Çok uzatmayacagım uzun süredir aklımızda olan bir lonca kurma girişimini şuan gerçekleştiriyoruz..
BaRoN's
Loncası aktif hale gelmişdir...
Kurucu başkan:
BaRoN ^^ Arenaxbüyü
üyelerimiz gizlidir.Ama sanıyorum bellidir.
(Katilmak isteyenler BaRoN yada Arenaxbüyü ile irtibata geçsinler)
BaRoN's Loncası
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BaRoN's Loncası
Şimdiden h.o 
...YENİ LONCAMIZ HAYIRLI UGURLU OLSUN ve BENİ BASKAN OLARAK SECEN DEGERLİ LONCA ÜYELERİMİZE TESEKKÜR EDERİM...
*Loncamızın fikir babası IBaRoNI dur. Kendisi üyelerden sorumlu baskandır.
*Yeni Loncamıza kendini bilmeyeneler ve seviyesiz hareketlerde bulunanlar giremeyecektir.
*Üyelerimizin sıkıntılarıyla teker teker ilgilenilecek istekleri gerceklestirilmeye calısılacaktır.
*Dost loncalarımız BeLCİKLi ve DADAS loncalarıdır.
*Lonca alımları bireysel olarak degil lonca baskanı (Arenaxbüyü) ve üyelerden sorumlu baskan(IBaRoN) tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda sadece kabul görenler alınacaktır.
***VARSIN İTEMİ SAHESERİ OLMASIN SADECE ADAM GİBİ ADAM OLSUN O BİZE YETER...***
***BEN NİCE SAHESERLİLER GÖRDÜM COCUKTAN BETER...***
Saygılarımla ; Arenaxbüyü
*Yeni Loncamıza kendini bilmeyeneler ve seviyesiz hareketlerde bulunanlar giremeyecektir.
*Üyelerimizin sıkıntılarıyla teker teker ilgilenilecek istekleri gerceklestirilmeye calısılacaktır.
*Lonca alımları bireysel olarak degil lonca baskanı (Arenaxbüyü) ve üyelerden sorumlu baskan(IBaRoN) tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda sadece kabul görenler alınacaktır.
- xKadirHanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
hayırlı olsun doğan'ım
ŞAHXKADİRHAN ( Ecel getiren - Latif ) silindi
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
xKadirHanx yazdı:hayırlı olsun doğan'ım
Teşekkurler.
arena91 yazdı:...YENİ LONCAMIZ HAYIRLI UGURLU OLSUN ve BENİ BASKAN OLARAK SECEN DEGERLİ LONCA ÜYELERİMİZE TESEKKÜR EDERİM...
H.oLsun ..
CunieRSavaşÇı ~ CunieRBüYüCü
'' KoşuyoRum DoğduğumDan Beri Şark ÜzerindeKi Son Yarım aDaDa ..
'' KoşuyoRum DoğduğumDan Beri Şark ÜzerindeKi Son Yarım aDaDa ..
*Loncaya katılım sartları ;
1- Oyunda lonca adını kirletecek herhangi bir davranıs ve tutum sergilememek.
2- Oyundaki problemlerinizi bizzat lonca baskanlarına söylemek ve ortak kararla halledilmesi icin cözümü beklemek.
3- Kendi cıkarları icin lonca adını kullanmamak.
4- Loncadaki üyelerin kendi istekleri dısında zorla kullanıcı bilgilerini istememek.
5- Saheseriniz varsa bunu bize basvurularınızda bildirmeniz yararınıza olacaktır.
6- Gruplarda diger lonca üyelerine öncelik tanımak.
7- Sürekli birlik, beraberlik, kardeslik ve dayanısmanın sağlanması icin elinizden geleni esirgememek ve birlik icin caba harcamak.
8- Birbirine destek olmak ve birbirini kollamak.
9- Oyunu en az 1 yıl oynamıs olmak.
10- Herhangi bir şekilde lonca arası tartısma olmaması icin aranızda olusabilecek sürtüsmeleri lonca baskanları olan IIIBaRoNIII ve Arenaxbüyü ' ye bildirmektir.
*Saygılarımla BaRoN's Loncası Genel Başkanı ;
Arenaxbüyü
1- Oyunda lonca adını kirletecek herhangi bir davranıs ve tutum sergilememek.
2- Oyundaki problemlerinizi bizzat lonca baskanlarına söylemek ve ortak kararla halledilmesi icin cözümü beklemek.
3- Kendi cıkarları icin lonca adını kullanmamak.
4- Loncadaki üyelerin kendi istekleri dısında zorla kullanıcı bilgilerini istememek.
5- Saheseriniz varsa bunu bize basvurularınızda bildirmeniz yararınıza olacaktır.
6- Gruplarda diger lonca üyelerine öncelik tanımak.
7- Sürekli birlik, beraberlik, kardeslik ve dayanısmanın sağlanması icin elinizden geleni esirgememek ve birlik icin caba harcamak.
8- Birbirine destek olmak ve birbirini kollamak.
9- Oyunu en az 1 yıl oynamıs olmak.
10- Herhangi bir şekilde lonca arası tartısma olmaması icin aranızda olusabilecek sürtüsmeleri lonca baskanları olan IIIBaRoNIII ve Arenaxbüyü ' ye bildirmektir.
*Saygılarımla BaRoN's Loncası Genel Başkanı ;
Arenaxbüyü