Dayanamadım ve oyuna döndüm. Fakat...
Dayanamadım ve oyuna döndüm. Fakat...
Selam arkadaşlar
Özel sebeplerden dolayı oyunu bırakmıştım. 2 hafta oldu
O sorunları hallettim. Oyuna tekrar dönmek için yeltendim ve forumda biraz konuları gezdim. Birçok dostum benim ardımdan oyunu bırakmış. Bu benim oyuna dönme isteğimi azalttı. Geri dönüyorum fakat Meran'a değil :? Anka'da birsürü arkadaşım var ve Anka'ya davet ettiler beni. Burdaki birkaç dostum da Anka'ya geçmiş. Ve çoğu dostum oyunu bırakmış. Bu nedenle artık Meran hikayesi benim için bitti :| Eğer Anka'ya gelmek isteyen dostum varsa her türlü yardıma açığım
Arada Meran'a uğrayıp hal hatır sormak için gireceğim 
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Re: Dayanamadım ve oyuna döndüm. Fakat...
rockipsiz yazdı:Selam arkadaşlarÖzel sebeplerden dolayı oyunu bırakmıştım. 2 hafta oldu
O sorunları hallettim. Oyuna tekrar dönmek için yeltendim ve forumda biraz konuları gezdim. Birçok dostum benim ardımdan oyunu bırakmış. Bu benim oyuna dönme isteğimi azalttı. Geri dönüyorum fakat Meran'a değil :? Anka'da birsürü arkadaşım var ve Anka'ya davet ettiler beni. Burdaki birkaç dostum da Anka'ya geçmiş. Ve çoğu dostum oyunu bırakmış. Bu nedenle artık Meran hikayesi benim için bitti :| Eğer Anka'ya gelmek isteyen dostum varsa her türlü yardıma açığım
teşkilata git teşkilata oyunun en pahalı serveri
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
- IxGoLDeNxI
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Re: Dayanamadım ve oyuna döndüm. Fakat...
Ankaya hoşgeldinrockipsiz yazdı:Selam arkadaşlarÖzel sebeplerden dolayı oyunu bırakmıştım. 2 hafta oldu
GoLDeN - FaunTLeRoy - xKonsantrasyoNx - KonsantrasyoN