CuRe yazdı:
Maddi sıkıntısı olan kişi bu oyunu oynamaz.
İşte İKV Destek Ekibine Girmeye çalışan ve Şuan Rehber olarak görevini sürdüren birisinin yapmış olduğu yoruma bakın .
Siz Milleti Oyuna bağlamak içinmi çalışıyorsunuz yoksa Oyuncuların size tavır sergileyip Oyunu bırakmasınımı istiyorsunuz.
Nasıl maddi sıkıntısı olan kişi bu oyunu oynayamaz.Burda Irkçılık ve bir topluluğun yandaşlığı yokmudur.Sen Nasıl Bir İKV ceketini üstüne giyip her konuşacağın cümlede ikv etiketli olduğunu ve her cümlelerinde Onları temsil ettiğini bilmiyormusun ?
Her koşulda oyunu savunmanız ve oyuncular olmazsa sizler olmazsınız mantığında olmalısınız.
Pardon Ama dalgamı geçiyorsunuz.Hangi zengin [Enayi] gidipte x5 ejderhaya 300 akçe alır.Tüm oyunlardan bağımsız Devasa Türk yapımı İKV Metin 2'den pot sisteminemi özendi ? Bu kadarmı acizsiniz ?
Rehber ekibine aldığınız kişiler bu kadar mı sorumsuzlar.İKV tarihine ve yöneticilerine küfreden kişiler nasıl Rehber ekip listesinde bulunuyorlar.Kanıt isteyene forumda dosyalar halinde 10 kişinin forum hesaplarına bağlı üyeliklerinde kullandığı cümle ve aldığı modoratörlükler birebir kanıtlanır.
İksir taneye 1 akçe isteseydiniz mesala 5.bin Ejderhaya 2500 akçe olsaydı ne kaybederdiniz ? Aksine hem oyuncuların gönüllerini hemde Daha çok kazanırdınız.
İSTANBUL KIYAMET VAKTİ , İFLAS VAKTİ .
Konu yöneticisi yanlış olduğunu sandığı cümleleri modera yapabilir..Ama unutmasın , Bu yorum kaydedilmiş halde şuan.Forumu patlatır 1500 tane yorum atarım. İKV aşkına Her zaman Modera yapabileceğiniz ttleriniz kalmaz forumda ona göre
Bırakın Bu Supercan'a ilgi göstermeyide İKV gelip bakın ÖzgüR.
Oyunu oynayan sayısı azaldı.Karakterler çoğaldı oynayan yok.Herkes oyunu bırakıyor.Çözümünüz bu mu ? yoksa koparabildiğiniz kadar mı ? İnceldiği yerde kopsun mantığı mı ?
İKV yönetimi , yapmış olduğu güncellemeyle niyetini belli etti . Bu kadar oyuncunuz var hepsi akçe alıyor plus paket alıyor. Peki siz oyuncuların desteğiyle ayakta dururken nasıl oluyorda hala bizi sömürmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Amacınızı gerçekten anlayamadım. Ya düzenli ve yüksek bir gelir istiyorsunuz ya da bu oyundan herkesi soğutturup kapatmak. Bilmiyorum fakat biz oyuncular eğer yönetime karşı bir olursak ve hiçbir şekilde yönetime para kazandırmazsak sanırım bu sorun çözülür başka bir çaresi yok.
En son Lucagox tarafından 23 Haz 2011 12:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hangi akla hizmet 300 akçeye 5 ejderha veriyorsunuz bu oyunu sadece çocuklar oynamıyor...Bu süper fikriniz size bir kazanç sağlayacağını hiç sanmıyorum.Sizin yolunuz yol değil...
Bence yönetimden artık bir cevap bekleniyor.. Gerçekten oyunda yöneticilere hiçbirşekilde masraf olmayacak ( server , ek çalışma zamanı) bir materyali bu kadar pahalı sunup oyuncuların tepkisini almaya hiç gerek yok. Ben yöneticilerin daha makul düşüneceğine inanıyorum ve fiyatların indirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..