Aslında yazmak bile istemem ama yazmalıyım bugün olay için ... Arafx Loncası yani biz daha yeni yeni bi araya gleiyoruz ve hepimiz Normal hayattan yani tanıdık arkadaşlar olarak kuruluyoruz 1 ay bile olmadı hatta 15 gün şuan 10 sağlam arkadaşız kimseyi almıycaz daha konu bile açmadık fark ettiyseniz bunları anllatım şimdi söyliyceklerim için önemli..
Bugün oyunda 3-5 pardus erkek lodoslar nerde em gelin yermi varmı deliknalı sizde o yürek gibi kelimeler kullandı bölgeden 1. erkeklik oyunda rpg çarlarla adam kesmek degildir...
2. yukarıdada belirttigim gibi daha yeni kuruluyoruz tam oldugumuz zaman her yere istediginiz zaman geliriz
3.
bölgeden ahkam keserek egerki oyunda havamız olsun diyorsanız açarız 100 bölge çar konuşup konuşup dururz bu iş öyle degil..
4.belliki eski loncasınız hiç böyle çocukca tavırlar yakışmaz..
5. elbette bizimde kendimize göre hatalarımız olur ama Her insanın gururu vardır varsa bi sorun çözülür Normal Hayatta..
6. bu oyunun rpg oldugunu unutmayın rol yapıyorsunuz çok kaptırmayın kendinizi eglenelim oyunumuza bakalım oyunda bin kez kesilcem nolcak yada bin kez kessem ?
Açıklama budur bundan sonra kalkıpta bölgeden deliyürek misalı yokmu deilikanlı lodos yokmu hepinizmi korkaksınız gibi kelimeleri kullanmamanız dileği ile...
ARAFX loncası açıklamasıdır....
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
ARAFxAcAyİpHeRiF

- pardusxartist
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
iyi yazmışsın da korkak falan diyen olmadı size kardeş dedik ki kpeme gelecek erkek lodos var mi dedik sende adam yok dedin olay budur.yanlış anlaşılmaması dileği ile 
RebeLsxaRTisT

Selamın Aleyküm Panterlerim
Nasılsınız ?
ARAFxAcayipHerif yazdı:Aslında yazmak bile istemem ama yazmalıyım bugün olay için ... Arafx Loncası yani biz daha yeni yeni bi araya gleiyoruz ve hepimiz Normal hayattan yani tanıdık arkadaşlar olarak kuruluyoruz 1 ay bile olmadı hatta 15 gün şuan 10 sağlam arkadaşız kimseyi almıycaz daha konu bile açmadık fark ettiyseniz bunları anllatım şimdi söyliyceklerim için önemli..
Bugün oyunda 3-5 pardus erkek lodoslar nerde em gelin yermi varmı deliknalı sizde o yürek gibi kelimeler kullandı bölgeden 1. erkeklik oyunda rpg çarlarla adam kesmek degildir...
2. yukarıdada belirttigim gibi daha yeni kuruluyoruz tam oldugumuz zaman her yere istediginiz zaman geliriz
3.
bölgeden ahkam keserek egerki oyunda havamız olsun diyorsanız açarız 100 bölge çar konuşup konuşup dururz bu iş öyle degil..
5. elbette bizimde kendimize göre hatalarımız olur ama Her insanın gururu vardır varsa bi sorun çözülür Normal Hayatta..
6. bu oyunun rpg oldugunu unutmayın rol yapıyorsunuz çok kaptırmayın kendinizi eglenelim oyunumuza bakalım oyunda bin kez kesilcem nolcak yada bin kez kessem ?
Açıklama budur bundan sonra kalkıpta bölgeden deliyürek misalı yokmu deilikanlı lodos yokmu hepinizmi korkaksınız gibi kelimeleri kullanmamanız dileği ile...
ARAFX loncası açıklamasıdır....
Senin Meselene Gelince , Belki Sayfayı Kirletiyorum ; Bunun İçin Baştan Özür Diliyorum Ama,
Oyunda Yaptığın Şu : Kp Kasmaya Giderken Kesme Dedim Kestin . Yanındakilerin Durmasına Rağmen . Ardından Hiçbir Şey Yazmama Rağmen Bölgeden Laf Etmeye Başladın . Ben de Gereğini Yapıp Ekibi Toplayıp Hepinizi Kestim . Burada Laf Uzasın Diye Birşeyler Yazmıyorum . Sen Parduslara RebeLs ' in Yalakası , RebeLs'lere Pardusların Yalakası Diyorsun . Ne Bu Çelişki ? İki Lonca İttifak Halinde Olabilir Fakat Hiçbir Zaman Birbirinin Yalakası Olamaz !
Oyunda Yaptığın Şu : Kp Kasmaya Giderken Kesme Dedim Kestin . Yanındakilerin Durmasına Rağmen . Ardından Hiçbir Şey Yazmama Rağmen Bölgeden Laf Etmeye Başladın . Ben de Gereğini Yapıp Ekibi Toplayıp Hepinizi Kestim . Burada Laf Uzasın Diye Birşeyler Yazmıyorum . Sen Parduslara RebeLs ' in Yalakası , RebeLs'lere Pardusların Yalakası Diyorsun . Ne Bu Çelişki ? İki Lonca İttifak Halinde Olabilir Fakat Hiçbir Zaman Birbirinin Yalakası Olamaz !
Oyunda Her Kaybettiğinde Gelip Forumu Kirleteceksen Baştan Hiç Bulaşma 
Sayfayı Kirlettiysem Affola , İyi Geceler 
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- pardusxartist
- Cin Avcısı
ben bunu unutmuştum haklısın gökhan abi geldin karıştın öldün ve pardus rebels iki yakın loncadir birbirini savunur yalakalik lafı yanlış adam gibi türkçe öğren artist 
RebeLsxaRTisT

- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
Masterlid yazdı:Selamın Aleyküm PanterlerimNasılsınız ?
ARAFxAcayipHerif yazdı:Aslında yazmak bile istemem ama yazmalıyım bugün olay için ... Arafx Loncası yani biz daha yeni yeni bi araya gleiyoruz ve hepimiz Normal hayattan yani tanıdık arkadaşlar olarak kuruluyoruz 1 ay bile olmadı hatta 15 gün şuan 10 sağlam arkadaşız kimseyi almıycaz daha konu bile açmadık fark ettiyseniz bunları anllatım şimdi söyliyceklerim için önemli..
3.
ARAFX loncası açıklamasıdır....Senin Meselene Gelince , Belki Sayfayı Kirletiyorum ; Bunun İçin Baştan Özür Diliyorum Ama,
Oyunda Her Kaybettiğinde Gelip Forumu Kirleteceksen Baştan Hiç Bulaşma
Sayfayı Kirlettiysem Affola , İyi Geceler
Kim kimim yalakası dedim?
Arkadşaım hangi hayatı yaşıyosun orda gördüm kestim direk dedinki bunu yapmıycaktın görüceksin bekle burda 20 dk bitin diye bekledik hangi hayatı yaşıyosunda uyduruyosun .. yazıları keşke ss alsaydım neyse artık alcam ...
Bekle burda 20 dk adam çagırıyorum diyip bölgeden sen başladın bu işleri bırak....
Parduslar gelince adım gibi biliyorum bi tane erkek yokmu lodoslarda hepsimi korkak bunların diyenler vardı...
ARAFxAcAyİpHeRiF

- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
Dipnot Sana ne oluyo kaile alıp sana cevap bile yazmazdım neyse adamların sayfaya sana ne oluyo onlara yazıyorum..
ARAFxAcAyİpHeRiF

- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Aynen dedigin gibi bizim sayfamiz ve bu sayfada öyle ileri geri konusma hakkini sana kimse veremez. Simdi kendine sayfami aciyosun o loncana ne yapiyosan git oraya burayi pisletme. Ne olduysa Git gm lere aglan o kadar.ARAFxAcayipHerif yazdı:Dipnot Sana ne oluyo kaile alıp sana cevap bile yazmazdım neyse adamların sayfaya sana ne oluyo onlara yazıyorum..
dip not cift nokta.: Buraya her dostumuz biseler yazabilir sadece istenmeyenler bise yazamaz. Senide tanimiyoruz loncanida Tanimiyoruz. Biz öyle kisileri tanimiyoruz bizim icin siz yoksunuz. Yok olanlarlada konuscak biseyimiz yoktur. bitmisdir NOKTA.

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
Beyzade yazdı:Aynen dedigin gibi bizim sayfamiz ve bu sayfada öyle ileri geri konusma hakkini sana kimse veremez. Simdi kendine sayfami aciyosun o loncana ne yapiyosan git oraya burayi pisletme. Ne olduysa Git gm lere aglan o kadar.ARAFxAcayipHerif yazdı:Dipnot Sana ne oluyo kaile alıp sana cevap bile yazmazdım neyse adamların sayfaya sana ne oluyo onlara yazıyorum..
dip not cift nokta.: Buraya her dostumuz biseler yazabilir sadece istenmeyenler bise yazamaz. Senide tanimiyoruz loncanida Tanimiyoruz. Biz öyle kisileri tanimiyoruz bizim icin siz yoksunuz. Yok olanlarlada konuscak biseyimiz yoktur. bitmisdir NOKTA.
Bak şimdi sana psikolojik analiz yapmayım... Ama şunu belirtmekte fayda var sürü halindeki kurtlar herzaman av!a saldırır ama tek kaldıgı zaman hep kaçar ... Şimdi burda bunları yazarken seni yada bi başkasını kaile alıp yazmadım elbette senide yönlerdinren bi baş yani Başkan yada herneyse ondan vardır düşüncesi ile belki az bişey terbiye verir diye yazdım zaten sana yazıcagımı bura yazmam.... bunu iyice bi kafaya sok.
2. hala ben ne diyorum siz neye atlıyosunuz bu bir 'OYUN' rpg rol yapma oyunu kafa basıyormu? bu kadar ciddiye alıp tanımadıgınız insanlara ukala tavırlarla hitap etmeyiniz ... Loncamdaki kimseye laf edecek durumda degilsin senin gittigin okulda hocalık yapıyo çoğu...
3. ben daha ağzımı açıp kimseye laf etmedim lonca sayfanıza yazdım ama rencide edici bi gram kelime yada cümle kurmadım kurmak zormu sendeki parmaklarla klavye bendede var hemde hızlı kullanırım kelime dağarcıgımda senden fazladır emin ol.
4. Tekrar ediyorum buraya yazmamım sebebi oyunda Bölgede yokmu deliknalı lodoslarda bi tane erkek kalmamış lodoslarda diye havlayan bi kaç kişiye sizin yani Pardusların bir Başkanı avrdır ve hitab şeklinize ayar çekebilme yeteneginede sahiptir kanımca....
He bi dip not daha Biz loncaya herkesi almayız tanıdık akraba.... Hitab şeklimizi bizde bozmayı biliriz bizde küfür etmesini biliriz her insan gibi, ama aması varki şurda oyun oynuyoruz hala benm boynuzum sizinkini geçiyor düşüncesi ile yok ben sizi tanımam yok sizi bilmem ne yapmam gibi aciz kelimeler kullanıcagına düzgünce hitab etmeyi ögrendiginde cevap yazabilirsin bana...
ARAFxAcAyİpHeRiF

- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Ulan senin loncanida yemisim senin yanindaki 20-25 yasindaki bebeleride. Uzaa olum burdan bas git nerde ne derdin varsa ac bi sayfa oraya yaz beni Parduslar dövdü diye geirisi ilgilendirmiyor beni. Ben senden burayi kirletmemeni istiyorum anlamiyormusun beynin basmiyormu. Kirlilik yapiyorsun. Burada istenmiyorsun bitti. Umarim bu sefer insan gibi Lafdan anlarsin.

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
Beyzade yazdı:Ulan senin loncanida yemisim senin yanindaki 20-25 yasindaki bebeleride. Uzaa olum burdan bas git nerde ne derdin varsa ac bi sayfa oraya yaz beni Parduslar dövdü diye geirisi ilgilendirmiyor beni. Ben senden burayi kirletmemeni istiyorum anlamiyormusun beynin basmiyormu. Kirlilik yapiyorsun. Burada istenmiyorsun bitti. Umarim bu sefer insan gibi Lafdan anlarsin.
Yok anlaşıldı Terbiyeyi biz vericez
Bidaha yazıyım Aslında insan oglu beyninin %10 kullanabiliyo ama sende %5lik kayıp var sanırım:D
Bu bir OYUN altınıdamı çiziyim:D RPG Yapıyorsun burda yani rol yapıyorsun oyunda yani orda birini elinde ecelle kestiginde Eline bir tek artık karşı klanda kp geçiyor .. Bunu normal hayatla karıştırma İşte ozaman burdaki kadar rahat ve huzurlu yazılar yazamayabilirsin:D sen sokakta her gördügüne uza len ulan gibi hitab ediyorsan çok iyi yaşamışsın bugüne kadar:D Toplum kurallarına uy Uymayı beceremiyosan Topluma karışma Asosyal yaşıyorsan bari az kitap oku ....
Daha çok benden akıl alırsın bu kafa ile:D
İmzaya bak disiplin kurulu başkanı:D Hangi dünyadasın hem disiplin kurulu başkanlıgı yapıyosun loncada hemde ne kadar disiplinsiz hareket varsa sunuyosun ortaya buna şey derler bilirmisin dejavu:D
Hani desen kardeş k.bakma yazılmış diye çoktan yazmayı bırakmıştım ama sen hala Okumayı bile beceremiyosun:D
ARAFxAcAyİpHeRiF