Ben size Demiştim
- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ben size Demiştim
arkadaslar ben size 5 ay demıstım ıksırler aktardan akce ılesatılacak dıye herkes banakufur etmıstı sacmalama demıstı kımse ınanmadı gordunuz ıste bole olucagı bellıydı artık bu oyuda hersey para olucak yakında sunuculara kalabalık diye girilemıcek plus alınmaya zorlanacak 300 akceye 5 ıksır ne dır arkadaslar ben 29 lvl geri istiyorum bu oyun kotuye gıdılıyor şimdi bir kac kısıs cıkıp dıcekkı bu adam nerden para kazanıcak dıye soruyorum bundan once nasıl kazanıyordu?
Re: Ben size Demiştim
Yöneticiler gereksiz konuları kapatır mısınız ? Sıkıldık aynı yazıları 1000 defa okumaktan ..
CeHeNNeMxRuthles - Morpheuss
Morpheuss yazdı:Yöneticiler gereksiz konuları kapatır mısınız ? Sıkıldık aynı yazıları 1000 defa okumaktan ..
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Mrxbaris yazdı:Morpheuss yazdı:Yöneticiler gereksiz konuları kapatır mısınız ? Sıkıldık aynı yazıları 1000 defa okumaktan ..
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Morpheuss yazdı:Yöneticiler gereksiz konuları kapatır mısınız ? Sıkıldık aynı yazıları 1000 defa okumaktan ..
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Oyunu Bırak.Toxit yazdı:arkadaslar ben size 5 ay demıstım ıksırler aktardan akce ılesatılacak dıye herkes banakufur etmıstı sacmalama demıstı kımse ınanmadı gordunuz ıste bole olucagı bellıydı artık bu oyuda hersey para olucak yakında sunuculara kalabalık diye girilemıcek plus alınmaya zorlanacak 300 akceye 5 ıksır ne dır arkadaslar ben 29 lvl geri istiyorum bu oyun kotuye gıdılıyor şimdi bir kac kısıs cıkıp dıcekkı bu adam nerden para kazanıcak dıye soruyorum bundan once nasıl kazanıyordu?
Bu Eklenti gelmeden Önce Reçeteyle Üretiodun.Şimdide Üret.
Snn Reçete İle üretmemene engel olarka bişi yok...
Sadece zmaanı Olmayanlar İçin Yapılan Bir EKlenti.Bence güzel bir eklenti olmuş.
Splash yazdı:Oyunu Bırak.Toxit yazdı:arkadaslar ben size 5 ay demıstım ıksırler aktardan akce ılesatılacak dıye herkes banakufur etmıstı sacmalama demıstı kımse ınanmadı gordunuz ıste bole olucagı bellıydı artık bu oyuda hersey para olucak yakında sunuculara kalabalık diye girilemıcek plus alınmaya zorlanacak 300 akceye 5 ıksır ne dır arkadaslar ben 29 lvl geri istiyorum bu oyun kotuye gıdılıyor şimdi bir kac kısıs cıkıp dıcekkı bu adam nerden para kazanıcak dıye soruyorum bundan once nasıl kazanıyordu?
Sadece zmaanı Olmayanlar İçin Yapılan Bir EKlenti.Bence güzel bir eklenti olmuş.
Nothing
zamanı olmayanlar için yapılmış bir eklenti dedin ama ya zamanıyla birlikte parasıda yoksa? bunu düşününSplash yazdı:Oyunu Bırak.Toxit yazdı:arkadaslar ben size 5 ay demıstım ıksırler aktardan akce ılesatılacak dıye herkes banakufur etmıstı sacmalama demıstı kımse ınanmadı gordunuz ıste bole olucagı bellıydı artık bu oyuda hersey para olucak yakında sunuculara kalabalık diye girilemıcek plus alınmaya zorlanacak 300 akceye 5 ıksır ne dır arkadaslar ben 29 lvl geri istiyorum bu oyun kotuye gıdılıyor şimdi bir kac kısıs cıkıp dıcekkı bu adam nerden para kazanıcak dıye soruyorum bundan once nasıl kazanıyordu?
AMANSİZ/EMİNÖNÜ
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
Düşündüm şartlar uygun değil oynamasınxmuminx yazdı:zamanı olmayanlar için yapılmış bir eklenti dedin ama ya zamanıyla birlikte parasıda yoksa? bunu düşününSplash yazdı:Oyunu Bırak.Toxit yazdı:arkadaslar ben size 5 ay demıstım ıksırler aktardan akce ılesatılacak dıye herkes banakufur etmıstı sacmalama demıstı kımse ınanmadı gordunuz ıste bole olucagı bellıydı artık bu oyuda hersey para olucak yakında sunuculara kalabalık diye girilemıcek plus alınmaya zorlanacak 300 akceye 5 ıksır ne dır arkadaslar ben 29 lvl geri istiyorum bu oyun kotuye gıdılıyor şimdi bir kac kısıs cıkıp dıcekkı bu adam nerden para kazanıcak dıye soruyorum bundan once nasıl kazanıyordu?
CeHeNNeMxRuthles - Morpheuss
300 akçe'ye 5 iksir alan bir insanın aklından şüphe ederim.