VE 23.06.2011 İKV YÖNETİMİ YİNE OYUNDA OLMASI GEREKEN ŞEYLERİ AKÇEYE DÖKTÜLER VE BİZLERİ SÖMÜRMEYE DEVAM EDİYORLAR...DİĞER ONLİNE OYUNLARDA OLAN NPC LERDEKİ İKSİR SATIŞI İKV DE PARA KARŞILIĞI ALINIYOR.BUNCA YAPILANLARA TAMAM DEDİK AMA BU KADARIDA OLMAZ ARTIK...
BÜTÜN DUYARLI KARDEŞLERİMİZİN DESTEĞİYLE BUNCA YÜZSÜZLÜĞE KARŞI DESTEK ÇIKABİLCEKLERİNE GÜVENİYORUM.
GÜN GEÇTİKÇE SÖMÜRÜYORLAR !!!
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Re: GÜN GEÇTİKÇE SÖMÜRÜYORLAR !!!
cok haklısın mesela metın2 de artı basma oyun ıcınde parayla
SİNCE 2008 - MERAN
Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

kardeşim el insafya 3 tlye iksirmi olur bir günlük cep harclığı neredeyse bu nedirya dinleri imanları para olmuz serefsizlerin aç köpekler
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
kesinlikle kesinlikle emekleridir dedik tamam dedik ama bu kadarıda gerçekten karaktersizlik !!!
-
- Kadim Hidra Avcısı
Keşke Bursada fuar olsa paralarını alsam 
Başka oyunlarda iksir'de üretilemiyor sadece NPC tekelinde
Ayrıca TL 'nin ve global piyasanın en az olduğu Türk oyunu bu. KO, M2 oynamadığınız için bilemezsiniz milyarların değerini..

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
GERÇEKTEN MEVLÜT DİNÇ İN BU KADAR YAPACAGINI BİLMİYORDUM MEVLÜT ABİ SENİNDE ÇOCUGUN VAR DUYDUGUMA GÖRE 1 KIZ 1 OGLAN VARMIS KIZINDA OYNYOR BU OYUNU DA SEN O KIZINA ACIMIYORMUSUN SENDEN ALDIGI HARÇLIGI OYUNA KOYUYUOR DİYE GERÇİ BABASININ OYUNU ODA BEELEŞ E AIYORDUR HERSEYİ ACI YHA BİRAZ SU İNSANLARA KOCAMAN ADAMSIN BASINDA SAÇ KALMAMIS SEN HALA PARANIN DERDİNDESİN ÖLÜP GİECEĞİZ MEVLÜT ABİ ÖCLEZ SU DÜNYADA NE İYİLİK YAPARSAN ONU DİĞER DÜNYADA GÖRÜRSÜNTEK SÖZÜM SANA AZICIK İNSAFLI OL ELİNDEN EGLSE SUNUCULARI BİLE AKÇE OLARAK YAPCAKSIN
>>>__N£xTxR£İS__<<<
__N£xTx__
__N£xTx__
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Death
Oyuna para vermeden oynamayı öğrenebilirse bu insanlar belki biraz daha düzeliriz.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Reqion
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Death
:arrow:DeathxShock yazdı:Oyuna para vermeden oynamayı öğrenebilirse bu insanlar belki biraz daha düzeliriz.

Deathxreqion ... Deathxreqıon ... DeaTHxReGioN... Deathx ...
Destek Çıkmak Burada Duyuru Yapmanın Yanı Sıra Söylenenleri Uygulamaktır . Bundan Sonra Hiçbir Ürüne Para Vermemek , Gerekirse Oyunla Bağı Koparmak Gibi . . . Şimdiden Bunu Bende DahiL Uygulamaya Geçiren Çok Dostum Oldu . İnş Devamı Gelecektir Diye Umuyorumsonxtiriniti yazdı:VE 23.06.2011 İKV YÖNETİMİ YİNE OYUNDA OLMASI GEREKEN ŞEYLERİ AKÇEYE DÖKTÜLER VE BİZLERİ SÖMÜRMEYE DEVAM EDİYORLAR...DİĞER ONLİNE OYUNLARDA OLAN NPC LERDEKİ İKSİR SATIŞI İKV DE PARA KARŞILIĞI ALINIYOR.BUNCA YAPILANLARA TAMAM DEDİK AMA BU KADARIDA OLMAZ ARTIK...
BÜTÜN DUYARLI KARDEŞLERİMİZİN DESTEĞİYLE BUNCA YÜZSÜZLÜĞE KARŞI DESTEK ÇIKABİLCEKLERİNE GÜVENİYORUM.
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...