ARAF LONCASI HAKKINDA

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Re: ARAF LONCASI HAKKINDA

Mesaj gönderen Masterlid »

petre79 yazdı:sende bazı türler gibi bize saldırma! o kadar cıvık birisin ki; hemen benim yazımı buldun okunuyu nerelere getirdin. :(

sizi bilmiyorum ama bizde eleman diye bir kavram yok arkadaş vardır.
Konuyu Saptırdığım , Bir Yere Çektiğim Felan Yok .
Gerçekler Ortada
Ve ÇOK ACI ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
petre79
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen petre79 »

Şu halinle acınacak haldesin. Bu sana son cevabım
Kullanıcı avatarı
Sanctuary
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sanctuary »

Boşver hocam Açıklama içinde sağol ;)
Resim
Mkbnsnn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Mkbnsnn »

Masterlid yazdı:
Herkesi Eleştirdiğimi Kim Söyledi ? Kısasa Kısas , Oyunda Olup Bitenleri Bilmeden Burada Yazıklarımla Beni Eleştirme ;)
sen aristoklat mısın ?
Kullanıcı avatarı
ARAFxAcayipHerif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ARAFxAcayipHerif »

Abi bırak şu çocuk cevap bile verilmiycek cinsten :D Abi Bunlar senin öğrencilerinden bile geri :D aslında bunlara ders vericeksin adamlar Oyun bu dedikçe asosyal tavırlarla hala klavyede bıdı bıdı :D
ARAFxAcAyİpHeRiF

Resim
Kullanıcı avatarı
ARAFxAcayipHerif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Masterlid yazdı:
ycezik95 yazdı:Aron musun ares misin ne haltsan, forumda her açılan konuya yorum yapmak hatta yorum yapmayı bırak eleştirmeyi neden yapıyosun ki ? Adam oraya güzelce yazmış. İstediklerini anlatmış mı anlatmış. Daha o zaman sanane yazının imlasından noktalamasından. Her şeye muhalefet olma artık biraz insan ol !!!
Her Şeye Muhalefet Felan Değilim , Düşmanıma Muhalefetim ;)
Ayrıca Arz Klanında Bu Konuya Muhalefet Olacak Birçok Kişi Bulurum ,
Sadece Ben Değil Çoğu Arz ARAFX ' Lerden Nefret Ediyor ;)

Nefret duygusu öyle kolay bişey degildir .. Nefret etmek için ya insanı çok iyi rencide ediceksin yada ona oyunda degil gerçek hayatında bi darbe vurucaksın .. Çok şükür kimseyi rencide ettigimiz yok her insana bir bakarız bu bir OYUN kaç sefer daha bunu sana anlatmam lazım arzsan kesilceksin lodossam kesilicem oyunda zaten kural bu kesildikçe gelip burda yok bütün arzlar ARAF'lardan nefret ediyo gibi saçma düşüncelere kapılma bi ton arkadaşım var arz ne saçmalıyosun? baba parası ile almışsın bi bilgisayar Allah yukarda kesin netide o ödüyordur geliyosun forumda cıvık vıcık yazılar yazıyorsun ona buna rencide edici sözler yazmaya çalışıyosun git biraz kitap oku Oyunda sürünecegine :D
ARAFxAcAyİpHeRiF

Resim
Kullanıcı avatarı
ARAFxAcayipHerif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Masterlid yazdı:
petre79 yazdı:S.A. TILSIM SUNUCUSUNUN DEĞERLİ OYUNCULARI!

Ben ARAFXBaşkan: Loncamız yeni kurulmasına rağmen; loncaMIZ üyeleri arasındaki arkadaşlık ilişkimiz birçok eski loncalara göre daha samimi ve daynışma içinde olduğunu düşünüyorum. Şunuda belitmek isterim ki, loncadaki üyeler arasında ki tanışma çok öncelerine dayanmaktadır. Benim önceki çarımın ismide stabxinfazcı idi. ama şunuda açıklama gereği duğdu şimdi: stab loncası ile bir sorunum olmamıştır olmayacaktırda!(stab loncasındaki oyuncular akrabam ve reeldende görüştüğümüz arkadaşlarımdır. Buradan hepsine tekrar selamlar.) Ben Kastamonu'da öğretmen olarak görev yapmktayım. Bütün oyuncu arkadaşlarımı her zaman misafir olarak ağırlamaktan mutlulıuk duyarım. pek foruma yazmasanda takip ediyorum. Merak edenlere açıklama gereği duydum.

OYUNDA VE REELDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE ...
Herhangi Bir Fizik Öğretmeninin Bile Türkçesi Daha İyidir ;)
Öğretmen Olduğundan Eminmisin :P

Herkse ''Türkçe'' dersi vermek yerine kendin bi bak yazılarına nasıl bi Türkçe yazılımı kullanıyorsun!!!

Hangi dil bilgisi dersinde gördün cümlede bütün kelimelerin büyük harfle başladıgını?
ARAFxAcAyİpHeRiF

Resim
Elltoro
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Ehl I Keyf

Mesaj gönderen Elltoro »

SLM ARAF Loncasında kı 2 karekter(ARAFXXBAŞKAN ARAFXXGOZUKARA) her zaman bızım kardesımız abımızdır .. Ve her zaman bızım loncamızın bır karekterıdır .. Dıger lonca uyelerını tanımadıgım ıcın onlar ıcın yorum yapmıyorum .

REBEL loncasına gelınce ınsanın oncelıkle ne olursa olsun karsındakıne saygısı olması lazım.. Burda ınsan guzel bışey anlatmış sen bunu bıle kendıne yedıremeyım gelmış ınsanları karalıyosun ..Herkese saldırırsınız kesılınce utanmadan bolgeden yazarsınız oncelıkle kendınıze cekı duzen verın. İnsanın hareketlerı o ınsanın ruh halını belırler bu da senın nasıl bır karekterde oldugunu gosterır.

LONCAM (Stabx) adına her zaman abımın ve kardesımın arkasındayız ve arkasında dururuz .
Bizler 5 dk da arkadaş olmadık 5 dk bırbırımızı tanımadık ..

Kimse bışeyı unutmasın bu bır oyundur gecer dostluklar bakı kalır...
Adaletin hakim oldugu yerde silahin yeri yoktur
ResimResimResim
Elltoro
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Ehl I Keyf

Mesaj gönderen Elltoro »

Resim

BÜTÜN ARAF LONCASININ KANDILI MUBAREK OLSUN ARKADAŞLAR....
Adaletin hakim oldugu yerde silahin yeri yoktur
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
ARAFxAcayipHerif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Elltoro yazdı:Resim

BÜTÜN ARAF LONCASININ KANDILI MUBAREK OLSUN ARKADAŞLAR....

Saolasın kardeşim .. Hepimizin mubarek ola Allah hepmize hayırlı daha çok kandilleri gösterir inşallah ...

Elltoro yazdı:SLM ARAF Loncasında kı 2 karekter(ARAFXXBAŞKAN ARAFXXGOZUKARA) her zaman bızım kardesımız abımızdır .. Ve her zaman bızım loncamızın bır karekterıdır .. Dıger lonca uyelerını tanımadıgım ıcın onlar ıcın yorum yapmıyorum .

REBEL loncasına gelınce ınsanın oncelıkle ne olursa olsun karsındakıne saygısı olması lazım.. Burda ınsan guzel bışey anlatmış sen bunu bıle kendıne yedıremeyım gelmış ınsanları karalıyosun ..Herkese saldırırsınız kesılınce utanmadan bolgeden yazarsınız oncelıkle kendınıze cekı duzen verın. İnsanın hareketlerı o ınsanın ruh halını belırler bu da senın nasıl bır karekterde oldugunu gosterır.

LONCAM (Stabx) adına her zaman abımın ve kardesımın arkasındayız ve arkasında dururuz .
Bizler 5 dk da arkadaş olmadık 5 dk bırbırımızı tanımadık ..

Kimse bışeyı unutmasın bu bır oyundur gecer dostluklar bakı kalır...

Boşver ben artık bu çocuk saydıgım kişiye hiç bi yerde hiç bi zaman cevap yazmıycam bugün bütün konulara şöyle girdim baktımda . Herkesi küçümseyen ifadeler yazmış her konuda kesin kullanmış rencide edici kelimeler .. Sonra dank etti kaile alıncak bi kişiligi bile yok o yüzden bu saatten sonra adam yerine koyupta cevaplamıycagım hiç bi yazısını sizede tavsiyemdir ...

Hadi abi sizden çok söz etti hiç bi kötü bişey duymadım Sen nasıl bizi kardşein gibi görüyorsan bizde sizi öyle görüyoruz aynı teknede yolcuyuz sadece koltuk numaralarımız degişik :D
ARAFxAcAyİpHeRiF

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön