Sayın gökhan bey, ne wolfteamı eskiden wolf teammı vardı ? Benim bildiğim bi team var oda Team Loncasıteamxtolgacan yazdı:uzun bı sure ıkvde olmıcam wolfteamdayım artık sadece sızlere merhaba demek ıcın gelırım hadı kalın saglıcakla
TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASI
Re: >>> TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASı <<<
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
demekkı varmıs oraya gıdıyoruz her gıdısın bır nedenı her nedenın bır sahıbı vardırNaSiHatt yazdı:Sayın gökhan bey, ne wolfteamı eskiden wolf teammı vardı ? Benim bildiğim bi team var oda Team Loncasıteamxtolgacan yazdı:uzun bı sure ıkvde olmıcam wolfteamdayım artık sadece sızlere merhaba demek ıcın gelırım hadı kalın saglıcakla
GÖKHAN DEMİRCAN
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
Yarın akşamdan itibaren uzun bi süre aranızda olamayacağım.Nedeni uzun merak eden olursa Fatih[Nasihat] dan öğrenebilirler.
Hakkınızı helal edin.
Kalın sağlıcakla..
Hakkınızı helal edin.
Kalın sağlıcakla..

Sana yorum yok Ahmet.RoneeY yazdı:Yarın akşamdan itibaren uzun bi süre aranızda olamayacağım.Nedeni uzun merak eden olursa Fatih[Nasihat] dan öğrenebilirler.
Hakkınızı helal edin.
Kalın sağlıcakla..

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Tamam kardeşim okudum, cevap yazdım. Allah'a emanetsin...RoneeY yazdı:Kardesım özel mesaja bak hak vereceksin..

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
En Kısa Zamanda Aramızda Olman Dileğiyle Kardeşim Reelde Başarılar..RoneeY yazdı:Yarın akşamdan itibaren uzun bi süre aranızda olamayacağım.Nedeni uzun merak eden olursa Fatih[Nasihat] dan öğrenebilirler.
Hakkınızı helal edin.
Kalın sağlıcakla..
Oyunu geri dönmemek üzere bıraktım. 20.09.2011 den itibaren Mühendis adlı hiçbir çar benim değildir
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Ahmet ? Noluyor kardeşim ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]