Öyle olsa 30 tane hesap açmamı gerektirecek bir durum kalmazdı
[23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
- IxGoLDeNxI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Re: [23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
Ben yönetim yalakası falan değilim
GoLDeN - FaunTLeRoy - xKonsantrasyoNx - KonsantrasyoN

- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
+1 :mrgreen:Zwartan yazdı:Sevgili İKV Oyuncuları,
- Çalıştığı için oyuna kısıtlı sürelerde girebilen ve bu nedenle diğer oyuncular kadar materyal toplayamayan, iksir üretemeyen ve geri kalan oyuncularımızdan gelen talepler doğrultusunda bu ve benzeri güncellemeler yapılabilir.
- Tabii ki bunu yaparken oyundaki üretimi baltalayacak veya oyun dengesini bozacak seviyede düşük fiyat belirlenMEmelidir.
Bu nedenle de iksirler için belirlenen fiyat bu olmuştur. Aksi takdirde oyuna zaman ayırarak üreticilik ve toplayıcılık yapan oyuncuların emekleri hiçe sayılmış olurdu.
İksir fiyatlarının bu hassas dengeye göre belirlendiğini bilmenizi isteriz.
- Oyundaki İksir sisteminde herhangi bir değişiklik yapılmadığını hatırlatır ve Akçe ile iksir almak isteMEyenlerin eskiden nasıl oynuyorlarsa aynı şekilde devam edebileceklerini bilmelerini isteriz.
İyi oyunlar.
Sobee Studios
Kusura bakmayında bu şekilde dünyanın en çok beğenilen oyunları arasına girmek imkansızdır. Biz iksirin tanesi 10 akçe fazla olur düşüncesindeyken 300 akçe bizi biraz şaşırttı.
Oyun daha 4 yıllık bir oyun ve 5. yılına girmeden daha altın çağını yaşamadan başlangıç aşamasında oyunculardan bukadar tepki çekmek ve oyuncu kaybetmek başarısızlığın göstergesidir. Dünyanın hangi oyunu bukadar para üzerine kurulu olabilir ki. Daha bismillah 5 sene bile olmadı oyun geniş bir kitleye bile yayılmadan bukadar oyuncu kaybetmek nedir.
Oyun her tarafıyla hata kaynıyor. Efektler , konular, yönetim, oyun içeriği vs... bir sürü hata var.
Anlaşılan suç bizde. Türk yapmış bir oyun destek olalım dedik 2. gun yedik kazığı.
20 TL: silah yükseltme
30 TL: Plus
6 + 6 12 TL: Grup yağma
6+6+6 18 TL: Maden şans
20 TL : KP artırıcı
Burada 1 ay içindeki oyunda harcadığım para var.
Şimdide iksir çıktı başımıza.
bi çemberli taş atmak için 10 iksir rahat gidiyor. 10 iksirin maliyeti ise 210 adet materyal. İşden 5 de çıkıyorum. Eve gel yemek temizlik ıvır zıvır derken saat oluyor 7-8. Bu saatten sonra bu 210 adet materyali sizce toplamak mümkün müdür? diyelim 3 saatde topladım bunları. saat 10 oldu 10 ndan sonra ç.t ye girmek 3-4 saat zaman gidiyor yani oynamasam daha iyi.
Bu arada özel hayata hiç zaman kalmıyor.
Oyun daha 4 yıllık bir oyun ve 5. yılına girmeden daha altın çağını yaşamadan başlangıç aşamasında oyunculardan bukadar tepki çekmek ve oyuncu kaybetmek başarısızlığın göstergesidir. Dünyanın hangi oyunu bukadar para üzerine kurulu olabilir ki. Daha bismillah 5 sene bile olmadı oyun geniş bir kitleye bile yayılmadan bukadar oyuncu kaybetmek nedir.
Oyun her tarafıyla hata kaynıyor. Efektler , konular, yönetim, oyun içeriği vs... bir sürü hata var.
Anlaşılan suç bizde. Türk yapmış bir oyun destek olalım dedik 2. gun yedik kazığı.
20 TL: silah yükseltme
30 TL: Plus
6 + 6 12 TL: Grup yağma
6+6+6 18 TL: Maden şans
20 TL : KP artırıcı
Burada 1 ay içindeki oyunda harcadığım para var.
Şimdide iksir çıktı başımıza.
bi çemberli taş atmak için 10 iksir rahat gidiyor. 10 iksirin maliyeti ise 210 adet materyal. İşden 5 de çıkıyorum. Eve gel yemek temizlik ıvır zıvır derken saat oluyor 7-8. Bu saatten sonra bu 210 adet materyali sizce toplamak mümkün müdür? diyelim 3 saatde topladım bunları. saat 10 oldu 10 ndan sonra ç.t ye girmek 3-4 saat zaman gidiyor yani oynamasam daha iyi.
Bu arada özel hayata hiç zaman kalmıyor.
Sabancı Group
- AsiLMuSaoqLu
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
Normal oyun parasıyla satılsa iyiydide
sizde para kazancanız tabi xd
AsiLMuSaoqLu
AsıLMuSaoqLu
Vatanxkehanet
AsiLMuSaoqLuŞ
AsiLMuSaoqLuII
AsiLLeRŞıMaRMazZ! Taklitlerinden Sakınınız !..
AsıLMuSaoqLu
Vatanxkehanet
AsiLMuSaoqLuŞ
AsiLMuSaoqLuII
AsiLLeRŞıMaRMazZ! Taklitlerinden Sakınınız !..
5, 10 akçeden iksir aldığınızda emeği ile iksir üreten adamın emeği nereye gidecek, hiç düşünüyor musunuz ?
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Zwartan yazdı:Sevgili İKV Oyuncuları,
- Çalıştığı için oyuna kısıtlı sürelerde girebilen ve bu nedenle diğer oyuncular kadar materyal toplayamayan, iksir üretemeyen ve geri kalan oyuncularımızdan gelen talepler doğrultusunda bu ve benzeri güncellemeler yapılabilir.
- Tabii ki bunu yaparken oyundaki üretimi baltalayacak veya oyun dengesini bozacak seviyede düşük fiyat belirlenMEmelidir.
Bu nedenle de iksirler için belirlenen fiyat bu olmuştur. Aksi takdirde oyuna zaman ayırarak üreticilik ve toplayıcılık yapan oyuncuların emekleri hiçe sayılmış olurdu.
- Oyundaki İksir sisteminde herhangi bir değişiklik yapılmadığını hatırlatır ve Akçe ile iksir almak isteMEyenlerin eskiden nasıl oynuyorlarsa aynı şekilde devam edebileceklerini bilmelerini isteriz.
İyi oyunlar.
Sobee Studios
İKSİRİN AKÇESİ OLMAZ YAZIK GÜNAH! HERŞEY REEL PARAYA DÖNÜYOR ŞİMDİ İSTEMİYOSAN GİT ÜRET DİCENİZ AMA OLMAZ BÖYLE 300 AKÇEDEN BAHSEDİYOZ 5 İKSİR İÇİN.

- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
CuRe yazdı:5, 10 akçeden iksir aldığınızda emeği ile iksir üreten adamın emeği nereye gidecek, hiç düşünüyor musunuz ?
emeği ile iksir üretmek ne demek ya bu oyuna kaç saatimizi adıycaz saçma saçma konuşma bu iksir bize lazımsa ve çok gidiyorsa bu aktar şevkette satılacak vede oyun parasıyla olacak bu kadar basit sen ne emeğinden bahsediyosun hepimiz belli yaşı geçmiş çalışan insanlarız iksir için saatlerimizi maden çekmeyemi ayırcaz he ayırma paranla al dersen neden ben bu kadar pahalı iksire para vereyimki ona vereceğim para benim bi dünya ihtiyacımı giderir saçmalık bu akçeyle iksir oyun parasının bi anlamı kalmadı bide siz ve sizin gibiler bu şekil yazınca vallahi insanın oyuna giresi gelmiyor el vicdan diyorum allah yardımcımız olsun
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

:arrow: SOYGUNCULARxPrince yazdı:Zwartan yazdı:Sevgili İKV Oyuncuları,
İyi oyunlar.
Sobee StudiosSoyguncular
[VuSTuLaT]