bakın beyler ben burda birden akfamı çıkarıp yakalıyorum ve hemen çocuğu nasılda bırakıyor.Fahri beyden bunu beklemezdim ben de terzi sanıyordum meğer elbiselerin arasında kimsesiz çocuğu... çocuk mağdur oldu bir şeyler yapın.
bu fotoğrafta birde utanmadan elini göğsüne koyarak eyvallah diyor :S utanmaz adam baryak satarak kendini aklayacağını düşünüyordu ama bu görüntüler onun işlerini su yüzüne çıakrdı pis sapık
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/26/3129.jpg burda busy vurmaya başladı lan olm gm görcek filan derken baktım adamcağız kan revan içinde dedim bi yere götürelim neyse elbiselerin oraya sakladık 1-2gün yanına gitmeyin nolur ya :S
Resimleri bu şekilde koymak, upload dahili siteden kaynaklanmaz ve tabiiki bilgisayardanda..
Forumda İMG butonu var konu açarken image anlamına gelir resim koyabilme kodudur HTML dahilindeki.
Upload sitesinden aldığınız URL/LİNK/RESİM ADRESİ 'ni [img]tagları arasına yerleştirirseniz resminiz bu şekilde görünür..'de slaş olmalıdır
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli ! @SezerADATEPE Meran