[23 Haziran 2011] İksir güncellemesi

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: [23 Haziran 2011] İksir güncellemesi

Mesaj gönderen bLaDexm »

CuRe yazdı:
Maddi sıkıntısı olan kişi bu oyunu oynamaz.
Bunu Hangi Mantıkla Söyledin Çok Merak Ediyorum.Yani Parası Olmayan Adam Oynamaya Hakkı Yok Demeye mi Getiriyorsun.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

Yönetim, eğer ki yapıyorsanız adam gibi yapın.
Bir iksir 60 akçe, o zaman bu demektir ki sattığımızda pluslıyken 20 akçeye gelecek.
İksirlerin NPC'lere satılmasını istiyorum, eğer bunu yaparsanız bütün ömrümü iksir üretmekle geçirebilirim. ;) :)
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
Lucagox
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Lucagox »

Arkadaşlar yorumları okuyorumda kısaca herşey paraya döküldü gibi sözler var bencede katılıyorum.Bazılarıda demiş ki menekşe filanda satışa sunulsun. E kardeşim oyunun ne anlamı kaldı ? Bas parayı üret ejderi iki dakikada. Oyunun ne zevki kalabilir ki ?
Bu arada iksirler iyi olmuşta biraz pahalı olmamış sizcede?
Resim

* HuNxLuCaGo(49) [(^) Ejder Asa]
* Lucagox(49)
* Neira(49)
* Hunxlucagox(49)

Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE
İlaç Teknisyenliği 2.Sınıf Öğrencisi

Kullanıcı avatarı
RumeLikapLaniII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen RumeLikapLaniII »

bLaDexm yazdı:
CuRe yazdı:
Bunu Hangi Mantıkla Söyledin Çok Merak Ediyorum.Yani Parası Olmayan Adam Oynamaya Hakkı Yok Demeye mi Getiriyorsun.
Mantıklı düşünsen senin için daha iyi olur , herşey akçe oldu ( şans artırıcı , kp artırıcı , silah yüksetlme , yardımcı hayvanlar ve şimdide iksirler) bunun neresi güzel. Parası olmayan bu oyunu oynayamaz lafı çok doğru bence.
GüveN . KaRaDuL .

RoA'şk
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Aktar Şevket'ten alınan iksirlerin oyundan çıkıp girmeden içilememesi sorunu düzeltilmiştir.

Aksaklık için özür dileriz
subhan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen subhan »

CuRe yazdı:

İşte İKV Destek Ekibine Girmeye çalışan ve Şuan Rehber olarak görevini sürdüren birisinin yapmış olduğu yoruma bakın .

Siz Milleti Oyuna bağlamak içinmi çalışıyorsunuz yoksa Oyuncuların size tavır sergileyip Oyunu bırakmasınımı istiyorsunuz.
Nasıl maddi sıkıntısı olan kişi bu oyunu oynayamaz.Burda Irkçılık ve bir topluluğun yandaşlığı yokmudur.Sen Nasıl Bir İKV ceketini üstüne giyip her konuşacağın cümlede ikv etiketli olduğunu ve her cümlelerinde Onları temsil ettiğini bilmiyormusun ?

Her koşulda oyunu savunmanız ve oyuncular olmazsa sizler olmazsınız mantığında olmalısınız.

Pardon Ama dalgamı geçiyorsunuz.Hangi zengin [Enayi] gidipte x5 ejderhaya 300 akçe alır.Tüm oyunlardan bağımsız Devasa Türk yapımı İKV Metin 2'den pot sisteminemi özendi ? Bu kadarmı acizsiniz ?

Rehber ekibine aldığınız kişiler bu kadar mı sorumsuzlar.İKV tarihine ve yöneticilerine küfreden kişiler nasıl Rehber ekip listesinde bulunuyorlar.Kanıt isteyene forumda dosyalar halinde 10 kişinin forum hesaplarına bağlı üyeliklerinde kullandığı cümle ve aldığı modoratörlükler birebir kanıtlanır.

İksir taneye 1 akçe isteseydiniz mesala 5.bin Ejderhaya 2500 akçe olsaydı ne kaybederdiniz ? Aksine hem oyuncuların gönüllerini hemde Daha çok kazanırdınız.

İSTANBUL KIYAMET VAKTİ , İFLAS VAKTİ .

Konu yöneticisi yanlış olduğunu sandığı cümleleri modera yapabilir..Ama unutmasın , Bu yorum kaydedilmiş halde şuan.Forumu patlatır 1500 tane yorum atarım. İKV aşkına Her zaman Modera yapabileceğiniz ttleriniz kalmaz forumda ona göre
Dzeko
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

Nerull yazdı:Aktar Şevket'ten alınan iksirlerin oyundan çıkıp girmeden içilememesi sorunu düzeltilmiştir.

Aksaklık için özür dileriz
Düzeltilecek daha çoook şey var...
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
RumeLikapLaniII
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen RumeLikapLaniII »

subhan yazdı:
CuRe yazdı:

İşte İKV Destek Ekibine Girmeye çalışan ve Şuan Rehber olarak görevini sürdüren birisinin yapmış olduğu yoruma bakın .

Siz Milleti Oyuna bağlamak içinmi çalışıyorsunuz yoksa Oyuncuların size tavır sergileyip Oyunu bırakmasınımı istiyorsunuz.
Nasıl maddi sıkıntısı olan kişi bu oyunu oynayamaz.Burda Irkçılık ve bir topluluğun yandaşlığı yokmudur.Sen Nasıl Bir İKV ceketini üstüne giyip her konuşacağın cümlede ikv etiketli olduğunu ve her cümlelerinde Onları temsil ettiğini bilmiyormusun ?

Her koşulda oyunu savunmanız ve oyuncular olmazsa sizler olmazsınız mantığında olmalısınız.

Pardon Ama dalgamı geçiyorsunuz.Hangi zengin [Enayi] gidipte x5 ejderhaya 300 akçe alır.Tüm oyunlardan bağımsız Devasa Türk yapımı İKV Metin 2'den pot sisteminemi özendi ? Bu kadarmı acizsiniz ?

Rehber ekibine aldığınız kişiler bu kadar mı sorumsuzlar.İKV tarihine ve yöneticilerine küfreden kişiler nasıl Rehber ekip listesinde bulunuyorlar.Kanıt isteyene forumda dosyalar halinde 10 kişinin forum hesaplarına bağlı üyeliklerinde kullandığı cümle ve aldığı modoratörlükler birebir kanıtlanır.

İksir taneye 1 akçe isteseydiniz mesala 5.bin Ejderhaya 2500 akçe olsaydı ne kaybederdiniz ? Aksine hem oyuncuların gönüllerini hemde Daha çok kazanırdınız.

İSTANBUL KIYAMET VAKTİ , İFLAS VAKTİ .

Konu yöneticisi yanlış olduğunu sandığı cümleleri modera yapabilir..Ama unutmasın , Bu yorum kaydedilmiş halde şuan.Forumu patlatır 1500 tane yorum atarım. İKV aşkına Her zaman Modera yapabileceğiniz ttleriniz kalmaz forumda ona göre
+1
GüveN . KaRaDuL .

RoA'şk
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellBlazer »

Tarky yazdı:Arkadaşlar , herkesin tepkisi aynı bende sizin gibi düşünüyorum. Ancak kırıcı , alaycı konuşmalarla bugüne kadar hiçbiryerde hiçbirşekilde insanlar istediklerini yaptırmamıştır. Şuanda hepinizin asıl yapması gereken bu konuda fiyatların çok uçuk olduğunu argo kullanmadan yazmak ve yönetimin bir hamle yapmasını beklemek. Belli sayıda saygılı arkadaşımızın yönetime mesaj atması ile gelen güncelleme ortada "2. Bölgeye Geçiş Görevi".. Uygun bir dille anlatıldığında yapılmayacak hiçbirşey yoktur.. Ben yönetimi falan savunmuyorum ama biraz daha kullandığınız kelimelerde daha seçici olmanız gerekiyor.
kardeş senin gibi sağlıklı düşünenlere ihtiyaç var. boş yorumlara değil
Resim
Kullanıcı avatarı
AsaLeT
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsaLeT »

ArkadaşlaR OLarak 23 Kişi İKV Oynuyoruz. Kuzenleride Sayarsan Onlarda 7 kişi =30 Kişi İkv Oynuyoruz. Ve Plus Bittiginde PLus. İsim Lasım olursa İsim. Akçe Lasım olursa akçe alıyoruz.

Bu Kadar ikv Emek verirken neden emeklerimizin karşılığını alamıyoruz. Almıyoruz !

5 Ejderha Nasıl"da 300 Akçe ALıyor.

Neden İkv Sürprizler Yaparken Seviniyorsak,Neden Sevinçimiz Kursağımızda KaLıyor.

2000 bin Akçe,750 Ejderha Yapsanız. Akçeleri Bugün Bitirirdim Ben, 30 Kişi Şuan Akçe İşini Bekliyhor Böyle Haber olursa 30 Kişi Hemen 2000bin Akçeye ALcaz. 1 Kez Degil 2 Kez degil 5,6,7 Kez Alcaz..

Dedigim Gibi 1000 Akçe,450 Ejderha Yapın ! 5 Ejderha Nasıl 300 Akçe İnanmıyorum..

Süpercanı Bırakında,İkv Emek Verin Çünkü Samimi Şekilde Söylüyorum,Türkiyede BöyLe oyun yok
Esat

“Eski Duyurular” sayfasına dön