Bugune kadar her seferinde bölgeden terbiyesizlik yapan sen ve senin loncandakiler.Biz durduk yerde kimseye delikanlıysanız em yapalım delikanlı yokmu vesaire şeylder demeyiz ve ayrica yok şu onun yalakası bunlar boyle o kimin bilmemnesi tarzında soylemleride biz yapmadık yanlıs hatırlamıyorsamARAFxAcayipHerif yazdı:Aslında yazmak bile istemem ama yazmalıyım bugün olay için ... Arafx Loncası yani biz daha yeni yeni bi araya gleiyoruz ve hepimiz Normal hayattan yani tanıdık arkadaşlar olarak kuruluyoruz 1 ay bile olmadı hatta 15 gün şuan 10 sağlam arkadaşız kimseyi almıycaz daha konu bile açmadık fark ettiyseniz bunları anllatım şimdi söyliyceklerim için önemli..
Bugün oyunda 3-5 pardus erkek lodoslar nerde em gelin yermi varmı deliknalı sizde o yürek gibi kelimeler kullandı bölgeden 1. erkeklik oyunda rpg çarlarla adam kesmek degildir...
2. yukarıdada belirttigim gibi daha yeni kuruluyoruz tam oldugumuz zaman her yere istediginiz zaman geliriz
3.
bölgeden ahkam keserek egerki oyunda havamız olsun diyorsanız açarız 100 bölge çar konuşup konuşup dururz bu iş öyle degil..
4.belliki eski loncasınız hiç böyle çocukca tavırlar yakışmaz..
5. elbette bizimde kendimize göre hatalarımız olur ama Her insanın gururu vardır varsa bi sorun çözülür Normal Hayatta..
6. bu oyunun rpg oldugunu unutmayın rol yapıyorsunuz çok kaptırmayın kendinizi eglenelim oyunumuza bakalım oyunda bin kez kesilcem nolcak yada bin kez kessem ?
Açıklama budur bundan sonra kalkıpta bölgeden deliyürek misalı yokmu deilikanlı lodos yokmu hepinizmi korkaksınız gibi kelimeleri kullanmamanız dileği ile...
ARAFX loncası açıklamasıdır....
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
.·´¯`·->PardusxParaNoyaK<-·´¯`·.
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸IxPaRDuSMaDMaXxI°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
`·.¸¸.·´´¯`··._.·PardusParaNoyaK`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Loncamıza Başvurmak İçin: http://parduspanterabasvuru.tr.cx
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RebeLs
Bu Araf'ın Özenip Bezenip O Muazzam Türkçesiyle Yazmaya ' ÇALIŞTILARINI ' Çok Beğendim , Kaç Dakika Sürdü Acaba Yazması ? Büyük Bir Cesaret İster 
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
Ayy oturmuş sanırımmadmax431 yazdı:Bugune kadar her seferinde bölgeden terbiyesizlik yapan sen ve senin loncandakiler.Biz durduk yerde kimseye delikanlıysanız em yapalım delikanlı yokmu vesaire şeylder demeyiz ve ayrica yok şu onun yalakası bunlar boyle o kimin bilmemnesi tarzında soylemleride biz yapmadık yanlıs hatırlamıyorsamARAFxAcayipHerif yazdı:Aslında yazmak bile istemem ama yazmalıyım bugün olay için ... Arafx Loncası yani biz daha yeni yeni bi araya gleiyoruz ve hepimiz Normal hayattan yani tanıdık arkadaşlar olarak kuruluyoruz 1 ay bile olmadı hatta 15 gün şuan 10 sağlam arkadaşız kimseyi almıycaz daha konu bile açmadık fark ettiyseniz bunları anllatım şimdi söyliyceklerim için önemli..
Bugün oyunda 3-5 pardus erkek lodoslar nerde em gelin yermi varmı deliknalı sizde o yürek gibi kelimeler kullandı bölgeden 1. erkeklik oyunda rpg çarlarla adam kesmek degildir...
2. yukarıdada belirttigim gibi daha yeni kuruluyoruz tam oldugumuz zaman her yere istediginiz zaman geliriz
3.
bölgeden ahkam keserek egerki oyunda havamız olsun diyorsanız açarız 100 bölge çar konuşup konuşup dururz bu iş öyle degil..
5. elbette bizimde kendimize göre hatalarımız olur ama Her insanın gururu vardır varsa bi sorun çözülür Normal Hayatta..
6. bu oyunun rpg oldugunu unutmayın rol yapıyorsunuz çok kaptırmayın kendinizi eglenelim oyunumuza bakalım oyunda bin kez kesilcem nolcak yada bin kez kessem ?
Açıklama budur bundan sonra kalkıpta bölgeden deliyürek misalı yokmu deilikanlı lodos yokmu hepinizmi korkaksınız gibi kelimeleri kullanmamanız dileği ile...
ARAFX loncası açıklamasıdır.....Ayrica son yazdigin yazıyla alakalı Ali abimize hem imzasında disiplin kurulu başkanı yazıyor hemde yaptıgı hareketlere bak demişsin ve bunun bir dejavu oldugunu soylemişsinn burdanda senin kelime dagarciginin seninde soyledigin gibi ne kadar geniş oldugunu anlıyoruz buna dejavu denmez çelişki denir dejavunun da ne olduğunu araştır öğren onuda ben acıklamiyim sana
.
Selamun Aleykum. Bu gün online olamayacağım. Akşam 8 de basketbol maçım var. İzlemek için gelecek varsa protokolden yer ayırabilirim sizlere
Hehehe.. Sevdim bu yazını..Chuckyx yazdı:Bu Araf'ın Özenip Bezenip O Muazzam Türkçesiyle Yazmaya ' ÇALIŞTILARINI ' Çok Beğendim , Kaç Dakika Sürdü Acaba Yazması ? Büyük Bir Cesaret İster

aLpoS
xScHooLBoyx
- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
madmax431 yazdı:Bugune kadar her seferinde bölgeden terbiyesizlik yapan sen ve senin loncandakiler.Biz durduk yerde kimseye delikanlıysanız em yapalım delikanlı yokmu vesaire şeylder demeyiz ve ayrica yok şu onun yalakası bunlar boyle o kimin bilmemnesi tarzında soylemleride biz yapmadık yanlıs hatırlamıyorsamARAFxAcayipHerif yazdı:Aslında yazmak bile istemem ama yazmalıyım bugün olay için ... Arafx Loncası yani biz daha yeni yeni bi araya gleiyoruz ve hepimiz Normal hayattan yani tanıdık arkadaşlar olarak kuruluyoruz 1 ay bile olmadı hatta 15 gün şuan 10 sağlam arkadaşız kimseyi almıycaz daha konu bile açmadık fark ettiyseniz bunları anllatım şimdi söyliyceklerim için önemli..
3.
ARAFX loncası açıklamasıdır.....Ayrica son yazdigin yazıyla alakalı Ali abimize hem imzasında disiplin kurulu başkanı yazıyor hemde yaptıgı hareketlere bak demişsin ve bunun bir dejavu oldugunu soylemişsinn burdanda senin kelime dagarciginin seninde soyledigin gibi ne kadar geniş oldugunu anlıyoruz buna dejavu denmez çelişki denir dejavunun da ne olduğunu araştır öğren onuda ben acıklamiyim sana
.
Dedim disiplin kurulu Atlar ve kendi söyler çelişki oldugunu sen atladın bak ne güzel söyledin:D yaptıgının çelişkili oldugunu
Bak bi zamanlar büyük bir lider sözü vardır '' Çok savaş kazanan komutan çok büyük degildir . Bir savaşta en az kayıp'ı verip Kazanan çok büyük komutandır....
Bide ben kimsenin yalakası demedim bizden bi tek ben vardım ama sizden 4 kişi ve herkesin ne dedigini biliyorum neyse sizi hergün nasıl hitab edilecigini ögreticem Rebelslere tkaılyıroum takılmasam oyun sarmıyo sıkılıyorum onlarla Atışmasam cidden oyunun bi zevki yok ama size Düzgün hitab etmeyi hergün aralıksız ögreticem Tıpkı seninde atlayıp dejavu degil o çelişki diyip kendin söyledigin gibi:D Aslından ondan bekliyordum neyse aynı kafa fark etmez:D Bak hala okadar laf ettiniz bi gram sizi rencide edici laf söylemedim neden halbuki siz gibi bende yazıyorum çünkü HALA BÜYÜK YAZIYIM YOKSA ASIL ÖZNEYİ KAÇIRIYORSUNUZ PASO BU 'OYUN' SAYFAYA 3 YADA 4 KEZ ANLATMAK İSTEDİGİM HEP BU AMA SİZ ALAKASIZ İNSANLAR HEP YOK KELİME YOK BİLMEM NE DİYE YAZIYI Bİ TARAFA ÇEKİYOSUNUZ
ARAFxAcAyİpHeRiF

- ParDusxTirYaKix
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Evrensel İmha
[/quote]Dedim disiplin kurulu Atlar ve kendi söyler çelişki oldugunu sen atladın bak ne güzel söyledin:D yaptıgının çelişkili oldugunu
Akıl Kelimelerde Yanlış aramada degil akıl o kelimenin sonunu getirebilmekte....
Bak bi zamanlar büyük bir lider sözü vardır '' Çok savaş kazanan komutan çok büyük degildir . Bir savaşta en az kayıp'ı verip Kazanan çok büyük komutandır....
Bide ben kimsenin yalakası demedim bizden bi tek ben vardım ama sizden 4 kişi ve herkesin ne dedigini biliyorum neyse sizi hergün nasıl hitab edilecigini ögreticem Rebelslere tkaılyıroum takılmasam oyun sarmıyo sıkılıyorum onlarla Atışmasam cidden oyunun bi zevki yok ama size Düzgün hitab etmeyi hergün aralıksız ögreticem Tıpkı seninde atlayıp dejavu degil o çelişki diyip kendin söyledigin gibi:D Aslından ondan bekliyordum neyse aynı kafa fark etmez:D Bak hala okadar laf ettiniz bi gram sizi rencide edici laf söylemedim neden halbuki siz gibi bende yazıyorum çünkü HALA BÜYÜK YAZIYIM YOKSA ASIL ÖZNEYİ KAÇIRIYORSUNUZ PASO BU 'OYUN' SAYFAYA 3 YADA 4 KEZ ANLATMAK İSTEDİGİM HEP BU AMA SİZ ALAKASIZ İNSANLAR HEP YOK KELİME YOK BİLMEM NE DİYE YAZIYI Bİ TARAFA ÇEKİYOSUNUZ
RPG YAPIYOSUNUZ HACI ROL YAPIYOSUNUZ BU OYUNDA KAPİŞ?[/quote]
Sayfayı Yeterince Kirlettin Zaten Başka Bi Konumu Açıyorsan Ne Yapıyorsan Yap Burası Tartışma Yeri Değil Lonca Sayfası..
Sayfayı Yeterince Kirlettin Zaten Başka Bi Konumu Açıyorsan Ne Yapıyorsan Yap Burası Tartışma Yeri Değil Lonca Sayfası..
LeyLi
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
araf ilk önce şunu söylemek istiyorum.
Sen kimsin ? ilk önce kendini tanıt ismini cismini bilelim.Beni veya bizi görmek istersen facebooktan veya başka platformlardan veya reel olarak çay kahve içebiliriz.buraya gelip ne olduğu belirsiz kişiler bize bazı ithamlarda bulunamaz.
Devam etmek gerekirse Artist kardeşimiz em yapalımmı dedi bende yapacaksak kpem yapalım dedim.erdide bize katıldı onurda geldi.bir süre sonra erdi ayrıldı.gökhanla aranızdaki münakaşayı bilemiyorum.fakat senin rebels pardusun yalakasıdır cümleni çok iyi hatırlıyorum.eğerki ben öyle birşey demedim dersen dansöz gibi kıvırmış olursun.Oradaki amacımız birilerine gövde gösterisi yapmak veya artistlik taslamak değildi.Gerçekten em yapacaktık.Zaten bizi bilen bilir.Bilmeyende öğrenebilir.
Bu sunucuda bizim üyelerimiz ve loncamız üzerinden prim yapmaya çalışan bir çok kişi ve lonca oldu.Buradan senin ne olduğun açık ve net şekilde anlaşılıyor.
Gökhandan ve lonca arkadaşlarımızdan bu kişiye artık tek bir yanıt bile yazmamalarını istiyorum.
Son olarak büyük üstaddan bir söz yazmak istiyorum. İt ürür kervan yürür.
Sen kimsin ? ilk önce kendini tanıt ismini cismini bilelim.Beni veya bizi görmek istersen facebooktan veya başka platformlardan veya reel olarak çay kahve içebiliriz.buraya gelip ne olduğu belirsiz kişiler bize bazı ithamlarda bulunamaz.
Devam etmek gerekirse Artist kardeşimiz em yapalımmı dedi bende yapacaksak kpem yapalım dedim.erdide bize katıldı onurda geldi.bir süre sonra erdi ayrıldı.gökhanla aranızdaki münakaşayı bilemiyorum.fakat senin rebels pardusun yalakasıdır cümleni çok iyi hatırlıyorum.eğerki ben öyle birşey demedim dersen dansöz gibi kıvırmış olursun.Oradaki amacımız birilerine gövde gösterisi yapmak veya artistlik taslamak değildi.Gerçekten em yapacaktık.Zaten bizi bilen bilir.Bilmeyende öğrenebilir.
Bu sunucuda bizim üyelerimiz ve loncamız üzerinden prim yapmaya çalışan bir çok kişi ve lonca oldu.Buradan senin ne olduğun açık ve net şekilde anlaşılıyor.
Gökhandan ve lonca arkadaşlarımızdan bu kişiye artık tek bir yanıt bile yazmamalarını istiyorum.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- pardusxartist
- Cin Avcısı
cevap böyle yazılır helal olsun aykut abi adamsin 
RebeLsxaRTisT

öncelikle selamun aleyküm hayırlı akşamlar herkeze bir cenazeden dolaya sakaryaya gitmiştim gitmişken de anneannemin yanında kaldım biraz özlemiştim o yüzden aranızda bulunamadım ve toplantıya katılamadım ama şimdi döndüm istanbula

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
ElitConan yazdı:araf ilk önce şunu söylemek istiyorum.
Tartışmaya yönelik yorumlarınızdan ötürü Hesabınız 1 gün kapatılmış. Bu tür konuşmalarınızın devamında cezanız katlanarak artacaktır.
PitbuLL
Atamessi Başın sağolsun bu arada...
ARAFxAcAyİpHeRiF

- pardusxartist
- Cin Avcısı
Başın sağolsun Atakan Abi . Hoş GeldinAtamessi yazdı:öncelikle selamun aleyküm hayırlı akşamlar herkeze bir cenazeden dolaya sakaryaya gitmiştim gitmişken de anneannemin yanında kaldım biraz özlemiştim o yüzden aranızda bulunamadım ve toplantıya katılamadım ama şimdi döndüm istanbula
RebeLsxaRTisT