Sn Lathander size sorumuz var

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
BoSNaSaNCaK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Sn Lathander size sorumuz var

Mesaj gönderen BoSNaSaNCaK »

nisan iksir güncellemesine yazdığınız cevap ile ilgili bilgilendirme istediğimiz bir konu var.
Lathander yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Yorumlarınızı soluksuz takip ediyoruz. Halen vurguladığımız bir konunun gözden kaçtığını görmekteyim.

İksir güncellememizin temel amacı mevcut iksir üretme/kazanma yollarını daha basit hala getirmek değil, mevcut sistemde iksir edinme yolları ile iksir sahibi olmayan ve genel ağırlığı işleri dolayısı ile oyuna kısıtlı süreler ile girebilen oyuncularımızdan oluşan kitlelere bir alternatif sunmaktır.

Sobee ekibi olarak forumda oyunda yada destek kanallarında sizlerden gelen öneri ve şikayetleri takip ediyoruz. Doğru anlarda sizlere kolaylık sağlayan imkanlar sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz. Örnek olarak Ruh Taşı görevi ile Yaşam Merkezi'ne geçişin kolaylaştırılması tüm oyuncularımız için yapılan bir kolaylıktır. Fakat iksir güncellemesi ise oyunda çok fazla kalamayan bu yüzden geri kalan oyuncularımız için yapılan bir güncellemedir.

Sobee ekibi olarak yine sizlerden gelen yorumları takip etmeye devam edeceğiz. Bu arada fikirlerinizi paylaşırken sizden farklı fikirlere de saygı göstermenizi rica ediyorum.
Merhaba Sayın Lathander,

Yazdıklarınızı okudum ve oyuna pek vakit ayıramayan kişiler için iksir güncellemesini yaptığınız sonucunu çıkardım.
bence bu olumlu bir gelişme

yine oyuna pek vakit ayıramayan oyuncular için çemberlitaş öncesi şaheserlerin aktarımını açmayı düşünüyormusunuz?
şaheser silahı olmayan oyuncuların çemberlitaş ta şansları yok.
örnek olarak çemberlitaş tan yeni şaheser silah çıkaran bir oyuncunun ejder asasının bankada durmaktan başka bir işe yaramayacağı aşikar.
bunun yerine ihtiyacı olan diğer oyuncuya satılsa hem diğer oyuncununda çemberlitaşa girebilme imkanı olur hemde satan oyuncu daha önce emek verip ürettiği şaheserin karşılığını yine almış olur.

çemberlitaş öncesinde oyuncuların büyük bölümü şaheser transferine karşıydı.
şu anda forumdaki konulardanda belli olacağı üzere olay tam tersine dönmüş vaziyettedir.
çünkü daha önceden şaheserini üretmiş oyuncu şaheserini satarken verdiği emeğin büyük bir kısmını geri almış olacak.

lütfen bu konuda olumlu yada olumsuz sebebi ile ilgili bir cevapla bizleri bilgilendirin.
SANCAKTAR[(^) Ashab-ı Kehf]
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]

GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
Kullanıcı avatarı
BoSNaSaNCaK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Sn Lathander size sorumuz var

Mesaj gönderen BoSNaSaNCaK »

Sn Lathander konuya cevap vermiştir. konunun mümkünse silinmesini rica ediyorum

Lathander yazdı:
BoSNaSaNCaK yazdı:
Lathander yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Yorumlarınızı soluksuz takip ediyoruz. Halen vurguladığımız bir konunun gözden kaçtığını görmekteyim.

İksir güncellememizin temel amacı mevcut iksir üretme/kazanma yollarını daha basit hala getirmek değil, mevcut sistemde iksir edinme yolları ile iksir sahibi olmayan ve genel ağırlığı işleri dolayısı ile oyuna kısıtlı süreler ile girebilen oyuncularımızdan oluşan kitlelere bir alternatif sunmaktır.

Sobee ekibi olarak forumda oyunda yada destek kanallarında sizlerden gelen öneri ve şikayetleri takip ediyoruz. Doğru anlarda sizlere kolaylık sağlayan imkanlar sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz. Örnek olarak Ruh Taşı görevi ile Yaşam Merkezi'ne geçişin kolaylaştırılması tüm oyuncularımız için yapılan bir kolaylıktır. Fakat iksir güncellemesi ise oyunda çok fazla kalamayan bu yüzden geri kalan oyuncularımız için yapılan bir güncellemedir.

Sobee ekibi olarak yine sizlerden gelen yorumları takip etmeye devam edeceğiz. Bu arada fikirlerinizi paylaşırken sizden farklı fikirlere de saygı göstermenizi rica ediyorum.
Merhaba Sayın Lathander,

Yazdıklarınızı okudum ve oyuna pek vakit ayıramayan kişiler için iksir güncellemesini yaptığınız sonucunu çıkardım.
bence bu olumlu bir gelişme

yine oyuna pek vakit ayıramayan oyuncular için çemberlitaş öncesi şaheserlerin aktarımını açmayı düşünüyormusunuz?
şaheser silahı olmayan oyuncuların çemberlitaş ta şansları yok.
örnek olarak çemberlitaş tan yeni şaheser silah çıkaran bir oyuncunun ejder asasının bankada durmaktan başka bir işe yaramayacağı aşikar.
bunun yerine ihtiyacı olan diğer oyuncuya satılsa hem diğer oyuncununda çemberlitaşa girebilme imkanı olur hemde satan oyuncu daha önce emek verip ürettiği şaheserin karşılığını yine almış olur.

çemberlitaş öncesinde oyuncuların büyük bölümü şaheser transferine karşıydı.
şu anda forumdaki konulardanda belli olacağı üzere olay tam tersine dönmüş vaziyettedir.
çünkü daha önceden şaheserini üretmiş oyuncu şaheserini satarken verdiği emeğin büyük bir kısmını geri almış olacak.

lütfen bu konuda olumlu yada olumsuz sebebi ile ilgili bir cevapla bizleri bilgilendirin.

Selam BoSNaSaNCaK, bahsettiğin konu bir öneri durumudur. Evet oyuncularımızdan böyle bir talep vardır. Bu talebi değişik mecralarda gördük. Fakat şu an olur yada olmaz noktasında bir açıklama yapamam.

Bilgine, iyi forumlar.
SANCAKTAR[(^) Ashab-ı Kehf]
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]

GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Katılıyorum bencede artık yeni şaheserlerin gelmesiyle birlikte eski şaheserler satışa çıkarılmalı ...
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Merhabalar,

Oyuncularımızın istekleri doğrultusunda şartlar el verdiği sürece İstanbul Kıyamet Vakti'nde sizlerin düşünce ve isteklerinize yer verilmektedir. Şaheser Aktarımı olarak şuan bir düşünce yok demek değildir. Bu tür düşünce ve önerilerinizi Destek Formu vasıtası Öneri bildirimi ile " Öneri Havuzu " 'nda yerini almasını sağlayabilir ve ilerleyen dönemlerde oyun içerisinde ki değişikliğe ön ayak olabilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, keyifli forumlar dilerim.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön