Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler {Yönetim gözat

Mesaj gönderen Cunocuneyt »

Bıktık artık son kez eminönünde kadim görevi olanlar için oyuna gireceğim. Artık oyunu bırakacağım lanet olsun başladığım güne yeminle her yerde isyan var. Artık buraya kadar. Bu kadarmış buraya kadarmış mynet oyunu idi ttnet aldı ttnet sattı sobe aldı olan bizim dostluğumuza oldu. Alın oyununuzu başınıza çalın.
FERRAND
Kullanıcı avatarı
aSkLePioS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen aSkLePioS »

Arudge veya başka bir ilgilenen yok mu bu kadar mı değer veriyorsunuz bize?
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

bendensairolmaz yazdı:ağzından bal damlamış , her noktasını virgülünü sonuna kadar destekliyorum...
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Zeyp35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Zeyp35 »

ikvoyuncusu2008 yazdı:

"Her şey yapıldı ama şu silahı karakterlerin eline bir türlü tuturamadılar." demişsin ama sanırım senin bilgisayarında bir problem var , aşağıdaki resimlerde silah ele gayet kavrayıcı duruyor dimi ?

Resim
Resim

Bu resim koşarken Silaha dikkat

Resim

Bu resimde dururken

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Zeyp35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Zeyp35 »

Buda Bonus olsun :D

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

O anki bilgisayarın veya internetin hızıyla ilgili. Herkeste olacak diye bir kaide yok. Buyrun depar sırasında silah gayet elimde.

Resim
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
ajanda
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ajanda »

CANSU yazdı:
ajanda yazdı:Öncelikle şu oyundan soğudum, bıraktım, oynamıyorum diyen arkadaşlar hepiniz yalancı birer bağımlısınız :mrgreen:
Şimdi yönetim yalakası diye gelen cevapları görebiliyorum fakat buna rağmen yazacağım.İnsanoğlu nankördür bu deyişin doğruluğunu her açılan bölgede , genişleme paketinde bir kez daha görüyoruz bu kadar serzenişte bulunuyor bir kezde yapılan güzelliklere teşekkür edip adamlar uğraşmış diyemiyorsunuz.Hepimize bir çok seçenek sunuluyor arz talep meselesi adamlar yapıyor gırtlağına basmıyor ki alacaksın yapacaksın diye birde şu asgari ücret 600 olmuş yok ekmek bu kadarmış şu kadar kişi doyarmış bırakın ajitasyon yapmayı zaten aile sorumluluğu almış ya da herneyse bir insan kalkıp bahsettiği gibi 200 tl oyuna yatırıyorsa direk kendini vursun :lol: Yazacak çok şey var ama sıkıldım boşuboşuna gevezelik ediyorsunuz hepsi bu :!: Birde şöle tespit falan denmiyor mu deli oluyorum sanki dünyanın en büyük problemiymişte analiz edilmiş elbirliğiyle :D
Saat 18.00 da agahın orada olabilirmisin. Herşeyin tam dizilidir seninde ;) , senin hakkında tek diyeceğim ; YÖNETİM YALAKASI. :!:
Yaptıkları birşey varmı ki teşekkür edelim ? Etkinlik yaptılar herkese isim değiştirme dediler, kişi sayısını 3 e indirdiler yok hata dediler , verdikleri 3*5 parça iksiride aldılar.
Oyun lagtan geçilmiyor ve hata çok. Bu kadar kişinin yaptığı hata bildirimine birşey yapmıyorlar . Adamın tekinin saçma sapan bir hata bildirimine hediye veriyorlar. GÖSTERİŞ !

Demekki yönetimden bi tanıdığımızın olması şart !

Sende GÖSTERİŞ amaçlı şans eseri 3*5 yeni itemi düşürenlerdensin galiba ? Böyle konuştuğuna göre. Ya da oyunda her istediğin verilmiş. Yanlış bir görüş.

Ben yönetimi sevmiyorum oradaki koltuklarda bosuna oturduklarına başkalarının hakkını yemekten başka birşey yaptıklarınıda düşünmüyorum ;) . Kusura bakmasınlar ben dobra bir insanım , herkese GERÇEKLERİ yansıtırım.

Beğenmiyorum , düzeldikçe çok az olan girişime devam edeceğim. :evil:
Abartma CANSU :D Zira ben oyuna sırf savaşmak için giren çokta item delisi olmayan yönetimden arkadaşıda olmayan :D herhangibir oyuncuyum bu kadar irdeliyorsunuz ya önyargılarınızla benim lafım ona :!: yani destek değilde köstek oluyorsunuz ama deli gibide oynuyorsunuz bu nasıl bir çelişki arkadaş :D ozaman git başvurunu yap gir kadroya falan yönetimde ol ama şimdi dersinki tanıdığım yok şu yok bu yok yok oğlu yok hep aynı terane boşgeç kardeş eğlenmene bak sen ;)
hayat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hayat »

Zeyp35 yazdı:Buda Bonus olsun :D

Resim
Merhaba;
Bunun varsayılan oyunla alakası yoktur,bilgisayarınız ve İnternet hızınızla alakalı.
Test etmek istiyorsanız birden fazla oyun açmayı denemenizde fayda var veyahutta İKV açıkken internetten birşeyler indirmeyi deneyin.
Anlamanız ümidiyle,
İyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
TaLa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen TaLa »

Merhaba,

İyisi İle Kötüsü İle Bir Çok Kişi Eleştirilerini Sunmuş Ama Herkesin Atladığı Aslında cok Basit Bir Nokta Var yanlış Hatırlamıyorsam 2 yıl önce Mevlüt Dinç İkv Yi Teknoloji Tv' de WoW ( World Of Warcraft ) la Kıyaslamıştı inanması Gayet Koaly WoW oynamayanlar İçin Şimdi 2 yıl geçti İkv de Ne Değişti Ne Eklendi bu 4 yıllık Süreçte İkv ye Migrat ve Sığınakta ki Slotlar (deli,fundi ,eco) Dışında Hangi Yeni Yaratık Eklendi ? 4 yıldır Karşımıza SAdece Fare ve Cinleri Akrepleri yılanları Ebatlarını ve İsimlerini Değiştirerek Önümüze Veriyorlar.Sormadam Edemeyeceğim Sobee Ekibinde Hayal Gücü oaln her hangi 3d Maxcı yokmu ? Aynı Konsept yaratıkları Sunuyor Bizlere Hikayeye uygun bir cok slot eklenebilir ama nedense sadece Aynı yaratıklar sadece ebat ve yetenekleri farklı cok büyük kayıp ikv için :)
Şimdi Gelelim Çemberli Taş Eklenti Paketine Burda Farklı ne Slot var ?

Gbm Anı ' ya 2 yetenek koyup bölgeye Bırakmışlar
Gbm 70 / 71 / X bunlar 29 lvl Sınırında zati oyunda olan şeylerdi ?
3 tane boss mu ?

Bunlarla mı İkv Kendini Wow' La kıyaslıyor ? İşte Buna gülerim

Dükkan Sistemi iyi kötü bi sistem Son Güncelleme İle İksir Güncellemesi bundaki amaç ? İnsanları Soymak mı 5 tane iksir 300 akçe ( 3 Tl ) Dünyada Hangi oyunda Böyle Birşey Var Yada Siz Gördünüz ?

Sadece Wow Değil K2network' a ait bir cok oyun oynadım coğu ile yakından ilgilendim ama hiç birinde bu denli vurdum duymazlık ilgisizlik yok

İkv Ekibine Tek Önerim Olacak oda Önce İnsanlara Saygı göstermeyi Deneyin Ve Sorunlarına Çözüm Üretin .. Yoksa İStanbul Kıyamet Vakti cok Hızlı bi düşüşe Gececek Buna Eminim.
TaLa l AsiLTüRk l DrxTaLa l TaLaII
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFirelifex »

TaLa yazdı:Merhaba,

İyisi İle Kötüsü İle Bir Çok Kişi Eleştirilerini Sunmuş Ama Herkesin Atladığı Aslında cok Basit Bir Nokta Var yanlış Hatırlamıyorsam 2 yıl önce Mevlüt Dinç İkv Yi Teknoloji Tv' de WoW ( World Of Warcraft ) la Kıyaslamıştı inanması Gayet Koaly WoW oynamayanlar İçin Şimdi 2 yıl geçti İkv de Ne Değişti Ne Eklendi bu 4 yıllık Süreçte İkv ye Migrat ve Sığınakta ki Slotlar (deli,fundi ,eco) Dışında Hangi Yeni Yaratık Eklendi ? 4 yıldır Karşımıza SAdece Fare ve Cinleri Akrepleri yılanları Ebatlarını ve İsimlerini Değiştirerek Önümüze Veriyorlar.Sormadam Edemeyeceğim Sobee Ekibinde Hayal Gücü oaln her hangi 3d Maxcı yokmu ? Aynı Konsept yaratıkları Sunuyor Bizlere Hikayeye uygun bir cok slot eklenebilir ama nedense sadece Aynı yaratıklar sadece ebat ve yetenekleri farklı cok büyük kayıp ikv için :)
Şimdi Gelelim Çemberli Taş Eklenti Paketine Burda Farklı ne Slot var ?

Gbm Anı ' ya 2 yetenek koyup bölgeye Bırakmışlar
Gbm 70 / 71 / X bunlar 29 lvl Sınırında zati oyunda olan şeylerdi ?
3 tane boss mu ?

Bunlarla mı İkv Kendini Wow' La kıyaslıyor ? İşte Buna gülerim

Dükkan Sistemi iyi kötü bi sistem Son Güncelleme İle İksir Güncellemesi bundaki amaç ? İnsanları Soymak mı 5 tane iksir 300 akçe ( 3 Tl ) Dünyada Hangi oyunda Böyle Birşey Var Yada Siz Gördünüz ?

Sadece Wow Değil K2network' a ait bir cok oyun oynadım coğu ile yakından ilgilendim ama hiç birinde bu denli vurdum duymazlık ilgisizlik yok

İkv Ekibine Tek Önerim Olacak oda Önce İnsanlara Saygı göstermeyi Deneyin Ve Sorunlarına Çözüm Üretin .. Yoksa İStanbul Kıyamet Vakti cok Hızlı bi düşüşe Gececek Buna Eminim.
Oyunu bilmiyorsan konuşma.GBM-70 ve GBM-71 boss değildir ve Çemberlitaş'ta Yol Savaşçısı, GBM-X, Stuart Efendi, Semiha Hanım, Gaffar Bey ve İstihbarat Komutanı olmak üzere 6 tane boss vardır.İksir güncellemesi çalışan ve maden toplamak için zamanı olmayanlar için gelmiştir.İlla alacaksın diye bir zorunluluk yok.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön