TEBRİKLER YÖNETİM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Exixiz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

TEBRİKLER YÖNETİM

Mesaj gönderen Exixiz »

Çemberlitaş güncellemesi geleli 1 ay oldu. Aylar öncesinden malzememizi hazırladık. Çarlarımız olabilceğinin en üst seviyesinde hazır beklerken. Nihayet güncelleme geldi. Sabahın kör vaktinde girdik oyuna başladık taaruz du sıhhıyedi çıraktı kalfadı vb... derken Yol Savasçısını indirdik. Zamanla GBMX düştü. Stuartı İndirdik. Semiha HANIMI gördük kestik(GAFFAR ın yanına gonderdık). Nihayet GAFFAR ile karsılastık ilk deneme süre yok kısa süre sonra atıldık :D Dedik yanlıs yapıyoruz taktıkler gelıstırdık. Kısa zamanda gitmek ıcın devrıyesıydı, dırencıydı derken en kısa zamanda hatasız gıttık. Sonuc GAFFAR bey KADIM, Junon, Motor, Kenan, Cent'ı bırlesımı gıb bısey olmus nerdeyse 10 canda bır 1 yetenek cıkıyor karsımıza alan saldırısıydı, sahıs saldırısı vb... her yenı gırısımızde carların yeteneklerını degıstırıp gırıdık. Beyın fırtısına yapmaktan beynımız jole kıvamına geldı, her gaffar macerası sonrası beyni cıkartıp masanın ustune koyuyorum tokatlamaya baslıyorum kendıne gelsın dıye. SELMAN kardesım ısyan ettı sonuna kadar haklı bir isyan yaptıkları hataların farkına vardılar yenı bır guncelleme geldı. Sonucu soyleyım GAFFAR'ı kesıme basladıgımız vakıt 4.30 saatten fazla zamanımız oluyor gunlerdır her gun durmadan denıyoruz. Dıkkat ettıgım bısey var GAFFAR'ı kesmek ıcın ben kuklacı sunucusunda oynuyorum. Kac grup var GAFFAR ı devırmeye calısan pek fazla oldugunu sanmıyorum. Sıgınak, Mıgrat boylemıydı ınsalar gırıyordu kesmeye calsıyordu gucu yettıgı kadar motor kesıyordu bıseyler yapılıyordu. Sımdı bellı kısım harıcındekı oyuncular bırakın GAFFAR'ı kesmeyı Yol Savascısını bıle goremez. Ayıyı mecbur kostunuz ınsalara burda aslında kızmadım sızlere bı emegınız var karsılıgını sonuna kadar almalısınız. Iksır cıkardınız akce sıstemı ıle ınanılmaz malzememız vardı soylemek ıstemıyorum resmen suan tukenıyor. Harcagımız ıksır tum grubumla bırlıkte gunluk 50 ejder mınumum(sahıs bası sayı tılkısı dırenc ıksırlerı cabası). Güzel hesaplamıssınız ınsanların malzemelerının tukenecegını zamanlamada guzel kudretı akce ıle satın alınması guncellemesı. Fakat hesaplamadıgınız cuvalladıgınız bıseyler var. İş yapıcam derken oyunda kac oyuncu kaybettınız bılıyormsunuz. Para kazanma kaygınız bu kadar buyuk olursa tam olarak daha oturmamıs, sıstemı cokertırsınız. Buraya yazıyorum sız bu gaffarın ya yeteneklerınden kısıcaksınız ya zırhını dusurceksınız. Kesımı kolaylastırmak ıcın bıseyler yapıcaksınız yoksa oyuna gırer kendınız oynarsınız. Yakın bır zamanda ben grubumla bu Boss u ındırıcem. Sonra ne mı olucak 1 TL. dahı harcımıycam sadece dostlarımla muhabbete gırıcem. Tecrubelerımıde paylasmıycam kımseyle cunku bu sıze ıyılık olur. Sız benım sınırlerımı alt ust ettınız oyun oynayıp zevk aldıgım bı ortamı bana ezıyet halıne donusturdunuz. Yazmak ıstedıgım cok sey var fakat da fazla konusmak ıstemıyorum.

Exixiz-Jinekolog-BASİ

TUNA
Kullanıcı avatarı
GORSOMAN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: TEBRİKLER YÖNETİM

Mesaj gönderen GORSOMAN »

Exixiz yazdı:Çemberlitaş güncellemesi geleli 1 ay oldu. Aylar öncesinden malzememizi hazırladık. Çarlarımız olabilceğinin en üst seviyesinde hazır beklerken. Nihayet güncelleme geldi. Sabahın kör vaktinde girdik oyuna başladık taaruz du sıhhıyedi çıraktı kalfadı vb... derken Yol Savasçısını indirdik. Zamanla GBMX düştü. Stuartı İndirdik. Semiha HANIMI gördük kestik(GAFFAR ın yanına gonderdık). Nihayet GAFFAR ile karsılastık ilk deneme süre yok kısa süre sonra atıldık :D Dedik yanlıs yapıyoruz taktıkler gelıstırdık. Kısa zamanda gitmek ıcın devrıyesıydı, dırencıydı derken en kısa zamanda hatasız gıttık. Sonuc GAFFAR bey KADIM, Junon, Motor, Kenan, Cent'ı bırlesımı gıb bısey olmus nerdeyse 10 canda bır 1 yetenek cıkıyor karsımıza alan saldırısıydı, sahıs saldırısı vb... her yenı gırısımızde carların yeteneklerını degıstırıp gırıdık. Beyın fırtısına yapmaktan beynımız jole kıvamına geldı, her gaffar macerası sonrası beyni cıkartıp masanın ustune koyuyorum tokatlamaya baslıyorum kendıne gelsın dıye. SELMAN kardesım ısyan ettı sonuna kadar haklı bir isyan yaptıkları hataların farkına vardılar yenı bır guncelleme geldı. Sonucu soyleyım GAFFAR'ı kesıme basladıgımız vakıt 4.30 saatten fazla zamanımız oluyor gunlerdır her gun durmadan denıyoruz. Dıkkat ettıgım bısey var GAFFAR'ı kesmek ıcın ben kuklacı sunucusunda oynuyorum. Kac grup var GAFFAR ı devırmeye calısan pek fazla oldugunu sanmıyorum. Sıgınak, Mıgrat boylemıydı ınsalar gırıyordu kesmeye calsıyordu gucu yettıgı kadar motor kesıyordu bıseyler yapılıyordu. Sımdı bellı kısım harıcındekı oyuncular bırakın GAFFAR'ı kesmeyı Yol Savascısını bıle goremez. Ayıyı mecbur kostunuz ınsalara burda aslında kızmadım sızlere bı emegınız var karsılıgını sonuna kadar almalısınız. Iksır cıkardınız akce sıstemı ıle ınanılmaz malzememız vardı soylemek ıstemıyorum resmen suan tukenıyor. Harcagımız ıksır tum grubumla bırlıkte gunluk 50 ejder mınumum(sahıs bası sayı tılkısı dırenc ıksırlerı cabası). Güzel hesaplamıssınız ınsanların malzemelerının tukenecegını zamanlamada guzel kudretı akce ıle satın alınması guncellemesı. Fakat hesaplamadıgınız cuvalladıgınız bıseyler var. İş yapıcam derken oyunda kac oyuncu kaybettınız bılıyormsunuz. Para kazanma kaygınız bu kadar buyuk olursa tam olarak daha oturmamıs, sıstemı cokertırsınız. Buraya yazıyorum sız bu gaffarın ya yeteneklerınden kısıcaksınız ya zırhını dusurceksınız. Kesımı kolaylastırmak ıcın bıseyler yapıcaksınız yoksa oyuna gırer kendınız oynarsınız. Yakın bır zamanda ben grubumla bu Boss u ındırıcem. Sonra ne mı olucak 1 TL. dahı harcımıycam sadece dostlarımla muhabbete gırıcem. Tecrubelerımıde paylasmıycam kımseyle cunku bu sıze ıyılık olur. Sız benım sınırlerımı alt ust ettınız oyun oynayıp zevk aldıgım bı ortamı bana ezıyet halıne donusturdunuz. Yazmak ıstedıgım cok sey var fakat da fazla konusmak ıstemıyorum.

Exixiz-Jinekolog-BASİ

TUNA
Resim

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**

www.istanbuloyun.com
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

Sadece Gaffar Olsa keşke Sorun
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen emrah »

GORSOMAN yazdı:
Exixiz yazdı:Çemberlitaş güncellemesi geleli 1 ay oldu. Aylar öncesinden malzememizi hazırladık. Çarlarımız olabilceğinin en üst seviyesinde hazır beklerken. Nihayet güncelleme geldi. Sabahın kör vaktinde girdik oyuna başladık taaruz du sıhhıyedi çıraktı kalfadı vb... derken Yol Savasçısını indirdik. Zamanla GBMX düştü. Stuartı İndirdik. Semiha HANIMI gördük kestik(GAFFAR ın yanına gonderdık). Nihayet GAFFAR ile karsılastık ilk deneme süre yok kısa süre sonra atıldık :D Dedik yanlıs yapıyoruz taktıkler gelıstırdık. Kısa zamanda gitmek ıcın devrıyesıydı, dırencıydı derken en kısa zamanda hatasız gıttık. Sonuc GAFFAR bey KADIM, Junon, Motor, Kenan, Cent'ı bırlesımı gıb bısey olmus nerdeyse 10 canda bır 1 yetenek cıkıyor karsımıza alan saldırısıydı, sahıs saldırısı vb... her yenı gırısımızde carların yeteneklerını degıstırıp gırıdık. Beyın fırtısına yapmaktan beynımız jole kıvamına geldı, her gaffar macerası sonrası beyni cıkartıp masanın ustune koyuyorum tokatlamaya baslıyorum kendıne gelsın dıye. SELMAN kardesım ısyan ettı sonuna kadar haklı bir isyan yaptıkları hataların farkına vardılar yenı bır guncelleme geldı. Sonucu soyleyım GAFFAR'ı kesıme basladıgımız vakıt 4.30 saatten fazla zamanımız oluyor gunlerdır her gun durmadan denıyoruz. Dıkkat ettıgım bısey var GAFFAR'ı kesmek ıcın ben kuklacı sunucusunda oynuyorum. Kac grup var GAFFAR ı devırmeye calısan pek fazla oldugunu sanmıyorum. Sıgınak, Mıgrat boylemıydı ınsalar gırıyordu kesmeye calsıyordu gucu yettıgı kadar motor kesıyordu bıseyler yapılıyordu. Sımdı bellı kısım harıcındekı oyuncular bırakın GAFFAR'ı kesmeyı Yol Savascısını bıle goremez. Ayıyı mecbur kostunuz ınsalara burda aslında kızmadım sızlere bı emegınız var karsılıgını sonuna kadar almalısınız. Iksır cıkardınız akce sıstemı ıle ınanılmaz malzememız vardı soylemek ıstemıyorum resmen suan tukenıyor. Harcagımız ıksır tum grubumla bırlıkte gunluk 50 ejder mınumum(sahıs bası sayı tılkısı dırenc ıksırlerı cabası). Güzel hesaplamıssınız ınsanların malzemelerının tukenecegını zamanlamada guzel kudretı akce ıle satın alınması guncellemesı. Fakat hesaplamadıgınız cuvalladıgınız bıseyler var. İş yapıcam derken oyunda kac oyuncu kaybettınız bılıyormsunuz. Para kazanma kaygınız bu kadar buyuk olursa tam olarak daha oturmamıs, sıstemı cokertırsınız. Buraya yazıyorum sız bu gaffarın ya yeteneklerınden kısıcaksınız ya zırhını dusurceksınız. Kesımı kolaylastırmak ıcın bıseyler yapıcaksınız yoksa oyuna gırer kendınız oynarsınız. Yakın bır zamanda ben grubumla bu Boss u ındırıcem. Sonra ne mı olucak 1 TL. dahı harcımıycam sadece dostlarımla muhabbete gırıcem. Tecrubelerımıde paylasmıycam kımseyle cunku bu sıze ıyılık olur. Sız benım sınırlerımı alt ust ettınız oyun oynayıp zevk aldıgım bı ortamı bana ezıyet halıne donusturdunuz. Yazmak ıstedıgım cok sey var fakat da fazla konusmak ıstemıyorum.

Exixiz-Jinekolog-BASİ

TUNA

Tamamına katılıyorum destek verıyorum
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Tuna abimde bizim gruptaydı.. (Kuklacı-RoA)

Bu Gaffar öyle bir adam ki , SABIR TAŞI OLSAN; ÇATLARSIN ;)
Kullanıcı avatarı
GORSOMAN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GORSOMAN »

atabey yazdı:Tuna abimde bizim gruptaydı.. (Kuklacı-RoA)

Bu Gaffar öyle bir adam ki , SABIR TAŞI OLSAN; ÇATLARSIN ;)
Resim

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**

www.istanbuloyun.com
Kullanıcı avatarı
SyLv3sTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen SyLv3sTeR »

Exixiz-Jinekolog-BASİ

TUNA
Aklımızdakilerin Bir Çoğunu Özetlemişsin Kardeşim Teşekkürler Ama Bu gibi Mesajlardan günde 10 Tane Açılıyor Ayıyı Aldık mı ? Aldık Çemberli Kutusu Aldık mı ? Aldık Maden toplamak için Akçe Aldık mı ? Aldık Bizim Verdiğimiz Paralarla Süpercan Mış neymiş Onun Cdsi Bedavaya Gönderiliyor mu Gönderiliyor Tamam O zaman Uğraşmaya DEvam Bu arada dip Not Geçiyim İkvden Sonra Türeviş Sobee Oyunları Burdaki İnsanların 3 5 Aldığı ilk Pluslardan Sonra Sermaye Olmuştur .
Resim
Resim
Resim
Exixiz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Exixiz »

Çok haklısın aldıkmı aldık. Benim için sınır burasıdır. Neden aldım oyundan zevk olıyordum. Artık oyunun bana verdiği zarar gözle görülür boyutlara geldi.
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Crack »

Şuan da oyunun yenilenme hızını yakalayan bir avuç sağlam oyuncu var zaten. Söylediğin gibi Miğrat / Sığnaklara herkes girebiliyordu ve bir sonuç almadan çıkmıyordu. Ben daha Gaffara kadar gelemedim iyi ki de gelmemişim söylediklerin kadar zor ise zaten benim ne iksirim yeter ne zamanım yeter. Konuyu destekliyorum bir sonuç alma ümidim olmasa da.
Resim
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar
Arkadaşlar dün ilk kez sancak sunucusunda GÖK TAKIMI olarak gaffarı ilk gördük ve deneme girişimlerinde bulunduk bizlerin vardığı sonuç su oldu SEMİHA DRENÇ KIRMA YETENEĞİNİ DÜŞÜNEREK ilk gaffardan önce semihayı keselim dedik. sonrasında gafarı keselim bu veriyi deneyen oldumu acaba merak ettim.
Resim®
SİNCE 2007...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön