güle gülee meydan bana kaldı xDVandervaart yazdı:Ben FACE yollarına gidiormsana ii takılmalar=)
Kutuplardaxpaşa:arwaladze:kutuplardaxmafya ıcerı
Re: Kutuplardaxpaşa:arwaladze:kutuplardaxmafya ıcerı

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Yolun açık olsnMORDuMan yazdı:güle gülee meydan bana kaldı xDVandervaart yazdı:Ben FACE yollarına gidiormsana ii takılmalar=)
Vandervaart yazdı:Yolun açık olsnMORDuMan yazdı:güle gülee meydan bana kaldı xDVandervaart yazdı:Ben FACE yollarına gidiormsana ii takılmalar=)
takılcak adma kalmadı gerçi ama sağol xD

Selamun aleykum ben hasan Kutuplardaxmafya - paşa - Arvaladzex Hakkımda söylenen olaylar ıftıradan baska bısey degıldır kısacası olay öyle gelıstı:
Becronxwarrior'a takı dusmus ve benım yanıma gelıp hasan abı bende takı var ne kadara alırsın dedi bende alex ın para ettıgı zamanlar 2 alex ve 1 m para verırım dedım fıyatta anlastık ben takıyı aldım benım acıl ısım oldugu ıcın dıger cara gectım parayı gözumun onunde benım cardan bi kardesım parayı ve 2 alex ı verdı üstüne yapılan aglamalara karsılık 200 bınde hedıye verdı ondan sonra 2 m daha ıstedıler bende pazarlıgın bıttıgını ve tek kurus bıle vermeyecegımı söyledım sonra işi siz bana hiç para vermedıniz seklınde yorumladılar ve foruma tasıyıp haklı olduklarını göstermek ıstedıler benım bundan sonra becronx loncasına en ufak bir yardımım olmayacaktır
Saygılarımla...
Hasan Kurt...
Becronxwarrior'a takı dusmus ve benım yanıma gelıp hasan abı bende takı var ne kadara alırsın dedi bende alex ın para ettıgı zamanlar 2 alex ve 1 m para verırım dedım fıyatta anlastık ben takıyı aldım benım acıl ısım oldugu ıcın dıger cara gectım parayı gözumun onunde benım cardan bi kardesım parayı ve 2 alex ı verdı üstüne yapılan aglamalara karsılık 200 bınde hedıye verdı ondan sonra 2 m daha ıstedıler bende pazarlıgın bıttıgını ve tek kurus bıle vermeyecegımı söyledım sonra işi siz bana hiç para vermedıniz seklınde yorumladılar ve foruma tasıyıp haklı olduklarını göstermek ıstedıler benım bundan sonra becronx loncasına en ufak bir yardımım olmayacaktır
Saygılarımla...
Hasan Kurt...
Hasan kardeşimizin bu konuda haksız olduğunu düşünmüyorum. kİ 1.5 m İÇİN onun için ufak para için öyle duruma düşeceğini inanmıyorum
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben kutuplardaxpaşa : hakkımda yazılan bu suclamalar dıyorum ben tamamen asılsızdır . evet bır takı aldım . karsişilginda 2 alex +1m para vercemı söyledım ve oyle anlastık . bunu bana satan bı cocuktu. abı ne olur para ver dedı bana lazım dedı 200 bın daha verdım . yıne benden 2 m ısteyınce :kızdım ve vermeyecımı soyledım daha .Bu tur suclamalarla ısmımı karalamaya calısan kucuk bebelere derım kı : Bırılerının doldurusuna gelıyorsuznuz .Ben deıl 1m 1 mılyar olsada kımsenın parasını almam .Benı bılen bılır. bır kısı ıspat etsın tum carlarımı sılcem insanı karalamak bu kadar kolay deıl . Bu ıftırayı bana atanlaara dıyorum Yazıklar olsun sıze ..................................................................SAygılarımla:Kutuplardaxpaşa
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
haklısn hasan 2 3 kurus nedir kı sn onun agzını yapcn yakup kafeye gelınce sorarsn hesabını
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...