DeRBeDeRiM
- Gazixonurburkel
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: DeRBeDeRiM
EYER BEN BİR ANTEPLI ISIM EYERDE BENIM BILDIM CENGİZ BU KERAKTERI ÇALAN OLAN new york kaçsa cengiz bulur çünkü cengiz benım 3,5 yıllık arkdaşım işşalh cengiz bulursun kardeşım bulursan ıktane benım için anlarsın ya
çünkü cengiz azmı ve hırsı ben başka kımsede görmedım şu yasıma kadar ardaşlar tekrar geçmış olsun kardeş işşah bulursun IIxBloCKxII
KrAL OLsAN Ne YaZaR GirCeN 2 MeTrE MeZaR
- PaSaHaKTaNYaNa
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
normalde bu tür tartışmalara girmem eğer elinde ona verdiğine dair bir foto varsa desteğe yolarsan veyahut bana yolarsan sana yrd olurum(uz) ayriyeten bende urfalıyım ben hırsızlık yapan URFALILAR YÜZÜNDENCenqizV yazdı:Selamlar,
Beni Hatırlayan Çok Az Kişi Olduğunu Tahmin Ediyorum /Eski;
IIxCenqiZxII
Cenesiz
Yurtdışına Çıkarken Furkan (NeWOTToMan) Arkadasım Kardesım Gibi Bildiğim Değer Verdiğim Kişi Yurtdışı Dönüşümden Sonra Karakterimi İstedim,
Bana Demiyor 'ki Cenqiz Ben Emek Yaptım Vermiyeceğim.
Cenqiz Karakteri Caldırdım Diyor; Ve Söyleniyor
Ve Şuan Aldığım Bilğiye Göre Cenqiz Ve Cenesiz Karakterımi Lira İle Yani 250 Tl Paraya SatıLmış Olarak Duydum Açıkcası ÜzüLdüm Karakter İçin Değil Bana YapıLan adiLiğe Bazı Urfada'ki ÇevremLe Konuşmalarım Devam Ediyor.
Ve Ben Yurtdışına Cıkarken İstanbul'a Otobüsle Vardığımda Akçe Yani Akçe Sistemi Geliyor ,Ve NewOTToMan Furkan Adlı Arkadaş Karakteri Akçe Sistemi iLe aktarıyor
İstanbul Kıyamet Vaktine Destek'te buLundum SonuçLar aynı
Ve
Tekrar Tekrar Söylüyorum'ki
Ve Benı Duyuyorsa Veyahut ArkadaşLarı Görüpte Gösteriyorsa
Karakter İçin Değil ,
Bana yapıLan adiLik Boş KaLmıcak.
Adresini;
Evini;
Babasının Cep Numarasına Kadar;
Buraya Yazabilirim Kısa Bi Örnek Veriyim
Hatta Ve Hatta Urfa Karaköprü'de Oturduğunu Bile Biliyorum
Çevrem Çok Benim MerakLanmasın Hergün Gözetimde Kendisine Dikkat Etsin !
Mrk Etmesin Az Sabretsin
Cenqiz Yapacağını Biliyor !
O ResT' Çektiğini ZannediyoR
Ona Çekiceğim ReST'in FaRkında BiLe DeğiL
![]()
İyi ForumLar...
BEN HERKEZE BEN URFALIYIM DEMİYORUM BEN SİVEREKLİYİM DİYİYORUM inş. böyleleri oyundan gider ve herkezrahat bir nefes alır.
İNŞ. KARAKTERİNİ ALIRSIN

PaŞaHaKTaNYaNa
EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
Selamlar ,
Cengiz uzun zamandır tanıyorum seni hani nekadar küs ayrılsakda nekadar kırgın olsamda sana karşı yinede eski günlerin hatrına sana hep kardeşim , dostum demişimdir ki hala derim , sen o karakterleri başkalarına vermekle hata yaptın neyse olmuşla ölmüşe çağre yok eğer alabilirsen ne mutlu sana , olduda alamadın sen yine gel oyuna elimizden geleni yaparız sende bu azim oldukdan sonra
Cengiz uzun zamandır tanıyorum seni hani nekadar küs ayrılsakda nekadar kırgın olsamda sana karşı yinede eski günlerin hatrına sana hep kardeşim , dostum demişimdir ki hala derim , sen o karakterleri başkalarına vermekle hata yaptın neyse olmuşla ölmüşe çağre yok eğer alabilirsen ne mutlu sana , olduda alamadın sen yine gel oyuna elimizden geleni yaparız sende bu azim oldukdan sonra
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Merhaba Cengiz;
Charını caldırmana üzüldüm.Eğer tekrardan dizeceksen bana ulaş bende elimden geldiğince yardım ederim.
Kuklacı senin bıraktıgındanda dağılmış bir durumda ben artk hastalığım yüzünden hemen hemen hiç girmiyorum ama sana şunu söleyebilirim bu kuklacıyı düzeltsen düzeltsen sen düzelttirsin.
Char konusundada yönetime göre yüzde 100 haksızsın geri alamassın derler ama bi tanıdık bulursan içerden alabilirsin.
Kendine İyi Bak
İyi Formlar
MİRXBENEVOLENT % Madenxxalınır
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
geçmiş olsun cengiz senin çarını satanları döv knk 
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Geçmiş olsun Cengiz.Furkan öyle birşey nasıl yaptı halaa hayretler içerisindeyim.Gerekeni yap charını geri al.
İyi Forumlar...
İyi Forumlar...
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Urfa mı ? Nefret Ediyorum İnsanlarından ,Cenqo furkanı çok iyi görme,para karşılığıyla çarını satmış.furkanda biraz adamlık varsa derbederimi satarken aldığı parayı gider sahibine verir. ve derbederimi sana getirir.Ama o adamlık yokmuş yazık..
İstanbul bambaşka hacı
İstanbul bambaşka hacı
Esat
SeLamLar,PaSaHaKTaNYaNa yazdı:CenqizV yazdı:Selamlar,
Beni Hatırlayan Çok Az Kişi Olduğunu Tahmin Ediyorum /Eski;
IIxCenqiZxII
Cenesiz
Yurtdışına Çıkarken Furkan (NeWOTToMan) Arkadasım Kardesım Gibi Bildiğim Değer Verdiğim Kişi Yurtdışı Dönüşümden Sonra Karakterimi İstedim,
Bana Demiyor 'ki Cenqiz Ben Emek Yaptım Vermiyeceğim.
Cenqiz Karakteri Caldırdım Diyor; Ve Söyleniyor
Ve Şuan Aldığım Bilğiye Göre Cenqiz Ve Cenesiz Karakterımi Lira İle Yani 250 Tl Paraya SatıLmış Olarak Duydum Açıkcası ÜzüLdüm Karakter İçin Değil Bana YapıLan adiLiğe Bazı Urfada'ki ÇevremLe Konuşmalarım Devam Ediyor.
Ve Ben Yurtdışına Cıkarken İstanbul'a Otobüsle Vardığımda Akçe Yani Akçe Sistemi Geliyor ,Ve NewOTToMan Furkan Adlı Arkadaş Karakteri Akçe Sistemi iLe aktarıyor
İstanbul Kıyamet Vaktine Destek'te buLundum SonuçLar aynı
Ve
Tekrar Tekrar Söylüyorum'ki
Ve Benı Duyuyorsa Veyahut ArkadaşLarı Görüpte Gösteriyorsa
Karakter İçin Değil ,
Bana yapıLan adiLik Boş KaLmıcak.
Adresini;
Evini;
Babasının Cep Numarasına Kadar;
Buraya Yazabilirim Kısa Bi Örnek Veriyim
Hatta Ve Hatta Urfa Karaköprü'de Oturduğunu Bile Biliyorum
Çevrem Çok Benim MerakLanmasın Hergün Gözetimde Kendisine Dikkat Etsin !
Mrk Etmesin Az Sabretsin
Cenqiz Yapacağını Biliyor !
O ResT' Çektiğini ZannediyoR
Ona Çekiceğim ReST'in FaRkında BiLe DeğiL
![]()
İyi ForumLar...PaSaHaKTaNYaNa yazdı:normalde bu tür tartışmalara girmem eğer elinde ona verdiğine dair bir foto varsa desteğe yolarsan veyahut bana yolarsan sana yrd olurum(uz) ayriyeten bende urfalıyım ben hırsızlık yapan URFALILAR YÜZÜNDEN
BEN HERKEZE BEN URFALIYIM DEMİYORUM BEN SİVEREKLİYİM DİYİYORUM inş. böyleleri oyundan gider ve herkezrahat bir nefes alır.
İNŞ. KARAKTERİNİ ALIRSIN
Arkadaşlar Cok Sağolun Beni Bilen Buzamana Kadar Biliyor,
Ve Beni Üzen Tek şey
Hem Verdiğim için
Hem Verdigim Kişiyi Tanıyamadığım İçin,
Ve Hemde Veripte,Verdiğime Bin Pişman Olduğum İçin.
Aslında Oyunda Kalıcı Değilim.
Beni Bu Oyuna Bağlayan Sadece Arkadaşlarım 'idi.
Hem Beni Şuanda Rezil etti,Ve Hemde Arkadaşlarıma Mahcup OLdum Çünki Güvenip Verdiğim Birisi Karakterimi Elimden Alıyor.
Şu oyunda Kımseye aLıcak vericek davası oLmazdı Çünki İyiLigim İçin değiL
Şu oyunda herkezi ben zannettiğim için.
Neyse Lafı pek acmanın Manası Yok Bu Forumdan İllaki Birileri Görüyor,
Ve Söyleniyor.
Eğer Görebiliyorsa Bu Yazdıklarımı,
Herşey sadece Bu Dünyada KaLıcak !
Ama Ben Bununla kalmayacagım,
Yaptıklarına Çok Pişman oLucak Bir Acı Yaşatıcam Ona.
Bunu Böyle BiLsin.
Gaziantep -ŞanLıurfa 3 SaatLik yoL Her 3 Saatte Beni ansın
Bir Gece ansızın Gelebilirim...
Forumda Yazan Arkadaslar Cok Sağolun Dönmeyi Düşünmüyorum,Benim Emelim Karakter Icın Yangına Körükle Gİtmek Değildir ! bunu Herkez biliyor Benı Gerçekten Tanıyan Kişi Çok İyi Bilir Bu Forumda yazı yazanLarda Bilirler.
Haksızlıga ,İhanete Ben GeLemem heRkez Kendi KaLitesini Belli Eder.
YaptıkLarına Sadece Pişman oLucak
İyi Forumlar..

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz
Where Are BeST Alayına ResT >
CenqiZII
aLi Sağol Kardesım Sende Hep Öylesin ,dediğim gibi oyunda bi emelim kalmadı zaten eskilerden kımsecikler kalmadı okadar gırgır şamatamız oLdu,yeri geldi dargın olduk yeri geldi küs kaldık ama hep düzenimiz aynıydı ve bozulmadı.Sende değerlisin bende herkezLe güzeL anıLarım oLdu bu oyunda herkezle aram ıyıydi hiç küs kalmadım ben sana sadece kırgındım.GoodfatheR yazdı:Selamlar ,
ama şunu hiç unutma sende bi değer taşıyorsun bende
İyi forumlar..

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz
Where Are BeST Alayına ResT >
CenqiZII
- BeLaXMoHiCaaN
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Cenqizin onu yapanı elime qeçirirsen anasını bile sikicem Sen rahat ol 
BeLaXJuSTiCe ...BeLaXLaStMoHiCaN ....LaStMoHiCaaN..... Belaxmohikan
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!