Dayanamadım ve oyuna döndüm. Fakat...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Dayanamadım ve oyuna döndüm. Fakat...

Mesaj gönderen rockipsiz »

Selam arkadaşlar :) Özel sebeplerden dolayı oyunu bırakmıştım. 2 hafta oldu :) O sorunları hallettim. Oyuna tekrar dönmek için yeltendim ve forumda biraz konuları gezdim. Birçok dostum benim ardımdan oyunu bırakmış. Bu benim oyuna dönme isteğimi azalttı. Geri dönüyorum fakat Meran'a değil :? Anka'da birsürü arkadaşım var ve Anka'ya davet ettiler beni. Burdaki birkaç dostum da Anka'ya geçmiş. Ve çoğu dostum oyunu bırakmış. Bu nedenle artık Meran hikayesi benim için bitti :| Eğer Anka'ya gelmek isteyen dostum varsa her türlü yardıma açığım :) Arada Meran'a uğrayıp hal hatır sormak için gireceğim :)
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Choosens

Re: Dayanamadım ve oyuna döndüm. Fakat...

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

rockipsiz yazdı:Selam arkadaşlar :) Özel sebeplerden dolayı oyunu bırakmıştım. 2 hafta oldu :) O sorunları hallettim. Oyuna tekrar dönmek için yeltendim ve forumda biraz konuları gezdim. Birçok dostum benim ardımdan oyunu bırakmış. Bu benim oyuna dönme isteğimi azalttı. Geri dönüyorum fakat Meran'a değil :? Anka'da birsürü arkadaşım var ve Anka'ya davet ettiler beni. Burdaki birkaç dostum da Anka'ya geçmiş. Ve çoğu dostum oyunu bırakmış. Bu nedenle artık Meran hikayesi benim için bitti :| Eğer Anka'ya gelmek isteyen dostum varsa her türlü yardıma açığım :) Arada Meran'a uğrayıp hal hatır sormak için gireceğim :)

teşkilata git teşkilata oyunun en pahalı serveri :D 6 menekşe çektm 600m param oldu :D
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Kullanıcı avatarı
IxGoLDeNxI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Re: Dayanamadım ve oyuna döndüm. Fakat...

Mesaj gönderen IxGoLDeNxI »

rockipsiz yazdı:Selam arkadaşlar :) Özel sebeplerden dolayı oyunu bırakmıştım. 2 hafta oldu :) O sorunları hallettim. Oyuna tekrar dönmek için yeltendim ve forumda biraz konuları gezdim. Birçok dostum benim ardımdan oyunu bırakmış. Bu benim oyuna dönme isteğimi azalttı. Geri dönüyorum fakat Meran'a değil :? Anka'da birsürü arkadaşım var ve Anka'ya davet ettiler beni. Burdaki birkaç dostum da Anka'ya geçmiş. Ve çoğu dostum oyunu bırakmış. Bu nedenle artık Meran hikayesi benim için bitti :| Eğer Anka'ya gelmek isteyen dostum varsa her türlü yardıma açığım :) Arada Meran'a uğrayıp hal hatır sormak için gireceğim :)
Ankaya hoşgeldin :)
GoLDeN - FaunTLeRoy - xKonsantrasyoNx - KonsantrasyoN

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön