[23 Haziran 2011] İksir güncellemesi

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: [23 Haziran 2011] İksir güncellemesi

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Trkstylvodka yazdı:Arkadaşlar,
Tepkimizi bu şekilde forumda yaygara yaparak gösterebileceğimzden pek fazla ümidim yok.
Eğer hiçkimse o iksirlere 300 Akçe bayılmaz ise yönetim fiyatı aşağa çekmek zorunda kalacaktır.
Eğer bu uygulama'yı beğenmiyorsak bunu bu şekilde dile getirmeliyiz bence.
Sen yenisin galiba
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Estergonxreis yazdı:Arif bey namı değer (Lathander)
Ne zaman ağzınızdan hayırlı bi haber duyacağız ne zaman oyuncuları mağdur etmekten vazgeçeceksiniz çok merak uyandıran bi konu nerde görülmüş duyulmuş iksirin gerçek parayla satıldığı saçmalığın fiyonklu daniskası

gerçekten bizim ulemanın dediği gibi İstanbul Kıyamet vakti değil

İstanbul Entrika Vakti

Akçelerinizi Hayırlı günlerde kullanırsınız inşallah nedenmi bu kadar can sıkıcı bukadar parayı düşünmeniz ben ayın 5inde adex cafeden çemberlitaş kutusu aldım sıfır ambalajını açmadan eve geldim kasa erişim kodunu yüklemek istedim fakat oda ne girmiş olduğunuz e-pin önceden kullanılmıştır dedi desteğe mail attım bana gelen cevap nedir biliyomusun satın almış olduğunuz e-pin 02-06-2011 tarihinde nicolas_caje isimli kullanıcı tarafından yüklenmiştir ama ben kutuyu sıfır ambalajında 05-06-2011 adex cafeden aldım ilk olarak orda satıldı nasıl olurda benim kutuyu aldığım tarihten 3 gün önce bu kullanıcı kendisine yükler verilmeyen isim kodları elimizden alınan çift iksirler test takımından sızdırılan bilgiler daha niceleri o yüzden diyorum ya

İstanbul Entrika Vakti diye akçelerimiz size helal hoş olsun :evil: :evil: :evil:
Size bir e posta gönderdim.

Lütfen forumda kayıtlı ve sonu @doruk.net.tr olan e posta hesabınızı kontrol ediniz.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

I Can Football'da ayağımıza kayıyolar. İkv'de hayatımıza... :lol:
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Endişeyle izliyoruz...

Sorun ne !

Sorun tasarımcıların bir çoğunun online oyunla tanişması ikv ile olmuş...Tasarımlarını beğenmiyor değilim ama oyuncuların genelinin faydalanamadığı bölge oyuncuların genelinin faydalanamadığı yenilikler ile bu oyunu ileriye taşıyamazsınız.

Günümüz tüketim kültürünün doruğunda oldüğumuz bir yüzyılda böyle yanlışlıklar yapılması gerçekten tuhaf diğer oyunlarda her şey hızlı olurken bir aksiyon varken biz kudret (mana) Hp doldurmak için her yaratık kesiminde otururken diğer oyunlarda slotlara koyulan 100 lerce iksir ile her saniye kendisi doluyor ve böylece oyunda zamandan da tasarruf ediliyor.Ama ikv de her sey yavaş.

Bana misafirliğe gelen bir arkadaşımın sözünü size söyleyeyim

_O ne la ! hep oturuyonuz bi yaratık kestiğinizi görmedim...Hep çene oyunmu chat programımı belli değil...

Ve farkettimki ikvnin sadece Chat özelliğiniz kullanıyormusum ! Ve bir çoğumuz da bu sebeble oyuna devam ediyor.

Oyundaki en büyük sorun zaman sorunudur öyle oyun yapmışsınızki bir tane iksir üretmek için dahi belki 20 dakika sürüyor.Ve bu iksirleride TL bazında satmanız beni şok etti.

İkv nin en güzel yanı üretimdi ama oda bitmiş durumda...

İkvden yeni bir yenilik gelince acaba bu sefer nasıl mağdur edileceğiz diye düşünmekteyim.Neden altarnetif seçenekler sunumuyorsunuz hem oyun parasıyla hemde tl bazında satısı olsa neyse diyeceğim.

Size sesleniyorum Sobee tasarımcıları ! Bir kaç online oyun oynayın...Kafanızdaki online oyun tanımını bir kez daha sorgulayın.

Bir taplo kadar güzel istanbul ! Evett Güzeldi peki ne değişti ,belkide ressam öldü :shock: taplo yarım kaldı ve eline fırçayı alan acemi bir ressam !!! fütursuzca salladı fırçayı ve her şeyi mahvetti.Ne huzur veren gökyüzü kaldı nede imrenerek izlediğim kır çiçekleri.

Mevlüt bey keske bizim oyunumuza az daha önem versedin yıllardır bizim verdiğimiz desteklerle yeni oyunlar da yaptıniz ama artık ikv ye gereken önem ve değer verilmiyor gibi :( Mevlüt bey biz burdayız varız ikv oyuncularıyız seni yıllardır yanlız bırakmadık hep destekledik sen bizi hatırladınmı...

Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Scalgar »

Hiç bağırıp çağırmayın iksir satılmasını isteyen sizlerdiniz isterseniz alırsınız isterseniz almazsınız sizi zorlayan yok forumuda böyle saçma sapan yazılar için kirletmeyin, para vermek istemiyorsan git üret kullan !!
Bu işin böyle olacağını bile bile siz istediniz satılmasını..
Nothing
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Estergonxreis »

Lathander yazdı:
Estergonxreis yazdı:Arif bey namı değer (Lathander)
Ne zaman ağzınızdan hayırlı bi haber duyacağız ne zaman oyuncuları mağdur etmekten vazgeçeceksiniz çok merak uyandıran bi konu nerde görülmüş duyulmuş iksirin gerçek parayla satıldığı saçmalığın fiyonklu daniskası

gerçekten bizim ulemanın dediği gibi İstanbul Kıyamet vakti değil

İstanbul Entrika Vakti

Akçelerinizi Hayırlı günlerde kullanırsınız inşallah nedenmi bu kadar can sıkıcı bukadar parayı düşünmeniz ben ayın 5inde adex cafeden çemberlitaş kutusu aldım sıfır ambalajını açmadan eve geldim kasa erişim kodunu yüklemek istedim fakat oda ne girmiş olduğunuz e-pin önceden kullanılmıştır dedi desteğe mail attım bana gelen cevap nedir biliyomusun satın almış olduğunuz e-pin 02-06-2011 tarihinde nicolas_caje isimli kullanıcı tarafından yüklenmiştir ama ben kutuyu sıfır ambalajında 05-06-2011 adex cafeden aldım ilk olarak orda satıldı nasıl olurda benim kutuyu aldığım tarihten 3 gün önce bu kullanıcı kendisine yükler verilmeyen isim kodları elimizden alınan çift iksirler test takımından sızdırılan bilgiler daha niceleri o yüzden diyorum ya

İstanbul Entrika Vakti diye akçelerimiz size helal hoş olsun :evil: :evil: :evil:
Size bir e posta gönderdim.

Lütfen forumda kayıtlı ve sonu @doruk.net.tr olan e posta hesabınızı kontrol ediniz.

sayın Lanhander ,
e posta adresi mi kontrol ettim fakat alınmış bir mail yok tekrar göndermenizi rica ediyorum.
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Draculax
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Draculax »

1-Maden Güncellemesini getırdınız bı maden 15dakkada cıkıyo eskıden yan yana 3okse otunu 5dkada bır cekıyordum ve cok rahat uretıyordum ama şimdi oyle değil 15dakka(Diyeceksenz ökse otları artırıldı 5tane maden geldı okse otu olarak ve cok ayrı yerdeler)2- Diğer Oyunlarda Iksırler Npc de nerdeyse ucretsız cok dusuk bır rakamda(oyun parası) satılıyor.Bu oyunun farklı bı ozellıgı varmı bıze yeterlı hızmetı gosteremıyorsunuz yarardan cok zararınız var.(Örneğin demın gaffara yaklasmıstık güncelleme dedi oyundan atıldık)3- Konuyla alakalı degıl ama şu şeff yaratıklardan verdıgınız madallya ne işimize yarıyor boşu boşuna gırıp kesıp cıkıyoruz ıtem verdıgı felan yok.Madalya madalya madalya.... Bi çözüm getirin artırıcılarda işe yaramıyor.4-Düzenledınız etkınlıktekı ıksırlerımız bızım stoklarımızdı yaklaşık 200tane ejderha vardı var dıye uretmedım ıksırlerımızı aldınız sonrada akce ile satış getirdiniz budamı tesadüf !5-Bu bir öneri çemberlitaş artırıcı ıstıyoruz (ama kenan mıgrat yağma gıbı fıss olmasın daha etkılı) PATLAMAM BURAYA KISMETMİŞ İYİ FORUMLAR ;) ;)
Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Süslü Sözlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına ................... [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]
Kullanıcı avatarı
inciSOZLUK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen inciSOZLUK »

Daha çoookkk soyulcaz bu daha cabası..
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
Kullanıcı avatarı
Lazkopatilyas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Lazkopatilyas »

yakında çok satsın diye ''zararına satış kapatıyoruz'' diye başlık açılır :)
Kullanıcı avatarı
inciSOZLUK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen inciSOZLUK »

Ben de sandım herhalde şöyle tanesi 100 binden falan alırız diye :(
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE

“Eski Duyurular” sayfasına dön