile inat kıranı kullanıyorsa o bir şaheserdir. Ama siz 69 olupta o kadar uğraştığınız o şaheseri kullanmıyorsanız o sadece bir zımbırtıdır.

Amerikada büyük üretici firmalara kendi ürünlerini kötülesin diye bir personel alırlar arkadaşlar.Aldıkları personelleri işveren çağırır derki senin işin bu firmada üretilen ürünlerin açıklarını, defolarını ve hatalarını bulup bize rapor etmek.Bu personelin adıda var.Şeytan avukatı.Bunu yapmakla firma iki şey elde eder.Birincisi müşteriyle böyle bir konuda muhatap olma olasılığını düşürür.İkincisi mükemmel ürün üretme konusunda mesafe kateder.Oyun firmalarının şiddetle ihtiyaç duyduğu birim Şeytan Avukatı dır. Bu birimi oluşturmalılar.Yoksa sevgili Emre nin konusunda olduğu gibi,yine şuan çeşitli forumlarda dile getirdiği gibi çoğu mantıklı sıkıntılar ve eleştiriler olacaktır.Bu sıkıntıları ve eleştrileride bir firma ciddiyetinde karşılayamama durumuna düşmekte sanırım daha sıkıntılı dir durum olsa gerek.Ben bir mağazada bir ihtiyacımı karşılayack bir ürün almaya kalkıştığımda o ürünün benim ihtiyacımı karşılayacak ve kullanışlı olmasını isterim. Neden?Çünki para verip alıyorum.Ticarette müşteri memnuniyeti ön plandadır.Soobe nin birinci önceliği müşteri memnuniyeti olmalı.Bundanda sıkıntı duymamalı.Neden?.Çünki para alıyor.Bir ticaret söz konusu.Biz parayla oynansın diye zorlamıyoruz diye de savunulabilirler..Ama online oyunlarından başka türlü para kazanamazsınız.Önce herkes parasız oyunda olacak ayrıcalıklı durum için para talep edilecek.Bütün oyun sitelerinin para kazanabilme yolu budur.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- Fearles
- Demirci Çırağı
Ocipres yani fikret arkadaşım
Ben seni az çok tanımışlığım vardır. Bana göre sen gereksiz bir konuya gereksiz bir mesaj vermiyeceğini bilirim.
Ecel getiren için konuşcaklarım var .Tabiki efsunları güzel ama kütük gibi birşey . Yani diyeceğim bu ECEL GETİREN çok güzel bir silah değil . Senin SERT VURUŞunu AĞIR VURUŞunu düşürüyor. Bundan ne bekliyebilirsin.Bekleyemessin beklenemez. Şahsen bu silahı COMPEX Fuar'ında kullandım. Hepsi Yücelen Halit Girmenç ve Ardeneler efsunlar olan bir çar vardı. Dirençli sakınmalı adama 1200 vurunca kafa tak etti . Büyücüye 1800 sancaklara 2800 vuruyor.
Yani DİYECEĞİM 49 LEVEL YÜCELEN HALİT GİRMENÇ KAFA ona basar da geçer. Onun malzemesinin yanında fos kalır hemide.
Bide Bu Ashab-ı Keyf ve Ejder Asa üretmenizi tercih ederim . On numara itemleri var.
(ben tipikine değil efsununa bakarım)
Ffearles
Ben seni az çok tanımışlığım vardır. Bana göre sen gereksiz bir konuya gereksiz bir mesaj vermiyeceğini bilirim.
Ecel getiren için konuşcaklarım var .Tabiki efsunları güzel ama kütük gibi birşey . Yani diyeceğim bu ECEL GETİREN çok güzel bir silah değil . Senin SERT VURUŞunu AĞIR VURUŞunu düşürüyor. Bundan ne bekliyebilirsin.Bekleyemessin beklenemez. Şahsen bu silahı COMPEX Fuar'ında kullandım. Hepsi Yücelen Halit Girmenç ve Ardeneler efsunlar olan bir çar vardı. Dirençli sakınmalı adama 1200 vurunca kafa tak etti . Büyücüye 1800 sancaklara 2800 vuruyor.
Yani DİYECEĞİM 49 LEVEL YÜCELEN HALİT GİRMENÇ KAFA ona basar da geçer. Onun malzemesinin yanında fos kalır hemide.
Bide Bu Ashab-ı Keyf ve Ejder Asa üretmenizi tercih ederim . On numara itemleri var.
(ben tipikine değil efsununa bakarım)
Ffearles
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
Dikkat ederseniz benim rahatsız olduğum şaheserlerden çok genel bir tavır.Zaten oyun yöneticilerin bu yanlış tavrıda bize sundukları şeylere yansıyor.Hitap ettikleri zekayı iyi belirlemeleri lazım.Oyun oyuncuların arkasında kalmamalı.Kalırsa işte bu şekilde garip yetersiz silahları,zırhları oyunculara yeni diye lansetmek zorunda kalırlar.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
Gördüğüm en büyük şaheser silah kütük yarandı. Heleki üzeri full alman ok ucu bir savaşçı o zaman yeni gelen emlerde fırtınalar estirdi.Büyücü ve şifacı savaşçı görünce kaçacak delik arardı. Büyücünün enerjisisinin 2 katı vuruşu var. 12 bin
birini kritik attım mı ekranda şöyle bi sarsılır ve işte oyun bu dersiniz. Er meydanlarına girer ve büyücü ve şifacı kovalarsınız. Vurdummu yeri göğü inletir. Asıl ecel getiren ismini o hakederdi.
Not olarak yazayım size bi espriyi. Elimde ecel getiren varken em e girdim. Emde karşılaştığım rakip beni kesti ve dediği bi çift laf vardı. Senin ecelin gelmiş..
Elinizde ecel varken başkasının değil kendinizin katili olursunuz 
birini kritik attım mı ekranda şöyle bi sarsılır ve işte oyun bu dersiniz. Er meydanlarına girer ve büyücü ve şifacı kovalarsınız. Vurdummu yeri göğü inletir. Asıl ecel getiren ismini o hakederdi.
Not olarak yazayım size bi espriyi. Elimde ecel getiren varken em e girdim. Emde karşılaştığım rakip beni kesti ve dediği bi çift laf vardı. Senin ecelin gelmiş..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Ya arkadaşım madem şaheser silahlar bu kadar kötü berbat iğrenç ötesi üretmeyin gitsin bu kadar basit.Forumda bununla ilgili yüzlerce konu var anlam veremiyorum.Satın üretmek isteyenlere topladıklarınızı sattığınız o malzemelerin parasıyla üretin birer yücelen halit girmenç osmiridyum balyoz olsun bitsin rahatınıza bakın.Şaheser silah diye hasarı 100-500 olucak hali yokki hem çok devasa bişey olsa üretemeyenler ezik kalır.Böyle uygun görülmüşkü böyle konmuş silahlar.
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
Güzel kardeşim biz burda ürettiğimiz en azından benim ürettiğim malın değerini size anlatıyorum. Üretip üretmemek senin elinde. Forumda o kadar kişi yorum yapıyor neden ürettikleri için bilgi sahibiler. Kimse üretmese bu kadar bilgiyi kim sana aktaracak. Senin düşüncende ayrı bi tutarsız.Aerrow yazdı:Ya arkadaşım madem şaheser silahlar bu kadar kötü berbat iğrenç ötesi üretmeyin gitsin bu kadar basit.Forumda bununla ilgili yüzlerce konu var anlam veremiyorum.Satın üretmek isteyenlere topladıklarınızı sattığınız o malzemelerin parasıyla üretin birer yücelen halit girmenç osmiridyum balyoz olsun bitsin rahatınıza bakın.Şaheser silah diye hasarı 100-500 olucak hali yokki hem çok devasa bişey olsa üretemeyenler ezik kalır.Böyle uygun görülmüşkü böyle konmuş silahlar.
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.